רציתי לספר ש...

ליאת12

New member
רציתי לספר ש...

התחלתי לעבוד בשעה טובה והכנסתי את יובל הקטנה למשפחתון סה"כ היא בסדר אבל מפחיד אותי שכאשר היא לא רואה אותי מספר שעות אז היא עושה את המוות לבעלי שבא לקחת אותה לעיתים מהמשפחתון ושהיא רואה אותי ההתרגשות שלה עצומה זה כייף לראות את זה אבל גם מפחיד מה דעתכן?

אלה_ה

New member
תהני מהכיף

זה טבעי שיש להם תקופות בהם הם מעדיפים הורה אחד על פני השני. וזה יכול להשתנות ועוד כמה חודשים היא תרצה דווקא את אבא. גם אצלי, ולקחת אותו מהמעון זה בהחלט תענוג. השימחה בה הוא מקבל את פני. שיהיה לך בהצלחה בעבודה החדשה

דסי אשר

New member
מה בדיוק מפחיד?

אני לא מצליחה מהתאור שלך על תגובותיה הרגשיות הטבעיות להבין מה בהן גורם לך רגשות של פחד. אחרי שאבין, אנסה לענות. ושאלה נוספת, גלויה כי המייל שלך חסוי - אפשר שתכתבי למייל שלי היכן המשפחתון שלך ופרטים עליו, עבור הורים שפונים אלי מכל חלקי הארץ לקבל מידע על משפחתונים. אני הקמתי עם אחרות, עמותה, יזמות חברתית בנושא המשפחתונים הפרטיים. תודה , דסי

מזל טוב!!!

זאת בטח הרגשה נפלאה שוב פעם לקום בבוקר להתלבש נורמלי וממש לצאת מהבית. בעניין הפחד - אני דווקא חושבת שזה חיובי שילד לא רואה את ההורים כל הזמן, ככה הוא לא מפתח תלות מוחלטת בדמות אחת בלבד. אריאלי שלי היתה מגיל 4 חודשים אצל מטפלת, וככה למדה שיש כמה דמויות מרכזיות בחייה. לא צריך לדאוג שההתרגשות היא בגלל שלא טוב לה, פשוט אבא ואמא זה הדבר הכי טוב... בהצלחה בעבודה החדשה ובמשפחתון.

למעלה