רציתי לספר ש....

רציתי לספר ש....

התבקשתי על ידי ה coachletter לראיין את אחת המנחות המופיעות בכנס שיערך בסוף ינואר. Lise Janelle שמה. זכיתי לחוויה נפלאה. שוחחנו 45 דקות בטלפון (כשאני מתמללת את השיחה תוך כדי) וגיליתי אשה מדהימה. דר' לכירופקטיקה שהפכה למאמנת, בין השאר, בעקבות אסון משפחתי שגרם לי להבין שהחיים מסתיימים, לעתים, בטרם עת ומבלי להודיע לך מראש... באותו שלב החליטה להפוך את חייה לכאלה שימצו את עצמם בכל יום מחדש כך שגם אם יסתיימו ביום מסויים בטרם עת, היא תדע שחייתה אותם באופן ממצה ומלא. כך, החליטה לשלב בין הידע המקצועי שרכשה לבין הרצון לעזור לאנשים לחיות חיים מוגשמים, מלאים ונכונים עבורם - והפכה למאמנת. כיום, מאמנת מוכרת מאד ומצליחה המשלבת באימון שיטות אבחון גופניות על מנת לבדוק הלימה בין רצונות נאמרים לרצונות אותנטיים, בין שאיפות מדוברות לשאיפות בפועל. שוחחנו על הין והיאנג כדרך אימונית על "ערכי הלב" value of the heart על הנוסחה המנצחת המשלבת חום, אהבה ואמפטיה עם מעשיות, ביצוע וקונקרטיות על האפשרות להשתמש בבדיקות גופניות במהלך אימון. גיליתי אשה חמה ואנושית ויחד עם זאת, חדה ומקצועית ועכשו, כל שנותר הוא לפגוש אותה פנים אל פנים כשתגיע לארץ. תודה לך lise Janelle ותודה ל coachletter על ההזדמנות שלכם ענת

tlingit

New member
../images/Emo45.gif

כיף להשתתף איתך בחוויה
ושאפו - על ההישג האישי, על התגלית, ובכלל

הארה

יש בעולם אנשים מוארים יותר משאנחנו יודעים או מוכנים להכיר בכך גם אותם אנשים בעצמם אגב בלי להכיר את האישה הזו רק מלקרא את מה שכתבת או את איך שאת כותבת אין לי ספק שדיברת עם אחת מהם, אכן זכית, ברכות. אגב מוארים בקרוב מגיע ארצה הדלאי למה לביקור תאריך ותוכנית בהתגבשות, משהו בפברואר, בתוכנית יש ככל הנראה גם יום טיצ'ינג. כשאדע עוד אני אשתף. בחסות יטי"ב (ידידי טיבט בישראל) ענת תודה על השיתוף

אבי ../images/Emo6.gif

חדשות נפלאות סיפרת הרגע. אני מתכוונת לביקורו של הדלאי למה. עוד חלום אישי שלי שכנראה יתגשם בקרוב. אנא - ספר כשתדע. ענת בחיוך גדול

למעלה