רציתי לספר

כתומית

New member
רציתי לספר../images/Emo141.gif

שמצאתי עבודה
למי שאולי קרא את מה שכתבתי כאן לפני אני חושבת שבוע, על מה שאני נוטה לכנות פחד-בטחון-כלכלי שלי, יש יותר מושג על כמה משמעותי עבורי שמצאתי עבודה, שלשם שינוי לא מתנגשת עם הלימודים והתקבלתי אליה, 5 דקות של ראיון בלבד, 4 מתוכן היתה הצגת העבודה ע"י המעסיקה, המהירות השאירה אותי בשוק קטן ומצאתי את עצמי הולכת - מרחפת משמחה. אני מרגישה שירדה לי אבן עצומה מהלב כי יש בדברים הבסיסיים האלה כמו עבודה ובית (טכני, מקום קבוע לישון בו) יסודות שיש בהם להרגיע אותי. אז בהצלחה לי היום בהתלמדות ומחר - משמרת ראשונה
בוקר טוב לכולם!

כתומית

New member
תשובה קצת מפותלת

ב-3 חודשים האחרונים עבדתי כמפעילת קרוסלה (קריזה אמיתית), עבודה שניתנה לי כג'סטה משפחתית (דוד שלי הוא בעל העסק) העבודה הזו מעכה לי את המוח ולא רק שלא סיפקה פרנסה סבירה אלא גם לא נתנה לי תחושה שאני עושה משהו באמת אלא נו... עושים לי טובה או משהו כזה, הרגשה לא טובה בכלל, די מבזה. לפני כן לא עבדתי כחודשיים ולפני כן עבדתי בפלאפון - 3 חודשים שנחשבו לתקופת הכשרה שלא הצלחתי לעבור בשלום ופוטרתי - לפני זה לא עבדתי שנתיים. כך שבעצם במשך שנתיים וחצי לא עבדתי בשום מקום שיכול היה לתת לי תחושה של עצמאות, לא שכלית כל שכן לא כלכלית. עכשיו מתחילים דברים שנותנים לי הרגשה שאני אוכל להפסיק להרגיש כמו מקבצת נדבות.

ניאו30

New member
קרוסלה הא?...גם לי יש קרוסלה

בעבודה,אבל (כנראה...) מסוג אחר... אז עכשיו מצאת עבודה חדשה,פותחת דף חדש, אולי נכון מה שאומרים-משנה מקום(עבודה) משנה מזל. מאחל לך שזה מה שיקרה לך ובכלל שיהיה
, ושיהיה יום טוב ומהנה בעבודה החדשה ואחריה.

LillipooT

New member
איזה יופיייי!!! ../images/Emo23.gif ../images/Emo142.gif

אוי כתומית יקרה כמה שנאי שמחה בשבילך!! כל הכבוד לך יקירה.. והמון המון הצלחה
אל תשכחי לבוא ולספר לנו איך היה בהמשך!

subtitles

New member
שוב שכחתי! ../images/Emo142.gif

מרוב ההתרגשות שכחתי לשנות ניק
אולי אני פשוט אעבור לניק אחד וזיהו?! אניווי - ערב טוב לכולם!

למעלה