רציתי לעדכן בחדשות מהבוקר:

רציתי לעדכן בחדשות מהבוקר:

א. יש דרכון עם תוקף מוארך - האמת שברגע האחרון - צביקה הגיע למשרד הפנים בערך 7 דקות לשתיים עשרה... ב. תמצית מרשם האוכלוסין הועברה היום לתרגום ואישוא נוטריוני, ותהיה מוכנה ביום ה´ אחה"צ. אז אנחנו מוכנים לנסיעה!! רק עדיין מטרידים אותי כמה נושאים: מה לעשות עם הבר האקטיבי מה לעשות עם איפור מה יהיה עם הסכם הממון, האם מצליח להחתימו לפני הנסיעה?? לא קיבלתי עדיין תשובה לגבי הפרחים שאני רוצה... ואני מפחדת שאני נורא אשמין בארה"ב.....

שירי71

New member
כמה זמן יהיה לכם בין החזרה לחתונה?

הבנתי שהסכם ממון זה לא סיפור גדול (אנחנו סגורים ביננו על הפרטים - כל שנותר הוא ללכת מחר וגומרים את זה תוך שעה שעתיים ). בקשר לדיאטה - תנסי תנסי תנסי לשמור כשאת שם, אל תכנסו לכל הפאסטפודים וכאלה. ושיהיה לך מלאן שתיה לידך... מתי אתם נוסעים?

הנקודה היא שחייבים לחתום על ההסכם

לפני שמתחתנים אזרחית, אחרת האישור של הסכם הממון חייב להיעשות דרך בית המשפט, וככה, רק דרך נוטריון. ואנחנו מתכוונים להתחתן בחו"ל. אנחנו נוסעים ביום חמישי הבא, והפגישה שלנו עם העו"ד של בית דניאל היא רק ביום שני בבוקר. בקשר לאוכל - אני אנסה מאד מאד לשמור. בד"כ האוכל מתאזן עם כמות ההליכה שאנחנו עושים - במיוחד בניו יורק אנחנו חורשים את העיר ברגל... אבל גם יש כמה מסעדות שאני זוממת עליהן כבר זמן רב....

שירי71

New member
בית דניאל

לפי מה שהבנתי אצלם פגישה ראשונה זה להסברים ורק פגישה שניה זה לסגירת חוזה. אם זו הראשונה שלכם ואתם רוצים לסגור באותו יום את החוזה כדאי לומר להם את זה מראש (ככה עשינו) כדי שישריינו מספיק זמן להכנת החוזה. גם אתם עובדים מול ניקול?

כן. האמת שאנחנו כבר מכירים את החוזה

(ותודה לשיר*...) ונראה כי נסגור במקום או יום יומיים אחרי. יש לנו עד יום חמישי בבוקר. נראה לי שיהיה בסדר....אבל צפוף, כרגיל בחיים שלי...

*שיר

New member
שששש...

לדעתי אם אתם באים מוכנים אין סיבה לא לסגור את זה במקום או מקיסמום למחרת.

הילית*

New member
אל תדאגי מהשמנה בארה"ב...

פשוט תכייפי, תהני. זו החתונה האמיתית שלכם אז תתפנקו לכם במסעדות רומנטיות ופשוט תהנו. איזה כייף לכם!!!

למעלה