רציתי לעדכן, ולהוסיף סוג של סוגיה

g a z

New member
רציתי לעדכן, ולהוסיף סוג של סוגיה

בקשר לשטויות שעשיתי ביום רביעי, עם המ"כ ההוא מהסיור (מי שלא מעודכן, נדמה לי שזה עדיין בדף ה2)- כמו שהציעו לי פה, עם המון פחד וטיפה בושה, התקשרתי אליו היום בערב להתנצל על השטויות שעשיתי. כמו שציפיתי, הוא לא ענה. חשבתי להשאיר לו הודעה קולית, אבל בסוף ניתקתי. אחרי שלוש שעות זה ממש הציק לי, אז שלחתי לו הודעה: "עידן, התקשרתי קודם כי רציתי להתנצל על יום רביעי... גם אני לפעמים עושה שטויות שאח"כ אני ממש מתחרטת עליהן. זה לא היה במקום, אני יודעת:/ אני אשמח לדבר איתך...". אחרי שעה הוא התקשר. בקושי נשאר לי אויר לנשום. אמרתי לו שאני ממש מצטערת, שזה לא מתאים לי... הוא ענה שהוא מקבל את זה, ושגם הוא חייב לי התנצלות. הוא לא התקשר כי הוא לא כל כך ידע מה להגיד לי, והוא לא רצה לדבר שטויות (אני מבינה בין השורות שהוא נורא פוחד כל הזמן להגיד דברים מסויימים... קצת קשה להבין מאיפה זה בא, אבל יפה שהוא חושב קדימה). שאלנו ביחד מה הלאה. הוא אמר שהוא לא רוצה לבלבל אותי, שאפשר להמשיך לדבר, שדווקא כיף לו לדבר איתי, אבל הוא לא חושב שיש מצב כרגע למעבר כי הוא עדיין לא סגור מה הוא מרגיש אל האקסית (הם נפרדו לפני חמישה חודשים). עכשו, כביכול, הכל סבבה בינינו.. הסכמנו ששנינו לא רוצים קטעים מביכים כשנפגש, ועכשו, כשביום שני אני נכנסת לתפקיד חדש, ב"ה, אנחנו נתראה המון. מצד אחד אני שמחה שהוא התקשר ודברנו, כי זה העיק עליי ממש. אני שונאת את עצמי כשאני עושה שטויות, ואני שונאת להתחרט על דברים שאני אומרת ועושה. מצד שני, חבל לי ממש שהרסתי. רציתי שננסה משהו... ועכשו נקודה למחשבה- דברתי על זה עם חברה שלי. היא אמרה שאם האקסית עוד שם מרחפת, אולי יותר טוב לעזוב את זה. אבל מצד שני, לכל אחד יש אקס, כל אחד נפגע, לכולם נשבר הלב לרסיסים. באיזה שהוא מקום קשר חדש זה איזה שהוא נסיון להתגבר ולהמשיך הלאה. לא?

לדעתי,

אם הם לא חזרו אחרי 5 חודשים זה קצת הולך ודועך.. לא? אני חושבת שתלכי על זה אבל לאט לאט.. שלא תסחפי אותו לדברים שהוא יתחיל להתבלבל אחכ. אם את הולכת לשרת איתו ולראות אותו על בסיס יומי.. זה יקרה ממילא.. פה חיוך שם נשיקה.. שיחות ארוכות.. וזה יבוא.. הכי חשוב לדעתי זה לא למהר בקטע הזה. בהצלחה.

מיטללל

New member
תודה על העדכון.....

בנוגע לאקסית, יש סיכוי (עם כמה שלא נעים לי להגיד) שזה סתם תירוץ בשבילו ויש סיכוי שבאמת יש לו רגש לא פטור אם את מרגישה אליו משהו, אני מייעצת לך לא לוותר אבל כמו שאמרתי קודם, להוריד לחץ תראי מה הוא משדר לך (אם הוא גם מתקשר, איך הולכות הפגישות איתו) תכירו יותר טוב אחד ת'שניה תני לדברים פשוט לזרום (שונאת ת'מילה הזו) ולהתגלגל...

Cobe Anan

New member
באיזשהו מקום, קשר חדש זה להתגבר?

לפעמים, זה לא ``באיזשהו מקום``, זה בדיוק זה. הזוגיות שלי עם דקלה התחילה כשהייתי מאד פגוע ממישהי אחרת. הנחתי את זה בצד, וכמו שדקלה שמה לב מזמן, נ. לא מהווה איום. הקשר החדש נבנה בלי קשר לישן, ואם הוא באמת טוב ומוצלח, הוא מהר מאד גורם לנו לזרוק את הזכרונות והרגשות הישנים לבוידעם.

למעלה