רציתי לפרסם את זה עוד אתמול...

רציתי לפרסם את זה עוד אתמול...

...אבל לא יצא לי. בכל אופן, לכל מי שיצא היום לתרום בפיתוח ה'מכבי ים' - כל הכבוד. זו אחת המטרות החשובות לדעתי - הקמת סניפים ותחזוקתם - אז, חזק ואמץ, ושוב כל הכבוד, זה נשמע אדיר. אגב, אם היה פה מישהו שהיה, ספרו מה היה ואיך זה מתקדם, ומה זה בכלל, יותר בפירוט.

idanshaf2

New member
היה כייייף

אז ככה הגענו לשם בערך 15 אנשים מכפר שמואל גדרה ואור יהודה... נכנס למחסן סירות שלא נגעו בו איזה 10 שנים והתחלנו לנקות שם.. היה מלא זבל אבל היה נחמד וצחוקים ובסוף הכל היה נקי.. יש שם עוד עבודת צביעה שאני מניח שתהייה עוד שבוע שבועיים.. בכל מקרה אני רקוצה להגיד תודה לכל מי שבא לעזור היה ממש כיף

Guy90

New member
מסכים עם ההוא למעלה ../images/Emo11.gif...

היה דבר ראשון כיף וחשוב... כל מה שהוא אמר נכון (זה מעלי, המנהל של הפורום...) ו... באמת יהיו עוד פעמים שצריך אנשים-כמו שבוע הבא, עוד שבועיים.. וכו'.. יש עוד עבודה.. וגם ב11.6 יש הפנינג פתיחה בשעה 15:30 - תבואו!

idanshaf2

New member
בנוסף..

לכל החבר'ה בשביעית אשר חושבים לצאת לש"ש שתדעו שיש מסלול מיוחד אשר יכשיר אותכם במהלך שנה הבאה להיות מדריכים שייט ואז תוכלו לעשות את הש"ש במסגרת מכבי- ים... מומלץ לחשוב על כך...

idanshaf2

New member
אז...

נראה לי שתאלצי לחכות לסוף שביעית... כי עוד מוקדם להתחיל את ההכשרה.. אבל בכל מקרה את מוזמנת לבקש מהרכז שלך שייצור קשר עם שישו הגרעין שלנו שהוא מרכז את הסניף ואולי הוא יוכלל הציע לך דברים אחרים...

idanshaf2

New member
תמונות

מי שרוצה לראות תמונות מהיום עבודה בסניף מכבי-ים... ועוד כל מיני תמונות של סניף כפר שמואל מוזמן להיכנס לאתר התמונות של הסניף...

למעלה