רציתי לפתוח הודעה כדי להגיד משהו על היי סקול

רציתי לפתוח הודעה כדי להגיד משהו על היי סקול

היי סקול מיוזיקל למי שלא הבין אתמול ראיתי רוקדים עם כוכבים למען ילדי הזהב, והיה הופעת בכורה של היי סקול מיזיקל הישראלי GOD רציתי להגיד שמזל שגילת הלל לא נבחרה אפילו לא הלכה לאודישן זה מזעזע זה ממוסחר זה לא מגיע לרמה של גילת זה פשוט מגעיל זה בול כמו האמריקאי בישביל מה ללכת רק כדי לשמוע עברית עם גילת הייתה נבחרת ומזל שלא ,לא הייתי באה זה ממש שטויות, אולי רק כדי לראות את גילתי

Nofar1607

New member
זה היה צפוי...

וברור שזה ממוסחר.. הם כל הזמן התעסקו ב-"וואי אנחנו הולכים להיות כוכבים ענקיים, כולם הולכים לצעוק את השמות שלנו ברחוב" ובלה בלה בלה, עוד לפני שהמחזמר עלה בכלל... בגלל זה לא אהבתי בכלל את המחזמר.. דבר שני שלא אהבתי זה שגילת לא שם.. >_> ודבר שלישי שלא אהבתי הוא שהם בחרו שחקנים לפי המראה ולא לפי כישרון.. אנחנו לא זקוקים לחיקוי של השחקנים אלא לחיקוי של המחזמר.. שיהיה להם בהצלחה. ועוד דבר לגבי האירוע שהיה אתמול.. השחקנית המובטחת הזו.. דה פה... למה גילת לא הייתה שם?! היא הייתה שרה מדהים...

1mayush

New member
מחזמר עלוב ../images/Emo122.gif

גם אני ראיתי את זה.. ממוסחר וילדותי מידי, לא מתקרב בכלל לרמה של האמריקאי ! נראה לי זה באמת מזל שגילת לא הלכה לשם סתם היה מבזה אותה להשתתף בחיקוי כושל כמו זה. חשים את עצמם אלו יותר מידי

מגיע להם! מגיע להם! מגיע להם!

אני מאחלת להם מכל לבי שזאת תהיה הנפילה הכלכלית של השנה, בבמה. מגיע להם! מגיע להם ושוב מגיע להם! ככה יעשה לכל מי שלא ירצה את גילת הלל בין שורותיו.

חנוש124

New member
גילתי שלנו מלכה

תאמין לי שהיא לא צריכה את זה איכסההה מזה המחמר הזה בוחרים משתתפים רק לפי "יופי " ו"אופי " ולא לפי כישרון תזכרו תמיד שגילתי שמה את כולם בכיס הקטןןן גילתי שלנו היא מלכההה

למעלה