רציתי לציין משהו שהפליא אותי הבוקר.

• פותח הנושא בר
  • פורסם בתאריך

בר

New member
רציתי לציין משהו שהפליא אותי הבוקר.

היום בבוקר בחמש בבוקר לערך,נהגתי מהרצלייה לקיסרייה,כביש החוף. אני חייב לציין שהבוקר הייתה לי פשוט חווית נהיגה אדירה. נהגתי במהירויות גבוהות יחסית והסתבר שמעט המכוניות שהיו על הכביש נהגו לא פחות מהר,ההרגשה הייתה שסוף סוף יש מישהו שכן יודע לנהוג כמו שצריך. כולם היו בנתיבי האמצע והימני בלבד בשמאל היה ריק לחלוטין לכל אורך הדרך !!! עדיין לא היה ברור למה האמצע היה תפוס,אבל כנראה נהגי ישראל אוהבים להיות באמצע. הרוב המוחלט שזה 12 מכוניות שספרתי כל הדרך מתוך 16 מכוניות בסה"כ היו בנתיב הימני וגם לא פחות מ130 קמ"ש !!! זו הייתה פשוט חווית נהיגה טובה,בלי לקלל אף אחד בלי להבהב על פינוי נתיב שמאלי. הלוואי וכל פעם שאני על הכביש אני אפגוש מראה שכזה.

בר

New member
לא הכי מומלץ במדינה הזו...

כי אתה לא תיהרג ממכוניות שבקושי נראות על הכביש. אתה תיהרג מאיזו אבן שתושלך על מכוניתך ע"י אדם דתי-חרדי. אותה אבן שבזמן שאתה כולך דרוך ומתוח בנהיגה מהירה,תבהיל אותך ותגרום לך לסטייה בנתיב נסיעתך אל תוך גדר הבטון או התעלה הקרובה אליך.

be_roo

New member
מתנחלי ה"אמצע" גרועים בהרבה מאשר

מתנחלי ה"שמאל". את אלה שבקבוצה השניה עוד אפשר להזיז ימינה אם מבקשים מהם בעזרת הבהוב אורות קצר, את אלה שבאמצע זה לא מעניין, הרי השמאלי פנוי אז תעקוף אותם משם, לא משנה להם שהם במהירות של 20 קמ"ש פחות מאלה שנוסעים בימין וכולם עוקפים אותם מימין ומשמאל, הם אוהבים להרגיש הרבה אספלט מסביב, זה גורם להם להרגיש בטוח. בלילה, כשהכביש ריק בכלל אין סיכוי להזיזם, ואם אתה נוסע בנתיב הימני, תצטרך להחליט אם אתה עובר שני נתיבים שמאלה כדי לעקוף כחוק, וחוזר שוב שני נתיבים ימינה, או עוקף אותם מימין כשהם גורמים לך לבצע עבירה מיותרת.

wil

New member
לא יודע איך הם מרגישים בטוח

כשאני מוצא את עצמי נוסע אחרי נהג כזה בנתיב האמצעי כאשר עוקפים אותנו משני הצדדים - אני מרגיש מאוד מאוד לא בטוח. בכלל בשבוע האחרון אני מרגיש לפעמים פחות בטוח מאשר בד"כ, אני עושה ניסוי חיסכון בדלק שכולל נהיגה כמו זקנה ולא לעבור 100-105.

אני נוהג בקנגו....

עשיתי את אותו ניסוי, לא לעבור את ה-100 קמ"ש. השיפור היה מדהים!

Sea Urchin

New member
זה בסדר

גם את מי שנוסע בנתיב הכי ימני עוקפים משני הצדדים.

erwrxstier

New member
יש פתרון למתנחלי האמצע והשמאל

לא צריך להבהב עם אורים גבוהים ולא צריך לשבור את הראש עם הבהוב אורות גבוהים http://www.hornblasters.com/products/details.php?item=NAK5 מניסיון זה עובד

חמש בבוקר ?!?!?!

מכל הדברים אשר שיבחת - מה הכותרת ? כיצד היית מתמצת את כל הסיפור הזה ל-כותרת ???? האם הכותרת היא : - - בבקשה תסללו עבורי את הנתיב השמאלי הרביעי ? או - אני הוא הנהג אשר מלחיץ נהגים אחרים !!! או - יש לי אישור מהמשטרה לטוס ב-130 קמ"ש ? או - רציתי לעדכן אתכם שאם נוסעים ב-130 קמ"ש מעיפים את כולם מהנתיב השמאלי !!!! מתושלח הצעיר

אתה צודק לחלוטין -

השכל בא עם הגיל ! כאשר אין מה לאמר - עדיף לישתוק !! חג שמח מתושלח הצעיר

wil

New member
הכותרת היא

"לפעמים גם בישראל אנשים נוהגים כמו בני אדם". וזה כולל שמירה על הנתיב הימני כאשר לא נמצאים באמצע עקיפה ואין עומס כלי רכב בכל הנתיבים. מי שרוצה לנסוע לאט - שיסע בימני ואף אחד לא ידבק אליו מאחור. מי שרוצה לנסוע יותר מהר - שיעקוף בזהירות. אין שום דבר מלחיץ בנהג שעוקף אותך כחוק כי הוא רוצה לנסוע יותר מהר. וגם אם הוא נוסע 130 - זו בעיה שלו עם מחירי הדלק ומחירי הדו"חות, הוא לא מסכן אף אחד. ואם בא לך לנסוע בכביש החוף בחמש בבוקר ואתה מתעקש לנסוע 90 - אנא סע בנתיב הימני וכך לא תפריע לאף אחד ולא יפחידו אותך/יצפרו לך/ידבקו אליך.

chprz

New member
דבר ראשון אתה מפליל את עצמך .

שנית מה אתה מתפלא שנוסעים בנתיב האמצאי הרי אתה נסעת לפי הבנתי כל הזמן בצד שמאל.

בר

New member
אם לא קראת טוב...

אמרתי שהנתיב השמאלי היה ריק !!! אני נהגתי אמצעי/ימני ON/OFF.
ובנוגע להפללה,אין פה משהו חדש בנהגי ישראל. פשוט השוטרים קל להם לאכוף את החוקים של מהירויות מופרזות ואי חגירת חגורות וכד'. הם לא אוכפים כמעט את החוקים הנוגעים לשימוש בנתיבי נסיעה למשל. כמה פעמים יצא לך לראות ניידת שעוקפת משמאל או מימין רכב שנוהג באמצע ולא עוצרת אותו לשוליים לשם מתן דו"ח ??? אף פעפ לא ראיתי מחזה כזה. השוטרים עצלנים מידי מכדי לתת דו"ח שכזה,בשביל מה לעצור עכשיו,לשים כובע,לצאת מהמזגן בחום הזה ועוד להתווכח עם נהג ישראלי.

למעלה