רציתי לקבל קצת מידע לגבי מכשירי

רציתי לקבל קצת מידע לגבי מכשירי

מכשירי שמיעה עלו יות ואיכויות...תודה.ועוד...פורום קלנועיות באתר הייד פארק , הינו פורום מקצועי המכיל מידע מגוון הנוגע לניידות בכלל לקלנועיות ואמצעי ניידות בפרט . ניתן לקבל מידע גם באתר www.kalnoam.co.il אז אל תישארו בבית....גילשו לפורום ותתחילו להתנייד נועם

moran f

New member
טוב לדעת

שמכשירי שמיעה הם אמצעי ניידות. עוד יותר טוב לדעת שאנשים לא משקיעים שניה של מחשבה בפרסום זול.

ואיכויות...תודה.ועוד...פורום קלנועי

טוב לדעת גם שאנשים לא משקיעיה שניה בלקרוא שימי לב למילה "ועוד..." ככה חרשים מפרידים לפעמים בין משפטים אז אולי הוא לא חרש לא יודעת אבל ככה הם מדברים

moran f

New member
נו, באמת

"פורום קלנועיות באתר הייד פארק , הינו פורום מקצועי המכיל מידע מגוון הנוגע לניידות בכלל לקלנועיות ואמצעי ניידות בפרט ." - כלומר הפורום הוא על אמצעי ניידות וקלנועיות, לפי ההגדרה. גם אם מדברים שם על מכשירי שמיעה, זה אומר שמישהו החליט להכניס אותם תחת ההגדרה התמוה "אמצעי ניידות". את מרגישה שאת מתניידת טוב יותר בעזרת מכשירי השמיעה שלך?

amitk80

New member
מי את שתדברי ככה

אל בן אדם בכזאת צורה מתנשאת? ? ? שכחת את הכבוד בבית או שבכלל לא קיבלת אחד כזה? אפשר לחשוב שאת מבינה יותר נופר. אין לך שום זכות לבוא ולדבר ככה אל בן אדם. (ווואלה אמי כן אתערב למרות שזה לא לטעמך). נשבר כבר מהצורת דיבור שלך.. את כולה אחת צעירה בסביבות גיל ה 20 שחושבת שיודעת הכל ומטיפה לכולם, אז הגיע הזמן שתתאפסי על עצמך ותרגיעי את עצמך.. בקיצור קחי כמה כדורי הרגעה.

מי אתה שתדבר ככה

קפוץ לי

moran f

New member
אני מבינה שאת קוראת מחשבות

אני, לעומת זאת, מוגבלת, לכן ונאלצת להסתמך על מה שבאמת כתוב ולא על מה שהכותב חשב עליו בזמן הכתיבה.

מה קרה

טעית בהבנת הנקרא אז מה? קורה את מתעקשת בכוח לא להתייחס למילה "ועוד..." לא אכפת לי, העיקר שאחרים מבינים מה כתוב.

moran f

New member
"ועוד..."

לא כתובה בהודעה בשום הקשר הגיוני. היא לא מופיעה במשפט שמתאר את נושא הפורום (אותו משפט שציטטתי) אלא לבד, במנותק מכל משפט אחר. את בוחרת להתייחס אליה באל הוכחה שהפורום אינו פורום שעוסק בניידות מסיבות השמורות עימך (אולי אותה יכולת טלפתיה מופלאה). כמו שכבר הסברתי, אני נאלצת להסתמך על הכתוב ועל השפה העברית. הבנת הנקרא מתייחסת להבנת הכתוב, לא להבנת מה שהכותב בעצם התכוון אליו אבל לא כתב.

M r s S m i t h

New member
נמחקה פה הודעה של amitk

פורום זו לא זירה להתנצחויות וחילופי מילים לא נעימות. אנא הקפידו לשמור על טון נעים בהודעות כדי שהפורום יהיה מקום נעים ובטוח. יום טוב!

amitk80

New member
אם זאת לא זירת התנצחויות

אז בבקשה תמחקי את ההודעה של נופר שגם שמה לא כותבת דברים יפים. מעניין מדוע את ההודעות שלה את לא מורידה. איפה האובייקטיביות פה שעליה אנחנו טוענים פה?

M r s S m i t h

New member
היי

לא ראיתי משו רע במה שנופו אמרה, אני רואה בזה כוויכוח בינה לבין מורן, אומנם נאמר בטון לא נעים אך לפחות לא היה שימוש במילים לא יפות וירידה לפסים אישיים שבהן לכאורה השתמשת. לכן שלך כן מחקתי. אז סה"כ באופן כללי נא להסביר עמדות אישיות בצורה יותר נעימה ובלי שום ירידה לפסים אישיים. ותודה.

amitk80

New member
את דעתי כבר אמרתי לך

אני לא אחזור על זה שוב. יש לנו פה בעיה שאת לא רואה דברים כמו שהם אבל רוצה לראות את זה ככה, סבבה. מעניין שנופר הצליחה להוציא פה הרבה אנשים משלוותם ואני לא היחיד שאומר את זה...

M r s S m i t h

New member
נמחקו פה עוד הודעות...

אני מקווה שתפסיקו לגרור מריבות מיותרות ביניכם לתוך הפורום. תפנימו שמדובר בפורום שיתופי, ואם אתם מביאים לפה את הכביסה המלוכלכת, אז לאחרים לא יהיה נעים לחזור ולבקר פה. שמרו על רוח טובה...סופ"ש נעים לכם, וחג פורים שמייח!

למעלה