רציתי לקנות לי קנקן "בריטה"

כחלחל

New member
רציתי לקנות לי קנקן "בריטה"

מדגם מסוים בגודל מסוים, והיה לי נוח לעשות זאת באחד משני מקומות, "רוזנפלד" בפתח תקוה או "הום סנטר" בגעש, ואכן הרמתי טלפון לשני המקומות לברר האם יש במלאי (דגם מסוים, זוכרים?) וכמה עולה. 4 נסיונות להום סנטר געש הסתימו כל אחד ב 4-5 דקות של האזנה למנגינות המענה הקולי (המרגיז) של המרכזיה, ושל שירות לקוחות עד לניתוק הקו (הצלצול מפריע את מנוחת העובדים) ברוזנפלד לשם שינוי המענה היה מהיר, וגם התשובה, רק מה, הם לא מוסרים מחירים בטלפון. יטרח הלקוח, יעמוד בפקקים, יבזבז זמן, דלק, ועצבים, ובסוף יהיה כל כך מותש שיקנה בכל מחיר בלי להשוות במקומות אחרים. לא תודה. אני מודיע חגיגית שאת הפריט הזה אקנה רק בחנות שאוכל לברר בה את המחיר טלפונית מראש. (או שארוץ לקנות המוןןןן בקבוקי מים מינרלים?
)

כחלחל

New member
לבסוף התקשרתי ל"סודה קלאב"

שמסתבר שהם היבואנים, וענתה לי בחורה חביבה (לאחר 2 צלצולים) ושאלה אם אני רוצה לברר היכן החנות הנוחה לי ביותר מתוך רשימה של עשרות חנויות המפעל, או אולי לשלוח לי את המוצר הביתה בשיווק ישיר, לבסוף ניגשתי לחנות המפעל ב פ"ת (עבורי זה יותר קרוב משתי החלופות הקודמות) ורכשתי את הקנקן הגדול 3 ליטר עם "ממו" (שזו מעין תזכורת אלקטרונית להחלפת פילטר) וכל החגיגה ב 99 ש"ח . ולגבי הום- סנטר געש, והיפר רוזנפלד בפ"ת ????? שיחפשו את החברים שלהם בדפי זהב כמו שאני עשיתי.

למעלה