רציתי לשאול אולי כאן ,יש משהי שהביא זרע מחו"ל

רציתי לשאול אולי כאן ,יש משהי שהביא זרע מחו"ל

??? לא מתעניינת לגבי התהליך אני כבר הרבה אחרי ,
רציתי לדעת אם קרה לכם שהגיע מנת זרע שלא הייתה איכותית לדברי המעבדה בארץ שטיפלה והכינה את הזרע לפני הזרעה ,
מה עושים במקרה כזה זה עלה כל כך הרבה (מבנק מאוד איכותי קרליפוניה קריובנק בארה"ב)וממש לא בא לי לוותר ! חוץ מזה שאני חושדת שגם מי שעשתה את ההכנה וההשבחה אולי לא נהגה כשורה ,
כלומר מה אמור להופיע בטופס הזה שנותנים לנו חוץ מסיפרה ותנועה ? האם צריך להיות כתוב מה הספירה גם לפני הטיפול בזרע ? כי אחרת איך יודעים אם זה הגיע פגום או שהתהליך גרם לכך ?
סליחה על השאלה המבלבלת מקווה שהייתי ברורה ,ותודה למי שעונה .
יום טוב .

ninii

New member
לקליפורניה יש אחריות על איכות המנות

תבקשי את דוח המעבדה באנגלית ותפני אליהם.
ייבאת דרך אסף הרופא?
תסתכלי באתר של קליפורניה לפי סוג המנה שייבאת- אם זה זרע ל IUI או ICI או IVF
לכל אחד מהם יש סף מינימום של כמות זרעים ואיכות.

לא ,ייבאתי דרך דר מנשה ,

מה זאת אומרת לבקש את דוח המעבדה באנגלית ?כלומר מהבנק שלהם (בארה"ב)??
הם אמורים היו לשלוח זאת ?
לא סביר להניח שמבחינתם הכל יהיה בסדר ?הרי למה שישלחו מנה לא תקינה מלחתחילה ?
השאלה אם כאן בארץ בעת הטיפול בזרע כהכנה להזרעה (שטיפה השבחה...)לא פגעו באיכות ? האם בארץ צריכים לבצע ולרשום בדוח ספירה של כמות ואיכות לפני ואחרי ?
זה בקריולאב באלישע .
תודה על תשובתך

ninii

New member
לא

הכוונה היא לבקש את הדוח מאלישע באנגלית כדי שתוכלי לשלוח את הדוח לבנק בקליפורניה ולבקש החזר כספי.
זה מה שאני הייתי עושה... אחרי שתקבלי את הדוח אך לפנני שאת פונה לקליפורניה- הייתי פונה למעבדה המשביחה ומסבירה מה בכוונתך לעשות (למען הסדר הטוב).

אין לי מושג מה צריך להיות כתוב בדוח- היות ואני טופלתי באסף הרןפא ושם סירבו לתת לי דוחות....

שדמת

New member
אני יודעת שמי שמייבאת דרך אסף הרופא

יש לה אחריות על איכות המנות, כל עוד המנה לא יצאה מאסף הרופא (כלומר הטיפול נעשה שם). אם המנה הוצאה לבי"ח אחר, האחריות פגה, כי הם לא אחראים למקרה שהמנה תפשיר במהלך ההעברה.
אולי יש גם אחריות דומה לייבוא דרך ד"ר מנשה? צריך לברר איתו.
משמעות האחריות היא לא שמחזירים לך את הכסף, אלא שאת מקבלת מנה חדשה במקום המנה המקולקלת.

למעלה