רציתי לשאול אם כתוב על אריזת המכשיר support NFC

hamma23

Member
שיאומי S12 הבעיה היחידה שאין לי מושג אם יש לו רדיו מובנה על האריזה ראיתי תמיכה ב NFC

hamma23

Member
אבל יותר חשוב ה NFC מרדיו אבל אם יש לו גם את האופציה הזאת אז זה גם נחמד של הרדיו

SHERME

Well-known member
אבל יותר חשוב ה NFC מרדיו אבל אם יש לו גם את האופציה הזאת אז זה גם נחמד של הרדיו
תתחדש!!!

ישנה אפליקציה של רדיו
נועצים אוזנייה שמשמשת כאנטנה
ואז הכל עובד כרגיל
אם אתה לא מוצא את האפליקציה
תיכנס למסך ההגדרות ותרשום למעלה RADIO FM רדיו FM
או לחלופין תיכנס למסך האפליקציות ותרשום בשורת החיפוש RADIO FM רדיו FM

hamma23

Member
תודה למה אתה מכיר את הטלפון הזה ?
מה זה לא מצוייר כמו בשיאומי a1 ציור של רדיו ולוחצים עליו לגבי השיאומי s12 פרו חמש 5 אני לא בטוח ששם יש רדיו למרות שבאתר ksp אייבורי והימלטון מצויין שיש לו רדיו אף אם בחיבור אוזניות אבל לא מצויין NFC באתר אייבורי

SHERME

Well-known member
תודה למה אתה מכיר את הטלפון הזה ?
מה זה לא מצוייר כמו בשיאומי a1 ציור של רדיו ולוחצים עליו לגבי השיאומי s12 פרו חמש 5 אני לא בטוח ששם יש רדיו למרות שבאתר ksp אייבורי והימלטון מצויין שיש לו רדיו אף אם בחיבור אוזניות אבל לא מצויין NFC באתר אייבורי
עזוב אותך מה רשום באתרים
אני מכיר את המכשיר
יש לו רדיו
חפש אותו כפי שרשום בתגובה הקודמת
וגם NFC כמובן
REDMI NOTE 12S
256/8
מצלמה 108MP
יש מייצב דיגיטלי EIS בצילום וידיאו 2K דרך המצלמה הראשית

hamma23

Member
איך אבל אתה מכיר אותו יש לך את המכשיר או שאתה עובד באיזה חנות ?

ctzn99

Member
לא צריך לעבוד בחנות, כל האינפורמציה נמצא (למשל) באתר הזה (מניח שאת מתייחס ל- 12S PRO )

RADIO: אין רדיו
NFC: נניח שאתה נוהג ברכב ומגיע לשלט בו כתוב "אין פנייה שמאלה". האם יש פנייה שמאלה? (תשובה: אין).
אותו עיקרון . בנוסף לאמור באתר הנ"ל, כתוב על האריזה "יש תמיכת NFC". כלומר מה הוא מכיל? (תשובה : NFC)
:-]

hamma23

Member
פה החבר למעלה אומר שיש רדיו והתכוונתי לs12 וגם היבואן אומר שיש רדיו גם בפרו אז לא יודע מה אמת ומה לא

hamma23

Member
אפילו היבואן אומר באתר שלו הרישמי שיש רדיו בחיבור אוזניה בכל הדגמים לא ברור אם יש או אין בשיאומי A1 פלוס אכן מצוייר רדיו בשאר אין לי מושג איך מוצאים

SHERME

Well-known member
אפילו היבואן אומר באתר שלו הרישמי שיש רדיו בחיבור אוזניה בכל הדגמים לא ברור אם יש או אין בשיאומי A1 פלוס אכן מצוייר רדיו בשאר אין לי מושג איך מוצאים
אם אתה לא מוצא בטלפון את האפליקציה של רדיו שיאומי
תתקין אותה בעצמך

hamma23

Member
תתקין אותה בעצמך

אבל זה יאפשר לי לשמוע תחנות רדיו שלנו ?

hamma23

Member
תתקין אותה בעצמך

האם אפשר להוריד את האפליקציה גם למכשיר טאבלט שהוא לא שיאומי ?

SHERME

Well-known member
טוב האם במכשיר של שיאומי יש חנות אפליקציות שלהם חוץ מהגוגל פליי כי מאיפה אני מוריד את האפליקציה של הרדיו
דרך הדפדפן גוגל כרום
כנס ללינקים שהבאתי למעלה ותוריד את אפליקצית רדיו של שיאומי לטלפון

hamma23

Member
אבל איפה אני יכול למצוא מדריך למשתמש בעברית באינטרנט לטלפון שיאומי s12 ?

למעלה