כןאז זה אומר שהמכשיר הסלולרי תומך ב NFC ?
תתחדש!!!אבל יותר חשוב ה NFC מרדיו אבל אם יש לו גם את האופציה הזאת אז זה גם נחמד של הרדיו
עזוב אותך מה רשום באתריםתודה למה אתה מכיר את הטלפון הזה ?
מה זה לא מצוייר כמו בשיאומי a1 ציור של רדיו ולוחצים עליו לגבי השיאומי s12 פרו חמש 5 אני לא בטוח ששם יש רדיו למרות שבאתר ksp אייבורי והימלטון מצויין שיש לו רדיו אף אם בחיבור אוזניות אבל לא מצויין NFC באתר אייבורי
אם אתה לא מוצא בטלפון את האפליקציה של רדיו שיאומיאפילו היבואן אומר באתר שלו הרישמי שיש רדיו בחיבור אוזניה בכל הדגמים לא ברור אם יש או אין בשיאומי A1 פלוס אכן מצוייר רדיו בשאר אין לי מושג איך מוצאים
אבל זה יאפשר לי לשמוע תחנות רדיו שלנו ?אם אתה לא מוצא בטלפון את האפליקציה של רדיו שיאומי
תתקין אותה בעצמך
Xiaomi Radio - FM Radio Xiaomi APK (Android App) - Free Download
Download: Xiaomi Radio - FM Radio Xiaomi APK (App) - ✔ Latest Version: 4.0.0 - Updated: 2023 - com.androidappsfree.xiaomiradio - Android Apps Free - facebook.com/GratisAppAndroid - Free - Mobile App for Androidapkcombo.com
ברוראבל זה יאפשר לי לשמוע תחנות רדיו שלנו ?
האם אפשר להוריד את האפליקציה גם למכשיר טאבלט שהוא לא שיאומי ?אם אתה לא מוצא בטלפון את האפליקציה של רדיו שיאומי
תתקין אותה בעצמך
Xiaomi Radio - FM Radio Xiaomi APK (Android App) - Free Download
Download: Xiaomi Radio - FM Radio Xiaomi APK (App) - ✔ Latest Version: 4.0.0 - Updated: 2023 - com.androidappsfree.xiaomiradio - Android Apps Free - facebook.com/GratisAppAndroid - Free - Mobile App for Androidapkcombo.com
לאהאם אפשר להוריד את האפליקציה גם למכשיר טאבלט שהוא לא שיאומי ?
טוב האם במכשיר של שיאומי יש חנות אפליקציות שלהם חוץ מהגוגל פליי כי מאיפה אני מוריד את האפליקציה של הרדיו
דרך הדפדפן גוגל כרוםטוב האם במכשיר של שיאומי יש חנות אפליקציות שלהם חוץ מהגוגל פליי כי מאיפה אני מוריד את האפליקציה של הרדיו
מדריך לממשק MIUI של שיאומיאבל איפה אני יכול למצוא מדריך למשתמש בעברית באינטרנט לטלפון שיאומי s12 ?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.