רציתי לשאול, אם מישהי עושה הסכם ממו

שירי71

New member
רציתי לשאול, אם מישהי עושה הסכם ממו

ממון. זה נושא שמאד מאד מאד מעסיק אותי בימים אלה.

*שיר

New member
גם אנחנו עושים. בעיני זה מאוד חשוב

את מוזמנת לשאול כל מה שמטריד אותך

שירי71

New member
שאלות על הסכם ממון

הווו יש לי המון שאלות ואני לא בטוחה שארצה להעלותן כאן. אבל זה סביב מתי עושים, איך קונים את הבית - מה כותבים בהסכם הקנייה, מה דינו של חוזה קניית בית לעומת הסכם ממון על הבית וכו´ - וזה די דחוף...

שירי71

New member
וגם אצל מי עושים את זה, וגם..

האם אצל אותו עורך דין שעושה לנו את קניית הבית או לא? האם יש עורכי דין שמתמחים בזה ויכולים להסביר לנו איך לשמור על שנינו? זה די נורא הנושא הזה אבל אנחנו החלטנו ללכת על זה ולא יודעים כיצד.

*שיר

New member
אל תסתכלי על זה כמשהו נורא

זה משהו מאוד חיובי : הוא מסדר גם את עניין השיוויוניות מול בית דין רבני (זה עיקר המשמעות בשבילנו) וקובע שבמידה והחבילה מתפרקת, הולכים לבורר ולא רצים להגיש תביעות אחד נגד השני. כלומר, אם כבר המצב בזבל, אז לפחות שלא נשחה במיץ שלו... אני אשמח להסביר לך עוד בטלפון אם את מעוניינת (או שנעשה את זה בהליכה בערבמסביב לשכונה)

שירי71

New member
אני בעד - גם וגם!

אשמח לטלפון כי זה די קריטי לעכשיו וגם לעשות הליכה בערב אני בעד

*שיר

New member
בעצם, אין לי את המייל שלך.

אז תשלחי אלי או שתכתבי אותו

שירי71

New member
שיר תודה והנה תשובה

קודם כל תודה רבה רבה רבה על העצות בטלפון. הנה, דברתי מייד אחר כך עם עורכת הדין שהזכרתי בשיחה שלנו והיא היתה פשוט מקסימה ואמרה לי ככה: מה שעורך הדין שלך אמר זה לא נכון!!! (לגבי הנושא שאני ואת היינו מבובלות לגביו) כלומר הסכם הממון כן וכן וכן תופס. עכשיו החלטתי ללכת אליה לעשות אצלה את ההסכם אני רק צריכה להשיג את הבח"ל שלי ולקבוע תאריך שיהיה נוח לכולנו. היא נשמעה לי רצינית ונחמדה ואמינה. תודה!

שירי71

New member
זה בסיידר

תודה, התייעצתי כבר עם שיר שמאד עזרה לי וכבר דיברתי עם עורכת הדין. לא תאמינו איזו תאוצה תפס הסיפור. פתאום החתימה על הבית הוקדמה במקום לשבוע הבא, זה הוקדם ל.... היום!!!! ומחר אנחנו אצים רצים לנו אל העורכת דין לחתום על הסכם הממון. אני מה זה רוצה כבר להיות אחרי זה. שנינו עם עצבים מרוטים ומתים לגמור עם זה...

שירי71

New member
יעל, זה בית שאני כל כך לא מאמינה שז

שזה קורה לנו, שאני צריכה קצת לעכל.. אנחנו כל כך מתרגשים מזה, אף אחד לא ראה את זה עדיין חוץ מאיתנו (אני יודעת שזה נשמע מה זה לא דבר בטוח לעשות...) מצחיק לומר, אנחנו מרגישים כאילו זה הבייבי שלנו למרות שלא עיצבנו אותו בעצמנו, זה כאילו עיצבו אותו בשבילנו, כל כך שונה מכל מה שראינו, וממש לפי התכנון שהיה לנו לשפץ בית - הקיצר הבית מיועד לנו אבל עדיין לא חתמנו על החוזה...

*שיר

New member
שירי71, אני מאוד שמחה לשמוע ../images/Emo13.gif

שהעורך דין שלכם סתם קשקש שטויות, כבר דאגתי (רק קצת). שמחתי לשמוע שניקי היתה נחמדה. גם בעינינו היא מאוד מצאה חן. שיהיה לכם בהצלחה היום (!) עם הדירה!!!
איפה הדירה, דרך אגב?!

שירי71

New member
שיר, לגבי ניקול

היא היתה ממש מקסימה והקשיבה לי ונתנה לי יעוץ בטלפון והסבירה לי והיתה ממש אחלה ישר ידעתי שאצלה אני רוצה לעשות את ההסכם. ואכן מחר (!) אנחנו אצלה - היא פנתה לנו זמן מיוחד כדי שנוכל לסגור את זה מהר ולטובת כל הנוגעים בדבר. לגבי הבית... הו... אני עדיין צריכה לעכל אתזה... זה לא בית חדש, חיפשנו המון זמן בית, חשבנו על משהו חדש אבל עשינו סוויצ´ למשהו לא חדש ומצאנו משהו שהוא משופץ וחבל על הזמן עשוי פשוט בטוב טעם! (מה שחוסך את כאבי הראש). אני אספר לכם מחר יותר... אבל מעכשיו אני מה זה בהתלהבות כי שנינו מבינים פתאום שזה יוצא לפועל אחרי שבועות מפרכים של מו"מ ועורכי דין ושנינו כבר מתים לדעת שזה נגמר ושאוטוטו אנחנו נכנסים לשם... תודה על הפרגון, פרטים בקרוב...

למעלה