רציתי לשאול אתכם משהו...

רציתי לשאול אתכם משהו...

אני מקווה שאני לא אפגע באף אחד ואם כן אני מתנצלת מראש זה פשוט מסקרן אותי. אני כל הזמן תוהה..איך זה שאתם חירשים\כבדי שמיעה ויש לכם פלאפון? איך אתם שומעים את הצלצול או מי שמדבר מעבר...? יעל

brbrita

New member
לא....

אנחנו רק שולחים הודעות אחד לשני מי שיכול לשמוע אז הוא מדבר (((:)

royik

New member
שומעים ולא מבינים...

היי, למרביתנו יש דרגות שמיעה שונות, שמבדילות אותנו מהשומעים בתדרים ובעוצמת הקול שאנחנו מקבלים. קחי אותי לשם דוגמה- יש לי 2 פלאפונים, אחד של אורנג´ כדי לשלוח הודעות ושני של פלאפון כדי לדבר. באורנג´ אני שומע גרוע... ולא יכול להעביר למצב T במכשיר, שמאפשר לי לשמוע (ופועל יוצא מכך, להבין) בצורה הכי טובה. וגם לא תמיד אני מבין הכל.. וגם אני בקושי שומע את הצלצול, לכן אני שם אותו על רוטט. אותו אני מרגיש ולפעמים גם שומע (כשהוא על שולחן לשם דוגמא, הוא משמיע רעש חיכוך). הבנת את זה?

royik

New member
תיקונים+תוספות

התכוונתי שבפלאפון יש לי אפשרות להעביר למצב T במכשיר. אני מסוגל בטלפון להבין דיבור, לפעמים אבל אם מדברים מהר מידי או יש רעש רקע אני מפספס אותיות וכתוצאה מכך לא תמיד מבין את המילה, אבל אחרי שאני שומע את המשפט המלא אני פחות או יותר משלים את הפערים בעצמי.. את ההודעה הקודמת התכוונתי לתקן קצת, אבל לחצתי מהר מידי על "שלח"

LordNor

New member
זה תלוי בשיטה שבה פועלת הרשת.

אורנג פועלת בשיטת GSM שאינה תואמת למכשירי השמיעה. לכן אתה שומע גרוע.. ובנאדם שומע יישמע יותר טוב. ופלאפון פועלת בשיטת CDMA שמתאימה למכשירי השמיעה. לכן השמיעה ברשת CDMA מתאימה לכבדי שמיעה ולמתחרשים. בקשר לשיטת TDMA של סלקום אני לא יודע.. היו כאלה שאמרו לי ששומעים כמו ב-CDMA וכאלה שאמרו שלא שומעים כלום. בכל מקרה סלקום עוברת ל-GSM בקרוב. גם אני מחזיק שני פלאפונים. אחד של אורנג למשלוח הודעות בין החברים ולעיתים רחוקות לדיבור. והשני של "פלאפון" לדיבור בלבד (אני כמעט ולא משתמש בו, והוא נמצא במגירה). בעיקרון, רשת CDMA מתאימה ביותר לכבדי שמיעה!

Catty

New member
בשביל זה צריך שאפשר כבר יהיה לשלוח

SMS לכולםםםםםםםםםםםםם כי זה לא נוח להיות עם 2 פלאפונים... מה שגם מעט אנשים מסתובבים עם 2...

LordNor

New member
הצחקת אותי לגמריי.. ../images/Emo6.gif

אני מכיר הרבה אנשים שמסתובבים אפילו עם 3-4 פלאפונים בחגורה אחת. זה שכיח... לא תפספסי אנשים כאלה. בעיקרון אני מסתובב רק עם האורנג שלי והפלאפון נמצא במגירה (לא בשימוש). הלוואי והיה אפשר לשלוח לכולם SMS, ידוע שיש הסכם בין אורנג לפלאפון, אך ההסכם לא מתקדם לשום מקום. (לא כדאי לעבור לסלקום בשביל לשלוח לכולם SMS, בכל מקרה הם עוברים לשיטת ה-GSM בקרוב ולא מכבר ראיתי כמה סים של סלקום ממש כמו הסים של אורנג). רוצים לראות את הסים של סלקום??? (תמונה מצורפת!!)

המרחפת

New member
זה מעורר בך מחשבות על גישת הריאליזם

אל מול הסוריאליזם כפי שביטא זאת מגריט. למרות שהמרקם מאד מזכיר לי עבודות של אנדי וורהול בתקופת הפופ ארט, די דומה להדפס הצבעוני של מרלין מונרו.

המרחפת

New member
ואת מעוררת בי את ההשראה הנכספת

אולי תעזרי לי גם לכתוב את החיבור?

היי לכם...

טוב...תודה רבה למי שהסביר לי הבנתי... רציתי לשאול..יש לכם איי סי קיו? אם כן תכתבו לי הודעות..כי אני לא אענה פה בפורום.(אולי כן
...) טוב...תודה רבה לכם יעל

ובכן...

בקשר לצלצול הפלאפון, למרות שאני שם אותו על רמה 5 (הכי חזק) לא תמיד אני שומע אותו (אם הוא בכיס, או אם יש רעש סביבתי...) ואז קורה מצבים שאנשים אומרים לי שיש לי פלאפון (פעם אחת אפילו העירו אותי משינה באוטובוס בשביל זה
) בקשר לשיחות בפלאפון, חלק מהאנשים אני יכול לשמוע ברור וחלק, כמה שאני אתאמץ, אני לא אבין. זה כמובן תלוי בתדר הקול שלו, בעוצמת הקול, ובאיכות הקליטה... בקיצור הרבה משתנים.

למעלה