רציתי לשאול אתכם..

רציתי לשאול אתכם..../images/Emo140.gif

לפני כמה שנים טובות,הלכתי לתומי לבלוקבאסטר והשכרתי סרט אימה. השם שלו היה משהו כמו - סיפורים מסביב למדורה. זה היה סרט שמחולק בעצם ל-3 סרטים קטנים,שכל אחד מהם מתאר איזשהו צ'יזבט ידוע. בזמנו חשבתי שזה סרט משובח. אבל מי זוכר בת כמה הייתי אז? בכל מקרה,מצלצל למישהו? אני רוצה למצוא את הסרט הזה.

Aeon

New member
../images/Emo163.gif

ראיתי את הסרט... הוא חמוד לאללה...

R y a n O

New member
../images/Emo58.gifאת מתכוונת לסרט הזה../images/Emo58.gif

שכמה בני נוער נוסעים במכונית ועוצרים ליד כנסייה נטושה ואז מתחילים לספר צ'יזבטים. אחד מהם היה על ילדה שרוצח אחד עקב אחריה ורצח את הכלב שלה אני חושב שהוא היה לבלדור חום. ואני חושב שהיה עוד סיפור שבו זוג יוצא לירח דבש הם נוהגים בתוך מכונית שמאחורה יש ואן שבו הם ישנים(כמו הואן שהיה לניקול ופריס בתוכנית שלהם) הבעל הולך לחפש עזרה כי נגמר להם הדלק או משהו כזה. ובסוף הוא לא מגיע חזרה לואן ובבוקר המשטרה דופקת על הדלת של הואן והיא רואה במראה שהבעל הטרי שלה תלוי על עץ שנוזל ממנו מלא דם. והטבעת נישואים שעל היד שלו חורקת על הואן. ולקראת סוף הסרט כולם חוץ מאחד הנערים יורדים למטה לכביש וכולם נדרסים וכל אנשי ההצלה המכבאי אש האמבולנסים היו אותם אנשים משלושת הסיפורים. זה הסרט הזה?

R y a n O

New member
לא כתוב בהודעה שלי את השם של הסרט

השם של הסרט מופיע רק בהודעה הראשונה שסמוקת לחיים כתבה! רק שאלתי את סמוקת לחיים אם היא מתכוונת לסרט שאני ראיתי. דרך אגב עוד לפני שהיה לי יס שהיה לי כבלים לפני שהם שינו ת'שם שלהם להוט עלק הוט עם כבר קולד אז היה ת'סרט הזה מאה פעמים שידור חוזר בערוץ הסרטים אלו היו בין המעט הסרטי אימה שהיו שם כי בהוט משדרים מעט מאוד סרטי אימה ועד שיש סרט אימה שם, הוא משעמם ובכלל בכלל לא מפחיד כמו שפעם פעם היה סוף סוף אחרי איזה חצי שנה שהיה סרט אימה בערוץ הסרטים היה סרט משעמם ודפוק קראו לו בית המכשפות וחצי שנה אחרי זה היה את מדורת השבט שלשם שינוי היה מעניין ומפחיד הסרט הזה על אותו עיקרון של רוצח שכונתי מישהו מכיר עוד סרטים כאלה בסגנון של רוצח שכונתי וסיפורים מסביב למדורה?

sefa

New member
ריפר- מכתבים מגיהנום

יש סרט חמוד כזה בש- ריפר- מכתבים מגיהנום. אם מישהו מכיר? וסרטים על רוצח סדרתי וסיפרי אימה- יש כמה שעולים לי לראש: קופיקט חתום בנשיקה סיפורים מהצד האפל ( 1-2)

sefa

New member
נזכרתי בעוד סרט

ראיתי פעם סרט שהדמות של פרדי קרוגר מספרת סיפור: רואים אותו בהתחלה ומסופר שם על מישהי שעושה ביביסיטר לילד והיא שומעת כל הזמן קולות מהמרתף והמשפחה אומרת לה שזה הבת השנייה שלהם והיא "קצת חולה".. ואז היא חולמת חלום שהאחות תופסת את הילד, היא רצה למטה ופותחת לה את הדלת במרתף והאחות תופסת אותה ועכשיו הביביסיטר כלואה והאחות הלכה לגור בבית של הביביסיטר.. מישהו זוכר כזה סרט ?

וול,השם של זה כנראה -

"סיפורי אימה מסביב למדורה". רק שאני לא מוצאת אותו,חייבת לראות אותו שוב. למי מה שאני זוכרת אז,הוא מומלץ.

למעלה