רציתי לשאול אתכם...

Flickerman

New member
רציתי לשאול אתכם...

אתם אוהבים ספורט?... אני שרוף על כדורגל וכדורסל, במיוחד לשחק אותם.. אני משחק עם חברים שלי (שכולם שומעים) אבל יש את הבעייה של המכשיר, כי תוך כדי הספורט מזיעים, וכל המים נכנסים למכשיר... אבל למרות זאת, אני משחק איתו וכל חצי שנה או פחות הוא מתקלקל ולוקחים אוץתו לתיקון... אבל מבחינתי זה שווה את זה. גם שאוכל לשמוע את ההוראות במהלך המשחק, וגם שאוכל בכלל לשחק.

black_magic

New member
גם אני מאד אוהבת ספורט..

אני אוהדת מכבי חיפה ומנצ´סטר יונייטד בכדורגל וייתכן שבשנה הבאה אני אתחיל לשחק בקט רגל- מנסים לארגן משהו באגודת הספורט של החירשים, ואולי גם חוג קפוארה, אני מנסה לפתוח חוג כזה בשמע.. ואני מקווה שזה יצליח לי.. ואני בכלל אוהבת לצפות במשחקי אתלטיקה ואני מאד אוהבת לשחות..
ויש עוד מלאאאאא דברים שאני אוהבת אבל אני לא נזכרת בהם עכשיו..

Flickerman

New member
אני אוהב כמעט את כל סוגי הספורט...

אני מתכוון: אתלטיקה, שחייה, כדורגל, כדורסל, קצת כדורעף , קצת כדוריד ועוד שאני לא זוכר כרגע.... אני שרוף על מכבי ת"א כדורגל וכדורסל, את נבחרת ישראל בכדורגל (בכדורסל היא קצת משעממת למען האמת...) ואת ברזיל בכדורגל... ברזיל היא נבחרת מדהימה.... אם תקחו את השחקנים הבאמת טובים שלה (ולא את הגרוטאות של עכשיו...) אז תראו איזה נבחרת נפלאה.. אני אוהב גם את סגנון המשחק הברזילאי... זה סגנון עם שמחת משחק! איזה פעלולים. אין מילים לתאר את כל זה...

black_magic

New member
אני יודעת..

גם אני אוהבת את ברזיל!!!!!! אולי זה בגלל שכאילו גרתי שם 4 שנים וזאת הייתה תקופה בלתי נשכחת למרות שהייתי קטנה!!!

Flickerman

New member
גרת ברזיל????????????????

ראית בטח קרנבלים ברזילאים... הם מוציאים את העינים מהמקום (ולא קשה לנחש למה)... אבל איזה מגניב זה...

Flickerman

New member
את זוכרת משהו מהם?

אם כן אז ספרי... אני מת לדעת מה היה בארץ הצבעונית הזאת...

black_magic

New member
עלק..

אין לי כוח לפתוח בסיפורים נוסטלגיים על המקום המהמם הזה.. אולי פעם אחת.. אבל תזכור- מטבעות נמסות שם..
ואני לא זוכרת שום קנרבל, אבל ייתכן שראיתי, כולה הייתי בת 4 עד 8..

אני אוהבת....

אני אוהבת לשחק בכדורעף... אולי אולי (אני לא בטוחה) אשתתף בחוג לכדורעף,אני לא יודעת. כלומר עוד לא החלטתי על זה. וגם כבר למדתי בחוג לפינג פונג (טניס שולחן...מכירים?) אך לבסוף עזבתי את החוג הזה מסיבות אישיות. ועכשיו אני מחכה ומצפה מאוד להצטרף לחוג מחול(ריקוד). ריקוד - אהבה שלי בחיי!!!אני לא יכולה לא לרקוד בחיים שלי!!! בינתיים אני מחכה שיקים את החוג הזה-כלומר עוד לא קיים

black_magic

New member
בחיפה..

היה חוג כדורעף ואני הייתי בו אבל אחרי שנה וחצי עזבתי כי לא אהבתי את זה ובקשר למחול-ריקוד, באמת חבל שבת"א אין משהו דומה ל"בת קול"..

../images/Emo13.gif

נכון, בת"א אין מחול לחירשים שיש בחיפה...אבל שמעתי לפני כחצי שנה או שיותר נכון לפני כמה חודשים- אמרו לי שיקימו את מחול לחירשים,וזה יהיה בעיר ראשון לציון. אז יאללה- אני גרה לשם, ופלוס זה מאוד נוח לי בגלל קרוב לבית שלי... אך לא אמרו לי מתי זה בדיוק יקימו מחול- הבטיחו אז אני אחכה. אני חושבת שזה יקרה בקרוב.

לידיעתך , תוכל ללכת לקנות כיסוי

להגנת המכשירי שמיעה מפני זיעה, בכל מקום שמוכרים בו מכשירי שמיעה מוכרים גם כיסויים כאלו, במחירים די סבירים...

למעלה