רציתי לשאול אתכם...

גלתו

New member
רציתי לשאול אתכם...

אני צופה פחות או יותר קבועה של הסדרה, וכמה דברים בסדרה פשוט משגעים אותי, זה קצת מעצבן... אפשר לשתף?
1. קודם כל, לא מטרף אתכם שאפשר להפסיד חודש ושומדבר לא ישתנה?! הסידרה לא זזה בגרוש, הם נמרחים פרקים על גבי פרקים וכלום לא קורה! 2. כל הקטע שכולם שם יפי-נפש כאלה... צ'ריטי ומיגל פאקינג בכיתה יב' עוד מעט, מה הקטע שהם לא נוגעים אחד בשני? למה נראה לכם שזה מציאותי? כל היחס שלהם לסקס ובני נוער שם קצת מטריד... וגם כל העניין עם איב והיחסים לשעבר שלה עם ג'וליאן. הו, היא שכבה עם מישהו לפני בעלה הנוכחי, שומו שמיים! לכו חבקו איזה עץ או משו... 3. הם גם שחקנים ממש גרועים. אולי חוץ משרידן ואייבי. וקיי. ממש גרועים. אבל בתכלס, למרות כל זה, אני מתה על הסידרה - no offense או משו
אחלה סידרה. מה דעתכם?

גלתו

New member
ושכחתי להגיד...

אתם מעניינים, ישמצב שאני אחליט להישאר פה קצת

Bow Wow2004

New member
אני יענה לך

1. ככה זה באופרות סבון 2. ככה זה באופרות סבון 3. ככה זה באופרות סבון אבל שרידן? שחקנית טובה??? באיזה כוכב לכת? סיכמנו על זה שהשחקנים הבאמת טובים הם: טימי, תרזה (זוכי הפרסים) ואייבי, ג'וליאן וטאביתה (הוותיקים והמנוסים). וכן, הסדרה הזאת אכן מושכת בדיוק כמו שזבובים נמשכים לאנג'ל-ברט

LauraLF

New member
אבל

שרידן היא שחקנית טובה כאילו עכשיו אולי היא לא הכי הכי אבל אני יודעת שהיא תשתפר הרבה...

גלתו

New member
זה ממש לא ככה בכל אופרות הסבון...

אולי בחלקן... אבל יש את "לחיות את החיים" המיתולוגית ששם זה ממששש לא ככה. ההומור שם ציני לגמרי, אמיתי הרבה יותר, והשחקנים אפילו לא רעים. אם יש פה עוד שותפים לסדרה הזאת, אני אשמח :) (חבל שאין כבר בכבלים, יס זה רע) טימי אדיר! יש לו את ההפסקות האלה בדיבור, הלא קשורות, חח עליו אני הכי נהנית לצחוק... תשוקות זה טוב.

moran14h

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אבל יש חוק בפורום...אסור לצחוק על טימי!
את רוצה לצחוק על מישהו עם הפסקות בדיבור? יש לך את צ'ריטי..ואני יעזור לצחוק עלייה עם יהיה לך ממש קשה..

LauraLF

New member
ברוכה הבאה!

היי...:) 1. לפעמים זה באמת מטרף שכל יום נמשך מלא פרקים... 2. כן היחס שלהם לסקס מטריד אבל תחכי קצת זה ישתפר... 3. יש עוד כמה שחקנים טובים אבל אז מה... אני אישית נהנת לצחוק על השחקנים הגרועים ועל הדברים שהם עושים...:)

למעלה