רציתי לשאול בקשר לשתי בנות שלי

רציתי לשאול בקשר לשתי בנות שלי

שלום, יש לי ילד PDD בן 7 . גם שתי בנות בריאות בת 4 ו-16 הקטנה בת 4 לא מחוסנת.והיא כל פעם חולה כל נזלת הופכת אצלה לדלקת אוזניים. רציתי לשאול מה אפשר לתת לה לחיזוק? גם בקשר לבת הגדולה [16] בזמן האחרון היא מאוד עצבנית בלימודים ובבית. העם יש משהו טיבעי שאפשר לתת לה? ובקשר לאומגה 3 זה עוזר גם לגדולים? תודה מראש.

אריקה 1

New member
אומגה 3 עושה אצלנו עבודה מצויינת אצל הילדה

וגם אני לוקחת מוצר שנקרא אלספה מוד זה חשוב ועוזר חבל"ז

JacobSk

New member
לא הייתי ממליץ מוצרים אלספה לילדי בספקטרום

היו כאן לא מאת דיווחים על בעיות מאחרי מתן אלספה בגגל התוספים לא רצוים וגם בגלל איחות המוצר אצמו

הבן שלי מקבל אומגה 3+ויטמינים של אלספה.

הוא בן 7 בספקטרום . איזו בעיות יש במוצרים של אלספה???? בן שלי סיים שלוש בקבוקים. צריך להפסוק??? תודה מראש.

JacobSk

New member
מוצרי של אלספה לא נחשבים כמוצרים היפואלגנים

יש שם תוספי ממתק וגם מוצר אצמו מערזים כאן בארץ ומביים דרך הים ללא קירור עז יאחות המוצר לא משהוא.הילדים בספקטרום צריחים לקבל מוצרים היפואלרגנים שלא יכולים להשפיע לרע. האם את צריחה להפסיק או לא החלתה שלך אם ילד לא הגיב לא טוב עז יכול להיות שהוא לא רגיש ואפשר להמשיך אבל לחי תדי איך הוא יגיבי מחר.

יש לך אומגה 3 במלאי?

עד עכשיו לא היו שום תופעות לוואי הוא מסיים את הבקבוק השלישי. אני נותנת לו כפית אחת פעמיים ביום מעורבב עם מיץ. מתי אפשר לראות תופעות לוואי?אחרי כמה זמן? תודה מראש.

JacobSk

New member
התופעות לווי דבר אינדיבידואלי מאוד

אני סיפרתי לך על איקרונות של בחירת נטורופטיה לילדון בספקטר.מאוד יכול להיות שהוא לא רגיש לדברים ספיציפים שיש באלספה.אבל אני רוצה לציין שגם בפחינת ריקוז של אומגה 3 וגם בגלל התוספים לא רצויים אלספה לא ניחשבת למוצר טוב לילדים בספקטר. אני אקבל משלוח עם Eicosamax אחרי חגים ובן החגים

JacobSk

New member
בד"כ מוסיפים לאומגה 3 כמות קתנה של ויטמין E

לפי דעתי זה לא הכי טוב שיש בתוך אומגה ויטמינים ותוספים אחרים כי זה דורש הספת ממתיקים ודברים לא רצוים נוספים

עם זה לא טעים איך

ילדים שותים את זה. לתת בכוח זה לא עובד אצל בן שלי. הוא מתנגד צורח ,נושך....... דניאל ילד מתוק לא אלים אוהב חיבוקים... פעם נתתי לו תרופה בכוח לפני שנתיים.הוא הפך לאלים,אצבני,לא ישן בחדר שלו שבוע. בגלל שתרופה קיבל בחדר.נשך אתנו וגם אנשי צוות בגן. אני לא רוצה לחזור לזה.זה לא היה בן שלי. הוא אוהב תרופות עם מיץ במזרק.עם אומגה 3 הולך טוב, עם אבץ פחות . קניתי אבץ של "marshal" חצי כדור עם מיץ במזרק פעם ביום.

JacobSk

New member
יש מספר שיטות איך לתת תוספים

אני חושב שבמעמרים של תמי ורז מדברים על זה.

razgalili

New member
האם הקטנה מתעוררת בלילה?

אם הילדה מתעוררת בלילה יכול להיות שהיא סובלת מריפלוקס שגורם גם לדלקות אוזניים. במקרה כזה הגבהה של הצד של הראש של המיטה (לבנה מתחת לרגל המיטה) יכולות לעשות נפלאות. דלקות אוזניים יכולות להגרם מאלרגיות מוסוות למוצרי חלב או אלרגנים אחרים. הורדה של מוצרי חלב יכולה לעזור.

הילדה לא מתעוררת בלילה.....

דלקות אוזניים יש לה רק בחורף אחרי הנזלת ... רציתי לתת לה משהו לחיזוק המערכת החיסונית [תרופות טבע] בגלל שהיא לא קיבלה חיסונים מגיל שנה המערכת שלה חלשה. . בנתיים היא מקבלת ויטמינים של יומי. האם לתת לה אומגה 3?זה מחזק את המערכת החיסונית? תודה מראש.

razgalili

New member
מערכת חיסונית אחרי חיסונים

חיסונים אינם מחזקים את המערכת החיסונית, ולאחר חיסון הילדה לא תקבל פחות דלקות אוזניים. יש סכוי מסויים שחיסונים מסוימים יגרמו לדלקות קשות יותר ויש הורים שדיווחו על כך בעבר (למרות שקשה להראות קשר ישיר בין השניים) לגבי חיזוק המערכת החיסונית - המערכת החיסונית איננה מערכת אחת אלא מספר גדול של מערכות שונות הפועלות בחלקים שונים בגוף בזמנים שונים ובאמצעים שונים לגמרי. כמו מערכת העיכול - למרות שיש קשר בין הלשון לבין פי הטבעת ושניהם שייכים למערכת העיכול לא כל טיפול שיעזור לאחד יעזור לאחר. תוספים כללים שעוזרים לחלקים קריטיים במערכת החיסון הם ויטמין C (לקנות לא חומצי, להתחיל ממאתיים מילגרם ביום, לעלות עד 1000) ויטמין E (לויטמין E של שלוס יש שם טוב) אבץ, סלניום, שמן כבד דגים (לא שמן דגים אלא שמן כבד דגים. יש להקפיד על מינון בשמן הזה כי מינון יתר הוא בעייתי) שמן דגים יתסף ויטמין A וD בצורה זמינה, שניהם חיוניים לגורמים במערכת החיסון שעוזרים למנוע דלקות בגרון. אם בדיקות דם מראות מחסור משמעותי בנחושת יש לתסף נחושת - אסור לתסף נחושת בשום מקרה אחר. כשהילדה חולה לא לתת לא בשום פנים ואופן תרופות שמכילות פרצטמול או אצטמנופן (שמות שונים של אותו חומר) לגבי דלקות אוזניים אחרי נזלת - אצל הרבה ילדים בגיל צעיר יש אי בשלות של תעלות האוזן שגורמת להופעת דלקות. הבעיה בדרך כלל מסתדרת כשהילד גדל.

חיזוק מערכת החיסון

שלום אמא של דנדוש כדי לחזק את מערכת החיסון יש צמחים ספציפים יותר שיכולים לעשות עבודה טובה מאוד כמו אסטרגלוס, ויטמין C, פרופוליס ועוד... אפשר גם לנסות לתמוך בתזונה מונעת כמו הורדת מוצרי החלב חטיפים ומתוקים פחמימות פשוטות כל המוצרים הנ"ל מייצרים ליחה ורק מקשים יותר על תהליך ההבראה. לגבי אומגה 3 - זה מוצר מצויין רק חשוב לפני שמעמיסים על הגוף כל מיני תוספים לדעת לאיזה מטרה הוא נלקח. הייתי ממליצה לך להעזר באיש מקצוע שיכול לתת את המענה הספסיפי והמדוייק ביותר לבנותייך היקרות תרגישו טוב ובהצלחה .

טלטל78

New member
היי אמא של דנדוש ../images/Emo13.gif

אני בד"כ פעילה בפורום של הורים לתינוקות... ניסיתם הומאופטיה (או צמחי מרפא) אני יודעת שהומאופטיה עובדת נפלא על מערכת חיסון לילדים ובעיקר בבעיות כמו נזלת ואוזנים.

למעלה