רציתי לשאול גם בפורום הביתי...

רציתי לשאול גם בפורום הביתי...

אבל לא הצלחתי להעתיק את ההודעה. אם כתבתי הודעה בפורום אחר, איך אני מצרפת אותה גם לפה? יום נעים אורית

תודה...

את זה דווקא ידעתי,אבל חשבתי שיש פתרון יותר יצירתי כמו הדבקת לינקים וכד'. יום נעים אורית

אה, בטח שיש

תיכנסי להודעה שלך בפורום האחר למטה, בתחתית ההודעה שכתבת, משמאל, כתוב "קישור להודעה". לחצי על זה ותיפתח לך ההודעה בצורה מיוחדת. הכחילי את השורה שבתיבת הכתובת, למעלה ולחצי על העתק או copy, תלוי מהי מערכת ההפעלה שאת עובדת איתה, אם היא תומכת עברית או אנגלית, ואז תעברי לכאן, תפתחי הודעה חדשה ותדביקי את שורת הלינק למטה, בתחתית ההודעה, במקום המיועד לזה, היכן שכתוב לך, "הוספת לינק". תדביקי את השורה של הלינק שם ותקראי לה בשם בשורה שלידה ששם צריך לכתוב את תיאור הלינק. נגיד "הודעה שלי בפורום אחר, לחוות דעתכם", או משהו כזה. מה שבא לך. וזהו. שלחי וזה יהיה כבר כאן. מקווה שזה ברור כי קשה להסביר דרך המקלדת...

kashke

New member
יש פתרון.

בפורום שבו פרסמת את ההודעה את "עומדת" עם הסמן על העיגול הכתום המלא ליד ההודעה המקורית ולוחצת עליו. ההודעה נפתחת בדף נפרד. את עולה לשורת הכתובת בדפדפן. מסמנת את השורה. מעתיקה אותה. פותחת בפורום שלנו הודעה חדשה ובגוף ההודעה את עושה "PASTE" ו..גם יותר למטה בהודעה בפורום הזה יש "כתובת אינטרנט נילוות" ו"קישור"..את רושמת כמה מילים לגבי ה"כתובת" למשל - הודעה שלי בנושא..ובשורת ה"קישור" יש למחוק את הhttp:// (כי אחרת יהיה כפל ולא יגיעו לכתובת) ושוב לעשות PASTE של הכתובת שהעתקת קודם. הסברתי ככה שתביני? (אני מקווה) אילה

למעלה