אתה שוב מפריז
אתה לוקח את העניין נורא אישי וללב וזה לא חכם אני לא רואה סיבה להתנצל כי לא האשמתי שאלתי,יש הבדל וברוך השם אני לא מעשן ככה שהדוגמא של הסיגריות לא טובה. ובמדינה חופשית,מותר לתת ביקורת,אז אין לך על מה להתרגש. ואני בנתיים לא חושב שאתה מסוגל להתמודד עם ביקורת אני מעריך את העשייה שלך,אבל אתה לא יכול להתנהג כפי שאתה רוצה ולדרוש דברים כמו התנצלויות וכדומה,כי לא זילזלתי בה רק שאלתי שאלה ותפקידך לענות ולספק מידע. והעמותה הזאת היא לכלל יתומי צה"ל ולא למי שאתה בוחר. וטיפ לחיים למרות שעברת יותר ממני בחיים, כדאי לדעת איך לקבל ביקורת כי אם לא אתה סתם תיפגע מכל דבר כי ממש לא באתי לפתח איתך מריבות,באתי לשאול שאלה ואתה לקחת את זה קשה. ושים לב שמכל מה שהגבת לי אפילו לא התייחסת למה שרשמתי בגדול! שבקישור שנתת לי המילה "תשלום דמי חבר" לא ממש מופיע בגדול! וכל החלטות של העמותה לא מגעות לידי כלל הציבור,ולא משנה שתגיד שאתה מפרסם באתר או בפורום כי לא כולם קוראים ומתעדכנים. בשאיפה שתבין את דברי ולא תתעצבן שוב. נ.ב אל תדאג את תרומתי אני אתרום לעמותה,אבל דרכך או לפחות איך שהיא באה לידי ביטוי מול אנשים ששואלים שאלות שלא נראות לרוחך די פוגעות במפעל הזה.