רציתי לשאול שאלה אמיתי..אולי שאלו אותה בעבר..

shuval3

New member
רציתי לשאול שאלה אמיתי..אולי שאלו אותה בעבר..

תגידו האתר פול טילט אמין? אני תוהה האם הדברים שם הם רק צירוף מקרים? היום בטורניר ראיתי מישהו בשם VERTIER או משהו דומה.. שקיבל פוקט A שלוש פעמים ברצף. איך לעזאזל זה קרה?

shaywh

New member
קורה אחת ל221 פעמים שמקבלים את אותו זוג רצוף

קיבלת את אותו זוג פעמיים ברצף פעם? אישית זה קרה לי כמה פעמים וזה עדיין לא בשמיים. נניח בשביל הדיון שקרה לי (או לי ולחברים שלי אם תרצה) בסה"כ עשר פעמים, אז הסיכוי שזה היה קורה לי מתישהו הוא אחד פחות 220/221 בחזקת עשר (אני אסביר את החישוב למטה אם אתה מעוניין). זה יוצא בערך 4.5% שדבר כזה (3 פוקט אסים רצוף) היה קורה לי אישית. בשמיים? לא. כל זה בא כהקדמה להסביר שגם דברים שהסיכוי התיאורטי שהם יקרו הוא אחד להמון עדיין קורים וזה עדיין נורמלי. אם פעם בשבוע תראה את זה ספציפית קורה תתחיל לחשוד, אבל עד אז זה לא מספיק. להיפך, המצב היה מוזר אם לא היו קורים דברים מוזרים כי זה פוקר. אם הוא היה משחק שהכל צפוי וסטנדרטי וחוזר על עצמו הוא לא היה מצליח כל כך. החישוב: הסיכוי לקבל זוג ביד הוא אחד ל17, יש לך קלף וצריך לקבל אחד משלוש שנשארו בין 51 אחרים כדי שיהיה לך זוג. 3/51=1/17. אחד מכל 13 זוגות הוא זוג אסים אז הסיכוי לקבל זוג אסים ביד אקראית הוא אחד ל13*17=1/221. הסיכוי לא לקבל אסים הוא 220/221, הסיכוי לא לקבל אסים בעשר ידיים שונות הוא זה בחזקת עשר. הסיכוי לקבל אסים בלפחות אחת מעשר הידיים השונות יהיה אחד (=100%) פחות הסיכוי שלא תקבל אסים בכל עשר הידיים. הסיכוי לקבל אסים 3 ידיים רצוף הוא יותר מאחד לעשר מיליון. אם תתעלם מזה שזה אסים אז הסיכוי לקבל את אותו זוג שלוש פעמים רצוף הוא אחד ל830 אלף בערך.

Shaycus

New member
אינטואיטיבית זה נראה בלוף

רק שלשום קיבלתי סטרייט פלאש על הפלופ ובאותו היום פעמיים רביעיות אבל כנראה שזה אמין אם זה כזה אתר גדול ומכובד, סך הכל תחשוב שכמות הידיים שאתה משחק באינטרנט עולה בערך פי 5-6 על כמות הידיים שאתה משחק בלייב, תחשוב כמה זה מעלה את האחוזים לידיים מטורפים

Southparking

New member
../images/Emo72.gifשאלה לאנשים ששיחקו הרבה ידיים

תנסו להזכר כמה פעמים קרה לכם שקיבלתם סטרייט בריבר.. כשאותו קלף של הריבר הביא פלאש לאחד היריבים (וגם במקרים שבהם אתם קיבלתם פלאש שהביא ליריב סטרייט) עכשו תזכרו כמה פעמים יצא שהיה לכם סיכוי לסטרייט פלאש בטרן, וכמה פעמים קיבלתם אותו בריבר. לפי מה שעולה לי לראש, קלף שמביא לאחד סטרייט ולשני פלאש (קלף אחד/שני קלפים) הרבה יותר נפוץ מלקבל סטרייט פלאש אחרי שיש לך סטרייט פלאש דרואו בטרן (קלף אחד/ שני קלפים). כמה אנשם מסכימים? כמה לא? למישהו יש סטטיסטקה על דבר כזה?

Shaycus

New member
יד חמה מהתנור

פריפלופ רייז 3 בט, אני משווה עם עוד אחד על הפלופ 3 תלתנים, אני נותן רייז חצי קופה מישהו רי רייז אני משווה טרן קלף שיוצר זוג על השולחן אני מקבל רייז גובה קופה דוחף אולאין כמובן מקבל השוואה, רוצים לנחש? על הפלופ שנינו עם פלאש, הוא עם פלאש A גבוה אני עם פלאש K גבוה מה הסיכויים? :)

shuval3

New member
גדולים גדולים ולמה שהם יודו בפירצות אבטחה?

תחשבו על זה, אם אנשים מצליחים לרמות, איזה אינטרס יש להם להודיע שזה נכון?! אנשים יתחילו לחשוב שהם הפסידו כי רימו אותם והם יפסידו מיליונים!!! תקשיבו היום שיחקתי בטורניר קטן 3$+0.3$, ראיתי מישהו מפסיד לבחור בשם BLAGER 20 בידיים הבאות: שניהם נכנסו ראש בראש לבלאגר 8/7 סוט לשני אס קינג פלופ 7,7,7... נחשו מי זכה יש שניה של הBLAGER 20 הזה, לו יש 9/4 אוף סוט לבחור השני אס קינג פלופ 9.3.4 , טרן 9, ריבר 4. ואני שואל את עצמי, מה לעזאזל הוא חשב שהוא עשה, אם הוא לא רימה?! גם שאלתי אותו והוא אמר שחשב שהשני יתקפל...אחרי שהשני בשני המקרים כמובן עשה רייז פי 4 מגובה הקופה.... נו באמת...

yamenx

New member
זה לא שיש אנשים שמרמאים

אני הייתי בצד הזה הרבה פעמים... ז"א עם ידיים חמות... פעם קיבלתי באותו טורניר 3 פעמים רבעיות... וכמה פולים... אפילו שעשיתי פולד הייתי רואה שאני המרוויח... ואני לא רמיתי בכלל... אבל תבין את זה האינטרס של האתר שהכסף יעבור כמה שיותר פעמים ידיים... הרי לכל מעבר כזה הם גוזרים כסף... כך שאם החזקים היו מרווחים כל הזמן והחלשים מפסידים... אז החלשים היו פורשים מהמשחק... והמרווחים היו מושכים המון כספים... בדרך הזו.. אתה יכול להיות דונק גדול ולהרוויח... הרי תפסיד את זה עוד כמה ימים

למעלה