רציתי לשאול שאלה לגבי מספר דברים: - הקפאת מחשב בכוונת תחילה - התנכלות בפייסבוק
1 19APRIL12 New member 28/7/12 #1 רציתי לשאול שאלה לגבי מספר דברים: - הקפאת מחשב בכוונת תחילה - התנכלות בפייסבוק
1 19APRIL12 New member 28/7/12 #3 מישהו כל הזמן מקפיא לי את המחשב בכוונת תחילה ויכולים להיות רק 2 גורמים לכך. התנכלויות בפייסבוק כוונתי שפייסבוק מתנכלים - מורידים, מוחקים, מעלימים, מעלים - חודרים לי לחשבון שלי בלי רשותי ומתעללים בי בלי שום חשבון על שמאל ועל ימין.
מישהו כל הזמן מקפיא לי את המחשב בכוונת תחילה ויכולים להיות רק 2 גורמים לכך. התנכלויות בפייסבוק כוונתי שפייסבוק מתנכלים - מורידים, מוחקים, מעלימים, מעלים - חודרים לי לחשבון שלי בלי רשותי ומתעללים בי בלי שום חשבון על שמאל ועל ימין.
1 19APRIL12 New member 28/7/12 #4 שאלה נוספת: אי-מניעת פרסום בלוג האם זה אסור? אסור למנוע פרסום בלוג כלשהו בגלל סיבה כלשהי. אני מעולם לא איימתי על אף אחד ואם מישהו חושב ככה אזי שהוא טועה ואני לא בנאדם מאיים. אני בסה"כ מנסה לקדם את עצמי ואת העסק הנוסף מבחינה עסקית.
שאלה נוספת: אי-מניעת פרסום בלוג האם זה אסור? אסור למנוע פרסום בלוג כלשהו בגלל סיבה כלשהי. אני מעולם לא איימתי על אף אחד ואם מישהו חושב ככה אזי שהוא טועה ואני לא בנאדם מאיים. אני בסה"כ מנסה לקדם את עצמי ואת העסק הנוסף מבחינה עסקית.