רציתי לשאול שאלה..

רציתי לשאול שאלה..

מקודם קראתי פה כמה הודעות.. וקראתי עם מכונית מונית ושאין רכב.. נזכרתי משהו.. שהייתי באילת לפני יומיים המונית לקחנו על כמה מטרים נגיד מקלאב הוטל עד לפתח של מלכת שבא הלוך וחזור הוא חיכה כמה דקות 25 שח שאלתי את עצמי וזאת השאלה מה עושים האילתים ../images/Emo35.gif נגיד אנחנו כיביכול "תיירים" אז סבבה אבל אתם גם משלמים ככה "וסובלים" ../images/Emo35.gif שכן אצלנו למשל אני מרמלה ומגיע מהקצה אחד של למשנהו ב-4 ש"ח במונית שירות פנימית ואם לא אז מונית ספיישל ב-20 שקל.

פעם הלכנו כמה רחובות

כדי להגיע לשדה דב, ובסוף נשברנו והחלטנו לקחת מונית. היו לנו מלא מזוודות כי חזרנו אחרי חודשיים שחיינו במרכז, לאילת. נסענו ארבע שניות. נעזוב את העובדה שלא קלטנו שנשברנו מטר מהשדה, הנהג לקח לנו 25 שקלים. רק על המזוודות. אז תאמיני לי, נהגי מוניות בכל הארץ, למעט מוניות שירות, לא הוגנים. ואנחנו סובלים בכל הארץ. אז.. אילת קטנה, לכו ברגל :)

בטח..

איפה היית ../images/Emo35.gif דווקא חישפתי איזה קופאית או משהו בשם לירז... אבל הייתה ראיתי אחראית משמרת בשם גלי אם אני זוכר נכון מיום שישי חח

Liraz 6q

New member
מממ גלי היא

המנהלת סניף אני מנהלת משמרת אבל בכל אופן.. יום שישי הייתי בים :] חח

harhanegev

New member
כמה דברים :

[1] לא לכל נסיעה חייבים מונית, יש גם אוטובוסים פנימיים. אם מדובר באוטובוס שצפוי לעבור רק עוד 24 דקות, אז לא סביר שתמתיני לו. אבל אם זה אוטובוס שעובר עוד 2 דקות ולוקח לו רק 4 דקות יותר ממונית לעשות את הדרך, 3.20 ש"ח בכיף. [2] אין בכלל מה להשוות מונית ספיישל למונית שירות. [3] כדאי מאד מאוד, ב-90% מהמקרים (לפחות) לדרוש הפעלת מונה. לא רוצה להפעיל ? תודה ושלום, שיחפש פראיירים אחרים, עולים על מונית אחרת. במקרה שלכם זה בהחלט יתכן כמחיר סביר, כי: [א] על הכמה דקות צריכים לשלם, המונה ממשיך לפי זמן בעת העצירה [ב] נכון שקלאב הוטל ומלכת שבא זה לא רחוק, אבל כלי רכב צריכים לעשות סיבוב ענק מסביב ללגונה כדי להגיע לשם, וזה בהחלט משפיע על המחיר במונה.

אני בן../images/Emo70.gif וגם להודעה ששתיים מעליי../images/Emo70.gif

ולא ,הוא חיכה לנו כי סתם סידרנו איתו משהו....

harhanegev

New member
סליחה סליחה סליחה.

ואל תשכח את העצה הכי חשובה: תמיד תמיד לעמוד על הפעלת מונה. זו חובתו החוקית. לא סתם הוא קנה מרצדס בחצי מחיר (בלי מיסים), זה תמורת התחייבותו לשמור על חוקי מדינת ישראל המחייבים נהג מונית להפעיל מונה בכל נסיעה, למעט נסיעה בה הנוסע הסכים מראש למחיר מסויים.

אני חייבת לציין

שגם כשהייתי גרה באילת וגם אחרי שעברתי, בחיים לא שלמתי כל כך הרבה כסף למוניות. פעם אחרונה שהייתי באילת רצו לקחת לי מהנמל תעופה לכיבוי אש 20 שקל, מהר אמרתי לו שאני אילתית ושלא ישחק איתי משחקים, אז הוא נבהל ואמר לי 12 שקל חח

matanbu

New member
דודה שלי ניצחה את כולכם, נסיעה בעיר ב35 שקל

מצנזורה בשחמון עד לקלאב הוטל, בלי עצירות. סתם כי היא מדברת אנגלית ונראית תיירת ודפקו אותה. אם הייתי יודעת איזה חברה היא לקחה, לגמרי הייתי מתלוננת על זה בדרגים יותר גבוהים. איזה חארות.

harhanegev

New member
חברה זה לא היה עוזר,

צריך פרטים של נהג או של רכב. חברה יכולה "להחליק" דברים, במיוחד אם מדובר באחת מתחנות המוניות שנבנו בעיקר ע"י נהגים שהעיפו מתחנת מוניות אחרת בגלל שהם עשו בלגנים לנוסעים (יש לפחות 2 תחנות כאלה באילת). אנשים צריכים להבין שחובה חובה חובה לדרוש מונה, וכמובן לשים לב שהדרך היא הדרך ההגיונית.

למעלה