רציתי לשאול

רציתי לשאול

אני בת 23 ואיני אם אך יש לי כמה שאלות ופניתי לכאן כי הייתי רוצה תשובות של אנשים יותר בוגרים ובעלי ניסיון. שמעתי על מס' מקרים של 2 אחים עם נטיות הומוסקסואליות במשפחה. האם יש איזשהו היבט גנטי ? אולי זה טיפשי אך אני חייבת לדעת. דבר שני: איך לדעתכם הורים יגידו אם שני ילדיהם יגידו להם שהם הומו ודו? אני רוצה לדעת את דעותיכם. איך אתם תגיבו? ההעדפה שלכם היא לילדים סטרייטים? תודה.

האם הומולסביות היא גנטית?

כנראה ש-כן. ככל הידוע לי, במשפחתי המורחבת, אני הלסבית היחידה... אבל נדמה לי שאני לא שייכת לרוב , בעניין זה. באשר להורים שילדיהם הומולסביים, בי סקסואליים וכוליי - נראה לי שהכמות לא קובע - אלא האיכות. ההורות שונה מילד לילד, והיכולת שלנו לקבל דברים מסויימים אצל הילדים - גם היא שונה מילד לילד. הרבה תלוי באופן בו הדברים יוצגו בפני ההורים. באופן כללי אני יכולה להגיד - שכל עוד להורים יש רושם שיש להם אפשרות "לשנות את רוע הגזרה" - הם יהיו "לחצניים" ושליליים... אבל כשהם יבינו ש"ככה זה ואין מה לעשות" - אז יתחיל אצלם תהליך של קבלה. ובאשר לשאלה האחרונה - אין לי עמדה באשר לבחירות הרגשיות/מיניות של ילדיי. אני מקווה שידעו לאהוב ולהיות נאהבים. כל היתר ממש לא משמעותי. (רק לגבי קטינא - כבר בחרנו לה חתן... אז עדיף שתישאר עם גלגל"צ..)

אגב הומוסקסואליות וגנטיקה-אנקדוטה:

כשהקשתי ב'גוגל': genetic origin homosexuality התקבלו בראש ובראשונה קישורים לאתרים דתיים (בעיקר נוצריים אך גם אחד מוסלמי). מדוע - אתמהה.

למעלה