רציתי לשבח את אוסף המאמרים שלכם

רציתי לשבח את אוסף המאמרים שלכם

במיוחד את הבסיס של המודוסים, המדריך למודולציה, המדריך לאלתור בסיסי, אינדקס הסולמות של מקס והמדריך לגבי טוניקה, דומיננטה וסאב. הסיבה שאני משבח אותם היא, מן הסתם, שאני נרקיסיסט. ואם הכוונה לא הובהרה, כל המאמרים במאגר פרט לאחד נכתבו על ידי ועל ידי חברים שלי ופורסמו על ידי ועכשיו הם מפורסמים פה ללא רשותי. אשמח אם העניין יטופל, תודה.

מתי? יש תאריכים

איפה, ממש כאן. הם פורסמו לראשונה בסוליד-רוק, ולמרות שתפוז הגדילו ראש להשמיט את השם שלי מהמדריך על המודוסים [ולא לשים שום שם חדש, אגב, למרות שהם השאירו בסוף "בהצלחה, דשא", לתשומת לבך], תמצא שהכינויים של מחברי שאר המדריכים זהים לכינויים של מנהלים בסוליד-רוק.

Antiphaze

New member
אני כתבתי.

ולא רק אני. תפוז בחוצפתם ניצלו את המשחק הפשוט סביב זכויות יוצרים (כיוון שהמאמרים פורסמו בתמימות ללא כל התחשבות בנתונים אלו) וגנבו ללא רשות את המאמרים מהאתר סוליד-רוק, בוא הם פורסמו במקור. בתור אחד שבעבר כתב בפורום זה (ואחרים בתפוז) כל העניין הזה מסריח, ולא מתאים לעניינים כמו מוסיקה ותיאוריה.

Funkenstain

New member
זה נכון

ולפי מה שהבנתי ההנהלה של תפוז לא מוכנה להוריד אותם כי אין עליהם זכויות יוצרים. תעשו את הדבר המכובד ותורידו אותם

Koyote

New member
ברצינות...

אני מכיר את הכותבים של המאמרים הנ"ל ומכיר את הפורום בו הם פורסמו לראשונה, אני גם יודע שהם העירו לכם על כך יותר מפעם אחת ואתם לא עשיתם כלום. המאמרים האלה, אפילו אם חוקי זכויות יוצרים או מה שזה לא יהיה נותנים לכם אישור להשתמש בהם, אינם שלכם והכותבים של המאמרים אינם רוצים שהם יפורסמו בפורום. למה אתם ממשיכים להתעקש? ד.

Pat Matheny

New member
אכן המאמרים נכתבו לראשונה בסולידרוק

ושמותיהם של הכותבים אפילו לא מוסתרים. בתור משתמש ותיק בפורום של סולידרוק, הייתי שותף לפירסומם בזמן אמת בפורום התאוריה של אתר סולידרוק. אז אם מבקשים ממכם להוריד את המאמרים, בצדק תעשו אם אכן תעשו כך, מפאת כבוד מינימלי למוזיקאים כמוכם שעמלו על המדריכים הללו לא בשביל שהנ"ל יפורסמו באתרים שבהם הם לא רצו לפרסם אותם.

SOMEN

New member
לפני כמה שבועות פתחתי פה שרשור

באותו נושא בדיוק. להעתיק מדריכים מבלי לשאול את כותביהם זה לא יאה, ואפילו חצוף. אני מבקש, לפחות למען הכבוד של הכותבים אם לא למען הכבוד של עצמכם, להוריד את המדריכים מהפורום.

יפתח מ

New member
אתם לא טיפה מגזימים?

ראש דשא ידידי....אני לא יודע אם אתה זוכר אותי, אבל הייתי כותב גם בפורום כלי נגינה כשניהלת אותו. מה שלומך בימים נחמדים אלו? לעניינינו- אתם לא עושים סתם סערה בכוס תה (2 סוכר ונענע)? -האם לפני שכתבת את ההודעה הזועמת בפורום פנית אל מנהלי הפורום בבקשה להוריד את המאמרים? - האם לדעתך באמת צריך להתעסק בדברים כאלה במקום לחלוק את הידע הנרחב מאוד שיש לך עם כל ציבור המוסיקאים בארץ לפעמים גם ללא תמורה, רק על מנת לתרום? מצב המוסיקה גם ככה קשה בארץ, אז על זה אנחנו מתווכחים? אם מותר לפרסם מאמר שבסה"כ נועד להחכים את המוסיקאים הצעירים או אסור? לדעתי הגיע הזמן לגלות קצת בגרות. אם זה עד כדי כך נורא בשבילך תן לי רשימה של נושאים שעליהם עשית מאמרים, אכתוב מאמרים חדשים המסבירים את הדברים. ותקבל מראש את אישורי להשתמש בהם גם באתר שלך אם תהיה מעוניין. שבת שלום ופורים שמח :)

Antiphaze

New member
אתה לא טיפה מגזים?

אף אחד לא ניסה ליצור מונופול כלשהו בנוגע לידע מוסיקלי. בסה"כ שומרים על עניין פשוט של כבוד וזכויות יוצרים. המאמרים נכתבו על ידינו (מנהלים וכותבים במערך פורום מסויים) למטרת אותו אתר! כל אחד מאיתנו יכול לפרסם את אותם מאמרים בעצמו באיזה פורום שייבחר, אבל כאשר מישהו אחר בא ולוקח אותם בלי להודיע, בלי שייוך לכותב, ובלי רשות האתר בוא הם נכתבו זו פשוט חוצפה. לשאלתך פנינו למנהלי הפורום של תפוז ולא רק שלא קיבלנו לא התנצלות ולא היענות לבקשתנו להסיר את אותם מאמרים, התגובה התייחסה אך ורק לעניין זכויות היוצרים שלא היה רשום כהלכה באתר המקורי, ולא הוסר מאמר אחד מתפוז.

אל תתנשא

הידע המאוד נרחב שלי עדיין יהיה זמין לכל מבקש, אני פשוט לא אתרום לאיכות של מערכת פורומים שההנהלה הלסבית והשמנה שלה בעטה בי.

יפתח מ

New member
סבבה....

אז השגת את המטרה שלך, כל המאמרים שלך הוצאו מהמערכת הפורומים בעלת ההנהלה הלסבית והשמנה שבעטה בך. אולי עכשיו אחרי שהשגת את המטרות האציליות שלך תוכל לחזור לפורום שלך בסוליד רוק ולעזוב את מערכת הפורומים הלסבית והשמנה הזו במנוחה.

amitBMX

New member
עד שיש כאן אשר יש לו באמת ידע

בתיאוריה אתה מגרש אותו?

יפתח מ

New member
לדעתי עדיף תמיד חבורה של אנשים

שלא יודעים הכל ברמה מצויינת מאשר אחד שכן אבל הוא חרא של בנאדם.

הלו תפוז ! מה קורה ?@!

מה קורה תפוז ?!!? תוציאו את המאמר שלי ! מה זה הברווזיה הזאת ?! קדימה !

לך תזדיין יפתח

אני לא יודע מי אתה חושב שאתה, אבל אני כן יודע שבחמשת השנים האחרונות השקעתי אלפי שעות בלעזור לאנשים. אם זה בלכתוב מאמרים, הודעות בפורום או לעזור להם פנים מול פנים. אבל ברגע שאני לא רוצה את המאמרים שלי על אתר אחד ספציפי אני "חרא של בן אדם"? אלו אנשים כפויי טובה כמוך שהוציאו לי מראש את החשק לעזור.

למעלה