רציתי לשמוע את דעתכם

DELICE1

New member
רציתי לשמוע את דעתכם

אני בן 23
לפני הכל אני רוצה רק להגיד שזה מעצבן שאחרים דוחפים את האף שלהם לעניינים של אחרים בלי להרפות "כדי שאני לא אטעה"(כך הם אומרים). מה יקרה אם אני אטעה?!
אני כנראה עובד במקום כלשהו דרך חברת כוח אדם עם אפשרות להיקלט לחברה עצמה(זה ארגון גדול) ואני שונא את התפקיד הזה ברמה שכבר לא הלכתי שבוע לעבודה מרוב שאני שונא אותה(אני לא מחוייב אליה)
מההתחלה לא רציתי להגיע למקום הזה ושכנעו אותי(הכוח אדם, אנשים מהסביבה) ולהישאר שם למרות שלא טוב לי שם.
הגשתי מועמדות לתפקיד אבטחה במוסד כלשהו ואני מקבל קיטונות של ביקורת(בעיקר מצד חבר של אמא שלי) על כמה שזה לא מתאים לי ואני "אתגלגל" בין עבודות אם אני אמשיך בקצב הזה וכו' וכו' וכו'.
מהתפקיד הזה אפשר(הסיכויים קלושים) להיכנס למקום עצמו לתפקידים אחרים לאחר קבלת תואר. זה מקום שאני כבר חושב להיכנס אליו הרבה זמן.
קודם כל, אני יודע טוב מאוד מתי אני הולך ללמוד(לגבי מה, אני לא יודע) דבר שני- האינטואיציה שלי אומרת לי שזה מה שאני צריך לעשות.
זאת סתם פריקה. הייתי צריך להוציא את זה.

סאטוריס

New member
לדעתי

ככל שתהיה יותר מדוייק עם עצמך - תהיה יותר מרוצה מחייך.
כדאי כן לחשוב על מה מעניין אותך בחיים ולפי זה לבחור מסלול לימודים.

סאטוריס

New member
שאתה פועל מתוך האינטואיציות שלך

ועושה מה שאתה רוצה ולא מה שאחרים חושבים.

DELICE1

New member
האינטואיציה שלי אומרת לי שכן

והיא לא טועה בד"כ בדברים מסויימים

סאטוריס

New member

Peace and Love3

New member
תעשה רק את מה שאתה חושב לנכון

א. אם אתה כל כך שונא את העבודה שלך, אין לך מה להשאר שם. גם לא נשמע שמדובר באיזה מציאה מטורפת, אלא בעבודה שיש עוד אלף כמוה. לא צריך לסבול, יש מלא עבודות שיאמללו אותך פחות.

ב. הרבה פעמים אנשים (בעיקר משפחה) נותנים לך עצות לפי מה שהם חושבים שנכון לך. ולא כל כך מעניין אותם מה אתה רוצה או חושב, בדרכ זה גם משולב עם סוג של חשיבה שהם יותר חכמים ממך.
תתעלם מכל האנשים האלה, תציב לעצמך את המטרות שלך, ותפעל על פיהם. כנראה שיש סיבה טובה שבחרת לא להתייעץ איתם מלכתכילה.

אתה יכול להיות רגוע

כולם עוברים את מה שאתה עברת לכן אנשים אוהבים לנסות "לעזור " למרות שלפעמים זה נשמע כהצקה
בסופו של דבר אתה בן 23 וכל עוד אתה מודע לסביבה ולעצמך תעשה מה שאתה רוצה

DELICE1

New member
ועוד דבר

הציפייה שלי מעבודה היא גם למצוא חברים כי לא נשארתי בכלל בקשר עם אנשים מהצבא ובקושי יש לי כרגע חברים
נראה לך ציפייה לגיטימית?

סאטוריס

New member
לגיטימי- חברים זה תחום מאד חשוב.

אבל לצפות שזה יקרה לבד - הסיכוי הוא קטן.

כדי שיקרה משהו בעבודה אתה תצטרך להיות אקטיבי וליזום קשרים.
בנוסף : אני ממליצה לך לא להתעצל וליזום חידוש קשרים עם חברים מהתיכון / מהצבא
יש כאלה שיאהבו את הרעיון וישמחו להיות איתך
ויש כאלה שאולי לא יתאים להם .....

ואולי תיזום עוד פעילויות למצוא חברים - להרשם לחדר כושר למשל או אם יש לך תחביב לפתח אותו בחוג או בפורום רלוונטי.

Any991

New member

קודם כל, זה בסדר שהם שכנעו אותך ללכת למשהו שאתה לא אוהב, כי ככה אתה יודע שאתה לא אוהב אותו וגם זו הייתה התנסות גם אם לא נוחה.
דבר שני, אתה בסך הכל בן 23 וזה שהגעת להבנה עכשיו שאולי לפעמים אומרים לך מה לעשות אבל אתה לא כל כך רוצה, ויש לך רצונות משלך והחלטות ועצמאויות משלך, זה בסדר גמור וזה לגמרי מובן-לדעתי זה אפילו גיל צעיר בשביל להבין זאת וליישם זאת. אני חושב שאתה אומר משהו שרבים חווים (כולל אני) ומרגישים ככל שמתבגרים.

oromer

New member
מנהל
דעתי

אני חושבת, שזה טוב לשמוע מה שיש לסביבה להגיד. כי אז אתה מקבל מידע שאולי לא היה לך. הסביבה הקרובה מכירה אותך יחסית טוב, ויכול להיות שאומרים לך דברים שאתה לא ראה, כי אתה נמצא במציאות שלך עצמך. לשמוע ולהקשיב זה תמיד טוב. את יכול לשאול את חבר של אמא למה אתה חושב שזה לא מתאים? למה שאתגלגל בין עבודות?
אבל בסופו של דבר ההחלטה שלך...ורק שלך...

אם אתה לא מחוייב לעבודה, תנסה לעבוד באבטחה במקביל לעבודה הזו ותראה איך הולך לך...לפעמים עובדים בעבודה שלא טוב לנו בה. אבל צריך להיות סיבה טובה לכך...

למעלה