רציתי לשמוע פרטיםעל כמות שעות עבודה

reuthal

New member
רציתי לשמוע פרטיםעל כמות שעות עבודה

יחסית לחלקיות משרה בבתי חולים ובלשכות. בנוסף כמה ערבים דורשים מכם לתת תודה מראש למי שיגיב

רוני 331

New member
שעות עבודה

לפי מיטב ידיעתי כל מקום של עבודה סוציאלית חצי משרה הינה 19.5 שעות שבועיות., לגבי הערבים תלוי בבי החולים, אני לדוגמא עובדת בבית חולים פסיכיאטרי שם לא נדרשת כלל עבודה בערבים. לדעתי העבודה בערבים הינה תוספת ועל כן מגיע עליה גם תוספת במשכורת, או שזה סתם בפנטזיה שלי לגבי המשכורות ה"מדהימות"
שמרויחים כלן השאר.

SuperGirl 25

New member
אצלי...

75% = 26.5 שעות שבועיות. דורשים ממני (ואני חושבת שבכל לשכות הרווחה) לעבוד ערב אחד (היום...אני רצה לעבודה...) ובגלל שאני עובדת עם נערים, אני אמורה לעבוד עוד ערב אחד ואני מקבלת על זה 20% תוספת (כמו שאר עובדי הנערים בלשכות בארץ).

SuperGirl 25

New member
הבנתי שהיא היתה בבדיחות ../images/Emo13.gif

אבל לא הבנתי את הבדיחה
...במה הקנאה?

רוני 331

New member
"קנאה"

ה"קנאה" היא במשכורות ה"ענק" שאנחנו מקבלים בעבודתנו, והתוספות לכאורה, שלצערי במקרה שלי הצליח משרד הבריאות דרך הקמת עמותות למינהן, לא לספק לי אפילו את המגיע לי כגון, קביעות. אני שמחה שהבנת היה לי חשש שאולי פגעתי, אני צריכה ללמד להשתלט על הבצניות שלי

SuperGirl 25

New member
מכירה...

גם אני עובדת דרך עמותה...ואני עדיין בפרוניאה שאני לא מקבלת את ה-20%...(למרות שביררתי זאת, התחושה בעינה עומדה, כי ככה זה כשמגלים כל פעם מחדש שהזכויות שלך מכורסמות...).

עוסג

New member
ערבים

אני עובדת בבית חולים - משרה מלאה 39 שעות. לא עובדים בכלל ערבים - אבל עושים כוננויות.

reuthal

New member
כונניות

מה זה בדיוק אומר? שאת בבית ואם צריך מתקשרים או שאת נמצאת בבית החולים אחת ל... עד שעות הערב?

עוסג

New member
בבית

משלוש בערב עד שבע בבוקר, סופ"ש, חגים וכו'. משלמים לנו עבור שעת כוננות ותוספת קטנה למקרה של הקפצה.

למעלה