רציתי לשתף אותכם במשהו מעצבן!

050504

New member
רציתי לשתף אותכם במשהו מעצבן!

בימים אלו חזרתי להפגש עם פסיכולוג כמובן בשל האובדן של אימי. עובד השיכום מחייבת אותי כרגע לחתום על ויתר סודיות רפואית בגלל שאני חייל וכי יש לה חובת דיווח. לאחר הסכמה שלי להעביר את פרטיי בלבד ואת פרטי המטפל ולא יותר מזה מחייב אותי הצבא לפגישה עם קב"ן דבר זה ידוע כמשהו בלתי מחיק ושעושה בעיות להתקבל לעבודות באזרחות במיוחד ממשלתיות (משטרה וכל שרות ביטחון אחר) האם עברתם דברים דומים?? האם ידוע לכם על דבר מקומם זה?? זה נשמע לכם הגיוני??? הריי אני התחלתי גם את הטיפול עוד לפני השירות!? אשמח לתגובתכם

nb934

New member
כן ולא

לדעתי הדבר יכול להוות מחסום בפניך להתקבל כמו שציינת לעבודות ממשלתיות בתנאי שהדבר יהפוך לשיגרה מצד. מאידך אם הדבר הינו תקופתי ועובר אז ההיגיון אומר שלא אמור להפריע כי טבעי שאדם מתאבל ונכנס לדיכאון כתוצאה מאובדן . אז לקחת לתשומת ליבך.

לא הבנתי

מה בדיוק עלול לעצור אותך מלהתקבל לאיזושהי עבודה? זה שנפגשת עם קב"ן? אנחנו כבר מזמן לא בשנות החמישים, וכולם יודעים שפגישה עם פסיכולוג (אפילו שהוא קורא לעצמו בראשי תבות מפוצצים) זה משהו שרק הופך אנשים לעובדים טובים יותר. ואם יש איזהשהו מקום שךא ירצה אותך בגלל זה, אז תאמין לי שאתה לא רוצה לעבוד שם.

No name for now

New member
לדעתי זה עדיין הימור

מנסיון של מכר שלי, זו בעיה אח"כ במקרים ספציפיים קשה לשפוט מה יקרה בלי לדעת את המקרה לגופו, ובכל זאת יש פה עניין של צנעת הפרט כיוון שהמעשה כבר נעשה, אפשר כרגע רק לקוות שזה לא יפגע בעתיד המקצועי זה מאוד מקומם אבל חיילים נחשבים לרכוש צה"ל ולכן יש חובה לדווח

050504

New member
המעשה עוד לא נעשה...

מה שניתן להוסיף שעוד יותר מקומם זה שנעשתה בקשה על ידי עובדת השיכום שאני אוותר על סודיות רפואית שכמובן לא הסכמתי בשום אופן אף שאין מה להסתיר חוץ מקשיי התמודדות עם האובדן, אבל העובדת שיקום לא הזכירה קב"ן ועוד אחרי כמה ברורים היום נודע לי שאני מחוייב לפגישה עם קבן בגלל זה כל שלושה חודשים אף שזה הוא דבר פורמאלי בלבד המידע הזה לא ניתן על ידי עובדת השיקום אלא נאמר לי אך ורק שעלי לשלוח את פרטיי ופרטי המטפל לאיזה שהוא גוף בצה"ל

No name for now

New member
אולי כדאי שתתייעץ עם קצינת הנפגעים

בהנחה שאתה מרגיש בנוח לדבר איתה על זה

050504

New member
נעשה!

גם היא לא מכירה את הנוהל הזה היא כמובן בודקת ואם כבר בהזדמנות זאת ניתן להגיד מילה טובה ענקית על מדור קשר למשפחות שעושה חייל ולי אישית עזר המון!

בהחלט מגיעה מילה טובה גם לקצינות

הנפגעים בחיל המודיעין - הן לא יודעות את המילה לא...כל הכבוד למסירות והנאמנות שלהן...לא היתה פעם שבקשתי עזרה ותץקלתי בסרוב.

nb934

New member
קצינת הנפגעים

האם מתפקידה של קצינת הנפגעים לטפל ביתומים מעל גיל 30 או....ש....?

050504

New member
תלוי באיזה עניין...

אני לא בטוח בתשובתי אז תקן אותי עדי.... קצינות הנפגעים מתפקידם למשור על קשר עם המשפחה ובגיוס יתומים/בני משפחה שכולה גם לעזור בתהליך הגיוס והשיבוץ

למעלה