רציתי לשתף אותכם במשהו....

noga03

New member
רציתי לשתף אותכם במשהו....

שלום לכולם...אני פעם ראשונה פה. לא ידעתי שקיים פורום כזה עד שקראתי את הכתבה בלאשה שמאוד דיברה עליי. אני בחורה לבנה בת 29 שנמשכת לכהיי עור (יותר נכון לכושים אמיתיים) וכבר היה לי חבר מהכושים העבריים שהיה חבר שלי ...הינו חברים שנה וזה נגמר מזמן ..מאז אני נמצאת במקמות ובאתרים שם אפשר למצא כאלה שאני מחפשת ובעוד שלושה שבועות אני עושה את הבלתי ייאמן....חלקכם יחשבו שאני משוגעת. אני מכירה מישהו מלונדון כבר מעבר לשנה שאנחנו מדברים בצ'ט ..במצלמה חיה, בטלפון ..וכו. הרבה אנשים הכרתי במהלך 3-4 שנים.. והרבה נעלמים. מעטים האנשים שנשארים בקשר ארוך ...אני הכרתי כאלה לפחות שניים..שניהם מלונדון ובפונטניות מדהימה אחרי הכרות של מעבר לשנה החלטנט להיפגש.. אנחנו לא בקטע רומנטי אלא חברים בלבד למרות שניתן להרגיש שאנחנו דיי מחבבים אחד את השני...חוץ מאשר האדישות והקרירות שלו הוא מקסים עם חוש הומור וחמוד ..לא אכפת לי שהוא נמוך ולא שהוא כהה יותר מידיי... אם הוא היה גר בארץ...בקלות הייתי מתחתנת איתו..נראה לי שאני קצת מתאהבת בו. .אבל אני נוסעת להיות איתו שבוע ..כדיי לבלות יחד..וגם זה חוסך לי עליות כי חוץ מכרטיס טיסה אני לא צריכה כלום....ואם לא דיל זה לא הייתי נוסעת לחול כי אין לי בדיוק האמצעים..זה אוליי יישמע מטורף ונאיבי אבל אני לא יכולה להעביר לכם את התחושה של לדעת בוודאות ולסמוך על האינטואיציות שלי..אני לא חוששת בכלל ויודעת שיהיה כייף כי סהכ אנחנו לא נפגשים למטרת הכרות אלא לעשות חיים כחברים וותיקים..אולי זה יישמע נאיבי אבל אחרי שנה אני מרגישה שאני ממש מכירה אותו ויודעת שהוא ילד טוב..אם תראו תמונות שלו תוכלו לראות את החיוך התמידי ושהוא נראה ממש ילד טוב אני טסה בסוף חודש..31 ביולי לילה...אני ממש מתרגשת ...ואני מבטיחה לספר חוויות ...תחזיקו לי אצבעות שיהיה לי כייף ושאני יהנה ....

ayala26

New member
בדיוק שנה לפני

כמעט בתאריך שלך - ב-28 ליולי היה לי כרטיס טיסה להולנד לפגוש גבר ששוחחתי איתו באינטרט כ-9 חודשים. גם אנחנו דיברנו בצ'ט עם מצלמה ומיקרופון ובטלפון. גם אני הרגשתי שאנחנו כבר מכירים וזה צעד להפוך את הקשר מוירטואלי לאמיתי אך בניגוד אליך - אני לא חשבתי שאני קצת מאוהבת בו - אני ידעתי שאני ממש ממש מאוהבת בו וגם הוא בי. גם היה קשה לי להסביר לחברי איך זה שאני כל כך בטוחה בקשר שאין לי "תוכנית ב'" שאני לא לוקחת איתי כסף לשהות בבית מלון. אז אני מבינה את התרגשותך (גם אם זה לא רומנטי - אבל אין לדעת לא?
) ומחכה לשמוע חוויות.

noga03

New member
ayala26 - לא סיפרת..

ראשית אני רוצה להודות לך מאוד שכתבת לי ..זה רק חיזק אותי ונהנתי לשמוע שיש עוד מטורפים כמוני... לא סיפרת לי את הפרטים הכי חשובים והשארת אותי במתח, כמו ....מה היה בסוף? כמה זמן שהית אצלו ואיך היתה הפגישה? כמה זמן נמשך או לא הקשר בניכם ? מדוע נגמר הקשר אם נגמר אם שאתם עדיין יחד וכמה זמן יחד ??...?? האם נהנת ?? אני אשמח לשמוע הרבה פרטים נוספים.. תודה ששיתפת אותי .......נגה

blixgirl

New member
היי נגה וברוכה הבאה לפורום!

נעים להכיר...יש חלק נרחב מחברי הפורום שהכירו את בני זוגם מעל גבי הרשת...בהם גם אני... ברוכה הבאה! בליקסי

noga03

New member
תודה בליקסי

אני לא ידעתי על קיומו של פורום זה עד שקראתי את הכתבה בלאשה מאוד שמחתי לשמוע שיי שפורום כזה...זה מאוד נוגע לליבי ומאוד מרגש ומשמח לראות עוד אנשים כמוני...נורא כייף לחלוק את הסיפורם האישיים עם עוד אנשים לשמוע עצות, לקבל תגובות ואף להפיק לקחים...ממש כמו קבוצת תמיכה יישר כח על הקמת פורום נפלא זה .....

blixgirl

New member
נוגה

אכן כמו שאיילה אמרה כל סיפורי ההכרות והחתונה של חברי וחברות הפורום נמצאים במאמרי הפורום (ראי קישור בסרגל העליון של הפורום),כמו כן בגלריות תמצאי את פניהם המחיכות של המשתתפים\ות :) לגבי הפורום,יסדה אותו גלגולה שעדיין כותבת בפורום מידי פעם,ואני כאן ממשיכה אחריה. שמחה שאת נהנית מהפורום
ד"ש מסקוטלנד בליקסי

ayala26

New member
הקשר נמשך

היינו שבועיים יחד בקיץ שעבר ואחרי 5 חודשים חזרתי להולנד במטרה להשאר ומאז אני פה... בשבועיים שהייתי בהולנד מאוד נהניתי. גם ג'ון היה בחופש וזו היתה הפעם הראשונה שלי בהולנד בכלל אז חוץ מזה שהיינו מאוהבים שנפגשו לראשונה גם טיילנו בהולנד, גם הכרתי את אמו וחבריו והכלב. היה באמת כיף. כמובן חוץ מהפרידה כשהייתי צריכה לחזור לארץ שהיתה קשה. יש את הסיפור ההכרות שלנו במאמרים.

למעלה