רציתי לשתף אותכם בריגושים אישיים

רציתי לשתף אותכם בריגושים אישיים

ליפני 4 שניתי חליתי בסי. אם.אל. לוקמיה.( הדרך שגילתי את המחלה ראויה לכתבה בפני עצמה) עברתי כימותרפיה והשתלת מח עצם. מאחי. תודה לאל ורק בזכותו יצאתי מהמחלה כעבור שנה. ליפני 10 חודשים היתחנתי עם אהובתי ויחד התחלנו בהקמת ביתינו ליפני חודש נסעתי לביקור ובדיקות דם בבי"ח ולראשונה נסעתי עם אישתי הטריה. כל צות הבי"ח ממנהל המחלקה ועד עובדת הנקיון הזילו דמעות כשראו אותי מופיע עם אישתי והיה היתרגשות גדולה ואז נעמדנו לתמונות עם כל הצוות. היום בבוקר קיבלתי את התמונות מפיתוח. ובאמת היתרגשתי, תמונה אחת הוספתי לאלבום מתקופת המחלה שבאיזשהו מקום זה סגירת מעגל. תמונה שניה שמתי באלבומים של החתונה כי המחלה היא חלק בלתי נפרד מהאושר שהיו בנישואי. ותמונה שלישית שלחתי לבי"ח=כבקשתם!

24 ברבלה

New member
סגירת מעגל... יפה

נראה לי שהגעת להבנה עמוקה עם עצמך שהמחלה היא חלק בלתי נפרד מחייך. השלמת איתה ולמדת להעריך אותה כמשהו שהיית חייב לעבור בכדי להיות מי שאתה היום. התרגשתי לנוכח התיאורים על הפרידה מצוות המחלקה ועל ההתרגשות העצומה שאחזה בכולכם, אני מכירה את התחושה כול כך מקרוב ומאוד טרי, זאת הייתה הפרידה הכי מאושרת בחיי... שיהיה לך המון בהצלחה בחיי הנישואים ובכלל... המשך בריאות וכוח .. מדהים כמה חוזק מחלה יכולה להביא. אתה תמיד מוזמן להיכנס לפה לשתף ולהשתתף... שבת שלום ברבלה

תודה רבה! גילתי רק היום את הפורום

והיות והפכתי את חיי למפעל של עזרה סיוע וכל הנצרך למתמודדים עם המחלה אני רואה לנכון להיות כחלק מחברי הפורום! אשמח לעודד ולתמוך נפשית לכל הנצרך! כי אין חכם כבעל הניסיון!

yiska11

New member
ואללה , צודק!

ברוך הבא !

ihovav

New member
מרגש!

ברוך הבא לפורום! (נראה לי שזאת הפעם הראשונה שהמשפט הזה לא נשמע מגוחך בפורום הזה...)

תודה :)

הסיפורים האלה, מהסוג הזה, הם נקודות האור בחשכה הגדולה של הידיעה הזו שנוחתת ככה על החיים פתאום. כיף לשמוע שהכל מאחוריך, לדעת שיש חיים אחרי המחלה, וחיים מלאים ומוערכים אף יותר. מאחלת לך ולאשתך כל הטוב שבעולם, ואהבה עד אין קץ

תודה מעומק הלב! וסקוף מענין לעידוד:

בתקופת חוליי פגשתי בחורה שגם היתה חולה והיא אמרה לי בזה הלשון: עשיתי סקר וכל המחלימים מסרטן אלוקים מאיר להם את המזל והם מצליחים מאוד בהכל! והיא צודקת ב100 אחוז. אומנם לאחד יותר מוקדם ולאחד יותר מאוחר.

ihovav

New member
אני מקווה

שההצלחה פוקדת גם את הבנות של מחלימי הסרטן...

elylan

New member
סיפור מרגש../images/Emo70.gif

איזה יופי שעכשיו אתה בריא. מאחלת לך ולאישתך חיים מאושרים, ארוכים ובריאים

דגנילי

New member
שלום בוגר..

מאוד הזכיר לי.. שעמדתי להתחתן הייתי 6 שנים אחרי הפעם הראשונה.. באתי עם בעלי כדי להכיר אותו לרופא שלי (שכמו אבא בשלי), גמהוא וגמכל הצוות התרגשו מאוד.. וכך היה גם שבאתי לבקש אישור ללדת.. ואחרי הלידה.. ואני הגאווה שלהם. ואני כמו בת שלהם כזה.. כי הם מכירים אותי מגיל 15, וחוו איתי את כל הסבל שעבר עלי.

דגנילי

New member
אגב מסקרן לשמוע..

איך גילית את המחלה.. וגם איך סיפרת לאישתך על היותך חולה..

איך גילו לי את המחלה אספר בימים

הקרובים בנפרד. זה מענין ומרגש. אישתי ידעה מהמחלה עול טרם היכרנו היות וגרנו בקרבת מקום והיא תמיד היתפלל לשלומי מתוך קריאה פנימית בלתי מובנת (אז).

מיליתו

New member
../images/Emo140.gif ברוך הבא

כולנו מגיעים לפורום הזה כדי לתמוך ולהתמך. אני ממש מכירה את התחושה של להסתובב בבתי חולים כדי לעודד אחרים. הייתי עושה את זה די הרבה פעם. היום אני כבר לא ממש מודל מעודד כי הסרטן חזר אצלי אחרי 10 שנים... נו, כל אלה שעודדתי והבריאו לא יודעים שזה חזר...

דגנילי

New member
מיליתו את ממש מודל מעודד!../images/Emo123.gif

את הבראת פעמיים!!! כלומר שגם אם יש את החשש שהמחלה תחזור.. אז יש מה לעשות גם בפעם השניה וגם לצאת מזה! כמו הכי גדולה בחיים. ובכלל את מודל בפני עצמך.

למעלה