רציתי לשתף אותכם

Alin ;-)

New member
רציתי לשתף אותכם ../images/Emo25.gif

רציתי לשתף אותכם במיכתב ששלחתי לידיד שלי ואנחנו חברים מאותו יום... ראיתי מלאך כשהבטתי בך רציתי להכנס לתוך לבך. לא אשכח כשהבטנו אחד לשני בעיניים, לבי אז דפק שבעתיים. אך אתה חומה הקמת ואת לבך בפני חסמת אמנם אתה נחמד, אבל אני לא בטוחה אם זה יהיה לעד. מילים טובות אתה אומר זאת האמת או אתה משקר?! כל החברות שלי עדיין לא מזהות, את שינוי ההבעות שמסתירות את הבעיות. אומרים שבמשחק אני ממש טובה, הם לא יודעים שכל החיים הם הצגה. עד שהופעת ונפלו כל החומות. ולא עזרו כל אותם חזרות. וכאילו שירד מסך ונגמרה ההצגה הבטת בעיני ושאלת "מה קרה ילדה"? ואני לא עניתי וניסיתי להתחמק, אך המבט אחד מהשני לא התרחק. הסתכלת עלי ואמרת בהבנה את יודעת שנגדי אין לך שום הגנה. ביקשת שאותך לא אשכח ולא חשוב מה הבעיה, אזכור בך ואשמור על מעט תקווה. ועכשיו החשק שלי להיות לבד הלך כי אני לא יודעת אם התאהבתי באדם או במלאך. זה עזר לי זה גם יכול לעזור לרבות מכן!!!

אלין יקרה

ווואוווו מכתב מרגש מכתב מקסים.... וכל הכבוד על זה שכתבת את זה ואני מאחלת לך בהצלחה....... ענת

מהממממממם

ממש מרגש, והכי חשוב כל הכבוד על האומץ לשלוח כזה מכתב מכיוון שלהרבה בנות אין אומץ לעשות את זה, אם לא בדיבורים אז במכתבים . . . DJ made in israel

למעלה