רציתי לשתף אותכם

1פביולה

New member
רציתי לשתף אותכם

ובכן אביתר החל לאכול מלפפון וחומוס וזה קרה פתאום , הפשוש בן שש ואכל רק שניצלים גרברים ומעדנים . לאחרונה החל לאכול חביתות קלחי תירס ועושה רושם כאילו שהוא מוכן לנסות לאכול או יותר נכון לטעום גם דברים אחרים. אני חייבת לציין שאנחנו בדיאטת גלוטן ( כמעת לגמרי ) כבר שנה . ואומגה 3כשמונה חודשים . ויש לי שאלה : לאביתר יש כתם לבנבן בפנים ( יש לנו תור לרופא עור ביום שישי אך אני לא מצפה לתשובות ממשיות ) האם זה יכול להיות קנדידה שבאה לידי ביטוי בפנים ? תקופה ארוכה השתמשנו בחיידקים טובים אך הפסקנו . תודה פאבי

מה זה כמעט לגמרי? עם\ללא גלוטן?

האם אפשר לתת מעט? האם מדובר על אימות לאחר בדיקה של פפטידים? אני שואלת, כי אני רואה גם מהתשובה של הפורום השני, שיש נטייה להקטין מינון גלוטן, אך לא להפסיק לגמרי.האם זה יעיל? נראה לי שלא\ אך אני רואה שזה נעשה כאן. מה אתם אומרים?

זה קו שמובל ע"י

ד"ר תל אורן. הוא טוען שהמעטה בכמות הגלוטן גם תורמת. זה נכון כ- practice for good living. רפואה פונקציונאלית טוענת שהפחתת כמות הגלוטן בריאה וזה נכון באופן כללי. אני מניח שזה טוב לכולנו וגן לילדינו. עם זאת, זה לא עולה בקנה אחד עם מה שטוענים רוב רופאי ה- DAN, ורוב ההורים שעושים דיאטות SCD ו- GFCF לבעיות רפואיות שונות. כולם מדברים על דיאטה טוטאלית. נכון שיש חלקים באוכלוסיה שלנו שאחרי GFCF יכולים להחזיר כמויות קטנות מאד של גלוטן והם עדיין בסדר. יודעים את זה רק אחרי שעושים דיאטה מחמירה, רואים שיפור ומקלים ולא רואים נסיגה. אני מתכוון למשהו כמו תמצית וניל או אבקת מרק עם גלוטן ולא לפיתה וחצי ביום.

Bambily

New member
מוצרי מזון ללא גלוטן

אולי מישהו בעבר הכין כאן בפורום רשימה של מוצרים ללא גלוטן ויכול רק לשלוח לי את זה, אני מדברת על מוצרים רגילים שקיימים בסופר ולא רק את חברת לשובע. למשל בני לא מוכן לאכול את הלחם של לשובע - ובצדק זה פשוט צמיגי ולא טעים, ועכשיו שמעתי על פיתות של אורנים, האם יש עוד טיפים? תודה.

1פביולה

New member
מוצרים

היי אני מצאתי בייגלים של אוסם ללא גלוטן בסופר ויש אף קרקרים ללא גלוטן בסופר. היכן יש פיתות ללא גלוטן של אורנים ? פאבי

razgalili

New member
חלב וחיטה

הם חומרים זרים לביולוגיה האנושית ופוגעים בנו בדרכים רבות ושונות. חלק מהדרכים הן אימיוניות, ואז כמויות מיקרוסקופיות של החומר המדובר גורמות לתגובה ויש להמנע לחלוטין. תגובות אחרות הן הרעלה, ואז לכמות החומר הנכנס יש משמעות. בקיצור, אם הנסיבות אינן מאפשרות המנעות מוחלטת, עדיין יש ערך כלשהו בהמנעות קרובה למוחלטת. ועוד דבר - אני תמיד פיקפקתי בטענות של "שנה ללא גלוטן לפני שרואים תוצאות" אני לא מבין איך אחרי שנה שבה הילד קיבל מן הסתם הרבה התערבויות אחרות ההורים יודעים שהדיאטה היא מה שעזר לו, או שזה שהילד אכל פרור לחם ביום ה257 של הדיאטה זה מה שגרם לכך שלא רואים תוצאות. מסיבות שונות ומשונות יש לי בסיס להאמין שכל ילד בספקטרום מרוויח מהדיאטה גם כשהתוצאות אינן דרמטיות או אפילו ניכרות במיוחד לעין. מנסיון אני יכול להעיד שבלי דיאטה טובה הרבה תוספים אחרים מפסיקים להשפיע.

אורזיגל

New member
מנצל"ש, ויטמין E של שלוס, היכן

משיגים? עד כמה שזכור לי כתבת שאתם משתמשים. אודה לך עם תכתבי איך, אני לא הצלחתי למצוא דרך מי לרכוש.

למעלה