רציתי לשתף אותכם...

רציתי לשתף אותכם...

זה כבר כמה חודשים מאז שפוטרת לא עסקתי במקצוע שלי (עיצוב פנים) בזמן שעבדתי אז לקחתי על עצמי עבודה בבית חולים 2-3 פעמים בשבוע כשומרת פסיכיאטרית משהו שנתן לי סיפוק וסגירת מעגל (בצעירותי רציתי לעבוד בבית יתומים זה מה שחשבתי) ומשפוטרתי מצאתי את עצמי עוסקת בעצם רק כשומרת בפיכיאטרית כל השבוע עד שאמצא עבודה בתחום שלי לפני שבוע מצאתי הצעת עבודה עם מס' פקס שלחתי אך לא הייתי בטוחה שיגיע ניגשתי לדפי זהב חיפשתי מס' קרוב לפקס והסתבר שזה מקום שאיזה פעמיים קודמות ניסיתי במשך השנים להתקבל לשם ונדחיתי מקום שמאוד רציתי וראיתי שמכבד אותי אך לא נתנה לי האפשרות והתפשרתי על אחרים משהבנתי שמדובר בעבודה הנ"ל חשבתי שיט מה עושים? מוותרים? האם זה הגיוני שבפעם השלישית אציע את עצמי לאותו מקום? האם אני מסוגלת שוב להרגיש דחויה? ככה עברתי על רשימת שאלות, חששות, אך מצאתי את עצמי מחייגת ועונה לי קול שאלתי האם אתם מחפשים עובדת ענו לי שניה והעבירו אותו לבעל העסק שאל עם יש לי ניסיון ומיד הזמין אותי לראיון עבודה ליבי הלם, חשש, אך הייתי נחושה בדעתי הפעם אני חייבת רוצה לעשות במקצוע שלי ניגשתי לראיון היה מאוד ממצא הרגשתי משכנעת, כובשת, והוא אמר שתדעי את הראשונה שאני מראיין ונראה לי שגם אחרונה למען האמת השיתוף של הלך הדברים על מקום העבודה הזה ועל הנחישות להתקבל הקסימה אותו ואף הגדילה לי את הסיכויים בקיצור ועם המון התרגשות ואהבה עצמית לאחר יומיים התקבלתי לעבודה שבמשך שנים רציתי להתקבל בה ועם שתי דחיות נו כמה היו מעיזים לפעול כמוני? חחחחחח אני גדולה וואוו (סליחה אם נשמעת מתנשאת) לפעמים מותר לנו להוקיר את עצמנו לא?

מהערכה עצמית חיובית לתוצאות בשטח

שלום אילנה ראשית דבר בהצלחה ! אני מאחל לך שתהיה זו התחלה לא רק של עבודה חדשה אלא גם של ביטוי אישי מלא יותר ויותר. את דבריך את מסכמת ב : וואוו ! אני גדולה ! ואני רוצה להסב את תשומת ליבך לכמה חשובה האמירה הזאת כעמדת מוצא וכיצד ניתן לקחת את המהות שבגרעין האמירה וללכת איתה הלאה. הלאה רחוק וגבוה. לפניך מאמר שעוסק בתהליך של העלת השכר כתהליך מימוש אישי והתפתחות. מקווה שהוא יוכל להיות לך לעזר כיצד תעלי את שכרך - תוכנית פעולה המשיכי לשתף, יום טוב אמיר דרור

אמירדרור היקר ../images/Emo51.gif...

על ההתייחסות, האיחולים והחיזוקים

ע ו פ ר ה

New member
עברו שלושה ימים

וגם אני רוצה לברך אותך ולאחל לך בהצלחה. אכן כן את גדולה. לא נתת לחששות להוביל. לקחת אחריות. את פשוט נפלאה. והסיפור שלך בהחלט מחזק כשקוראים אותו. אז תודה עופרה מנחה בדמיון מודרך ו - NLP, פרחי באך וביורוגונומי

רותי M

New member
איזה יופי המון בהצלחה

ואל תאבדי את האמונה תתעוררי כל יום עם האמבציה הזו של כמה את רוצה את העבודה הזו המון בהצלחה מקווה שיהיה לך טוב ותרגישי מוגשמת מיקצועית:0

למעלה