רציתי לשתף אותכן

ashlaya

New member
רציתי לשתף אותכן../images/Emo13.gif

אז היום אמרתי לבוסית שלי שאני בהריון... די לא יכולתי יותר...אני מרגישה כאילו רואים ולא רציתי שישאלו לפני שאני אגיד לה אז להזכירכן שנכנסתי להריון אחרי חודש וחצי עבודה כאן ו.. היא פשדט מסתבר ידעה!! כן זה מה שהיא אמרה שהיא יודעת ממזמן...והיא שמה לב שאני רגישה בזמן האחרון והיא לא רצתה לשאול בשביל לא להלחיץ אותי ואיחלה לי הצלחה ולא הבינה למה אני לחוצה אז זהו אבן ירדה מהלב ולא הולכים לפטר אותי
מהבוקר אני לא מפסיקה לחייך שכבר כואבות לי הלחיים יום נפלא בנות

צופיה**

New member
אני כ"כ רוצה ולא רוצה לראות את

הבעת פניה של הבוסית שלי כשאספר לה...... לפני כ- 8 חודשים היא דיברה באופן כללי שלא כדאי לי להיות בהריון עכשיו אלא עד שאקנה דירה ונעזוב את השכירות. אין לי מושג אם היא דואגת לי או לעבודה שתתבצע ולא תיקטע..... ואני חשבתי שבוסית תבין יותר מבוס , מה שנישאר לי זה לחכות ולראות. אני שמחה בשבילך אשליה, ואני מקווה שהבוסית שלי גם תישמח עבורי ולא תעקם אף. יש לכן רעיון איך לספר לה???

ashlaya

New member
נראה לי דווקא

שהיא אמרה את זה מדאגה...כי הרי אם תהיה לכם משכנתא עדיין תיצרכי את העבודה... והוצאות החודשיות יהיו זהות לשכר דירה אם לא יותר..... במחשבה אחרת כנראה באמת בוסית מבינה יותר למרות שאם שלי הבינה זה שיא השיאים אני גם חדשה כאן....וגם ציפיתי לצעקות...לא ישנתי כל הלילה... צופיה לא רואים עליך כל שינוי עדיין???????

צופיה**

New member
אם את מתכוונת מבחינת הבטן - אז

כן ,אבל אני מסתירה אותה עד שאספר לה. אני אוהבת בחורף סוודרים גדולים כך שמזלי שאני יכולה להסתיר. אומנם עדיין אין חורף של ממש אבל אני עובדת במקום בו הבוסית לא רואה אותי יום יום, כך שביום שאנו ניפגשות אני לובשת סוודר וטוענת שקר לי מהמזגן....

ashlaya

New member
התעודדתי לשמוע...

שלא רק אצלי הבטן בולטת כבר..... ואף מיכנס לא ניסגר עלי ממש.......... אז לפחות אני יודעת שזה הגיוני

limori

New member
אשליה תתעודדי גם אני

עברתי היום לבגדי הריון ואנחנו באותו שבוע . אני בשבוע 14 וזהו הבוקר עברתי למכנס גינס עם גומי מקדימה. הצטלמתי מייד אמא שלי כבר רוצה לראות.... וחוץ מזה אף פעם לא להסתיר זו ההזדמנות היחידה שלנו להיות שמנות עם תירוץ נהדר. אני בהריון.... אז לא להסתיר שום כלום. לימור

ashlaya

New member
אבל איפה קונים8 - {

בגדים שהם לא ממש להריון אבל בכל זאת.... מבינה את הכוונה שלי????? ניסיתי בגדי הריון ואני נראת בהם סתם שמנה כי זה לא ממש שרואים הריון ובגדים רגילים...כבר לא ניסגרים או צמודים מידיי

פוגית

New member
בגדי "כמעט" הריון

כמה אופציות: אפשר כל מיני מכנסיים רגילים שהם לא עם כפתורים ורוכסן, אלא עם גומי או חוט. תנסי בפוקס, יש להם שם סגנון של בגדים רחבים וחופשיים (גם כאלו עם כפתור הם עדיין עם מרווח נשימה). לי היו בגדים שלהם (עוד מלפני ההריון) ולבשתי אותם הרבה אחרי שהג´ינס לא נסגר. אני חושבת שלפחות עד שבוע 20 עדיין הסתדרתי איתם. חוץ מזה אני קניתי במתאים לי זוג מכנסיים שלמעלה יש גומי ויש בגומי חורים + כפתור וכל פעם אפשר להרחיב את הגומי בהתאם. זה פטנט מצוין. פשוט כשמודדים צריך להקפיד שהם "סגורים עד הסוף" ואחר כך כשגדלים, כל פעם "משחררים" את הגומי, כלומר מזיזים את הכפתור. וגם, כמובן, טייצים אם זה הסגנון שלך.

מרי26+

New member
אשליה יקירתי

אני ממש שמחה בשבילך שבכל הלך לך חלק עם הבוסית בעבודה. הלוואי שבכל יום בהריון תהי מאושרת ומרוצה לפחות באותה המידה (חמסה) נשיקות מרי

נשמי

New member
יקירתי לידיעתך החוק אוסר לפטר אישה

בהריון ובכלל עוד הטבות לטיפולים וכו´ אז תהיהי רגועה אני כבר מתה לספר לבוס שלי.... אבל אני אחכה קצת

ashlaya

New member
לגבי פיטורין -וגם בגדים../images/Emo6.gif

אז ככה.....אותי אישית יכלו לפטר אם רצו כי אחרי חודש וחצי עבודה כבר נכנסתי להריון..... אבל מה זה משנה זה מאוחרי הרי:) תודה מרי מקווה באמת להתחיל לחייך כי עברתי תקופה קשה בעבודה.... ולא בגלל הבוסית..... לגבי בגדים אז היום היינו ב"רומי - לי" וקניתי בגדים אז... זה היה מוזר מצחיק ומרגש ללכת פתאום בבגדי הריון
נידהמתי לגלות שאני יכולה עדיין לקנות בגדים במידה S ולהראות טוב ולא להיכנס לחנות רגילה ולקנות מידות ענק!!! ולהרגיש שמנה מומלץ למי שטרם עברה לבגדי הריון מומלץ בחום

למעלה