רציתי לשתף אתכם בזה ש....

kung fu

New member
רציתי לשתף אתכם בזה ש....

התקדמתי בנושא של שפע. אני לא מחפשת עבודה, אלא מתרכזת בכתיבה
(מה שהכי כיף לי). חוץ מהספר שאני עובדת עליו (שזה לוקח זמן), כתבתי כבר חוברת להתפתחות אישית (באורך של 6 עמודים) ואני מנסה לאפשר לכמה שיותר אנשים להגיע אליה. אני אומרת "לאפשר", כי אני כרגע מוכרת אותה במחיר עלות (5 ש"ח), בעיקר בשביל ליצור זרימה של כסף, ולא על מנת להרוויח ממנה. החוברת מכילה עזרה באיך לאהוב את עצמנו יותר, לקבל את עצמנו, ועוד, וכן תרגילים לעבודה עצמית. (יצרתי את החוברת ממש מהר. לקחו לי כמה שעות). אני יודעת שזאת החוברת הראשונה, ואעשה עוד חוברות בעתיד. אני גם משערת שבשלב מסויים אתמחר אותה אחרת. בכל אופן, לכתוב את החוברת היה לי הכי קל. החלק היותר קשה היה עבורי כל מה שקשור בתקשורת עם אנשים אחרים - להציע את החוברת, לתקשר עם כל מיני אנשים שהתעניינו בה ועוד. מדהים. פירטתי די בקצרה, אבל אני עוברת המון תהליכים נפלאים כרגע עם החוברת, שלא דווקא קשורים לחוברת ישירות, אלא יותר לאנשים שאני פוגשת בנסיון לחשוף אותה בפני כמה שיותר אנשים.

איך מבקרי הפורום יכולים לעזור לך ?

מוזמנת להעלות כל משאלה, קטנה כגדולה בהצלחה, אמיר

kung fu

New member
המממממ ../images/Emo39.gif

אני לא מרגישה שמבקרי הפורום יכולים לעזור לי, כי אין במה לעזור
זאת אומרת, אני אשמח להגיע למצב שארגיש נוח למכור את החוברת גם במחיר גבוה יותר, אבל זה יקרה בקצב שלי (כל הנושא חדש. רק יצרתי אותה ביום רביעי האחרון וביום שישי כבר התחלתי למכור אותה). אני מעוניינת להפוך את הכתיבה שלי למשהו שיהיה גם רווחי עבורי. אני יודעת שאני אצליח לעשות זאת. אני מתקדמת לעבר זה מרגע לרגע. אז זהו...ההודעה שלי היתה ממש רק לשתף בתוצאות חיוביות של תהליך שאני עוברת בנושא שפע, כסף, תקשורת עם אנישם וכו'

סליחה שאני. . אולי . . . מאיץ . . .

יש מצב לשיווק החוברת דרך הפורום ? למשל . . . יום של מכירות - ים של מכירות אמיר

kung fu

New member
לא, אתה ממש לא מאיץ ../images/Emo24.gif

פשוט כרגע זה נראה לי קצת בעייתי לשווק את החוברת דרך הפורום. אני משערת שבעתיד אשווק את החוברת (ואת חוברות ההמשך. אני בקרוב אכתוב אותן), את הספר שאני כותבת וכו'...דרך האינטרנט. כרגע, החוברת עולה 5 ש"ח, אז אנשים ישלחו לי חמישה שקלים בדואר? לא יודעת...מרגיש לי יותר מידי טרחה. יש לי כל מיני רעיונות בראש. בין היתר, לבנות אתר באינטרנט ששם יימכר הספר והחוברות (דרך מערכת מאובטחת כזאת של קנייה), והאתר בטח יכיל המון מידע חינמי - כל מיני מאמרים שאני אכתוב, מפגשים של אנשים שמתעניינים ברוחניות, עזרה התחלתית לכל פונה, ועוד...

kung fu

New member
כרגע אני מתרכזת בשני דברים:

1. לאפשר את החוברת לכמה שיותר אנשים (דרך הפורום זה נפלא, אבל מצד שני מרגיש לי מסורבל). אז כרגע זה בעיקר דרך פנים מול פנים. שוב, זה יהיה לי בהרבה יותר נוח דרך האינטרנט, אבל זה מרגיש לי שזה קשה ליישום כרגע. 2. הספר שאני רושמת, שמתאר את תהליך ההתפתחות האישי שעברתי במהלך הארבע שנים אחרונות.

היי למה נדמה לי שאני קוראת את עצמי

כלומר את חושבת על משהו רק מעט מאוד לפני איזה מוזר תוכלי לשתף מה? ואיך הגעת לכתיבת החוברת מה היו השלבים? מה האירועים וההתבוננות הפנימית שהביאו אותך ליצור את החוברת ומה מטרתה? קראתי בכרטיס שאת מנחה או משהו (כבר הספקתי לשכוח)? אם לא יתאים בפורום תוכלי במסר אישי שיהיה לך בהצלחה אילנה באהבה ובהתבוננות מגיעים לשלימות

kung fu

New member
תשובות על התהליך ../images/Emo13.gif

"כלומר את חושבת על משהו רק מעט מאוד לפני איזה מוזר" מה? את יכולה להסביר למה את מתכוונת? == "תוכלי לשתף מה? ואיך הגעת לכתיבת החוברת" אני לא יודעת איך לשתף ב"מה", כי לא הבנתי מה הוא ה"מה"
הגעתי לכתיבת החוברת בעקבות משימה שקיבלתי בקורס בו אני משתתפת. הקורס נקרא אומנות היכולת - inner force. המשימה שקיבלנו היתה לקנות את הספר ארבע ההסכמות בכסף שאנחנו הרווחנו. יש סעיפי המשך, אבל זה החלק הקריטי. בשנים האחרונות הורים שלי מימנו אותי (לא עבדתי), כך שבהתחלה נחרדתי מהמשימה הזו. == "מה היו השלבים?" מה שעשיתי היה: להשתמש בכוח האישי שלי ובטכניקות של אומנות היכולת (מה שאנו לומדים בקורס) בהקשר של להצליח במשימה הזו. הכוונה היא, שלא חשבתי דרך השכל "המממ איך אני אשיג את הכסף", אלא פעלתי דרך "הכוח", ועשיתי את הטכניקות. בינתיים לא חל שום שינוי שאפשר למדוד אותו בעין, אבל המשכתי לתת אמון ולא ניסיתי לפעול דרך השכל. עברו כמה ימים. הייתי אצל ההילרית שלי ועבדנו על אמון ועל עדו דברים. סבבה. יצרתי הבטחה כשהייתי אצלה ואמרתי אותה בקול: "אני מתחייבת לתמוך בעצמי מתוך קשב וקבלה" (זה גם סיפור. זה התחיל מזה שכאב לי מאד הגב, ואז הבנתי שזה נובע מכך שאני מרגישה שהיקום לא תומך בי, ו........לא משנה כרגע....) בקיצור, חזרתי הביתה ממנה, וכשכמעט הגעתי הביתה, פתאום הרעיון של החוברת צנח אלי. זה ממש צנח אלי מלמעלה. ואז הכל היה ברור! ונפלא!!!! וקל! ופשוט!!!! ומהנה!!!!! כמות האמון שבי היתה ענקית. היה ברור לי שזה מה שאני אעשה ויצרתי את החוברות בכמה שעות (זה לקח לי שלושה ימים. כל יום כתבתי חצי שעה -שעה או משהו כזה...) == "מה האירועים וההתבוננות הפנימית שהביאו אותך ליצור את החוברת" נראה לי שפירטתי עליהם, אבל אם עדיין לא הכל ברור, תרגישי חופשי לשאול כל שאלה שאת רוצה
== "ומה מטרתה?" המטרה העיקרית היתה להצליח במשימת אומנות היכולת. מטרות משניות שצצו במהלך היצירה: לאפשר לאנשים עזרה בנושא של קבלה עצמית, שיפוט, אהבה, הורדת סטנדרטים ועוד. ליצור זרימה בחיים שלי של כסף שאני מרוויחה. לשפר את התקשורת שלי עם העולם החיצוני אלי. == "קראתי בכרטיס שאת מנחה או משהו (כבר הספקתי לשכוח)?" אני חושבת שרשמת שם שאני אוהבת להדריך. הכוונה, להדריך במסגרת שיעורי קונג-פו.

שמחתי להכיר את הדרך לתובנה שלך...

זה גם מה שמאיר דרור היה אומר (סתם) אני גם נמצאת בשלבים אלה מעבר להתבוננות, ההכרה ולהקשבה נשחפתי לשתי פעולות האחת ליצור קבוצות נשים שממשתי רק לשתי פגישות ונתקעתי על כך צריכה להשקיע שוב קשב והתבוננות והנושא השני החלטתי לכתוב ספר (אם תצא חוברת מה טוב) אני כרגע בתהליך עצמו של חיזוק ומיקוד לקראת המטרה וזה היה מאוד מפתיע לקרוא אותך מספרת על כתיבת החוברת ששאלתי אותך מה? התכוונתי האם קרו לך אירועים מיוחדים שגלגלו אותך להתבוננות והעשייה חוץ מהמשימה מהקורס הרי צריך סיבה מבפנים, נסיון חיים, אירוע חיים כאלה ואחרים כדי ליצור הסתכלות והבנות קונג-פו שמחתי וגם התרגשתי מדרכך והאחל לך הצלחה וישום מטרותייך וחלומותייך אילנה באהבה ובהתבוננות מגיעים לשלימות

kung fu

New member
תודה ובאהבה ../images/Emo23.gif

בהצלחה לשתינו. שיהיה לשתינו הרבה אמון בעצמנו, בעשייה שלנו, ביכולות שלנו ובכל מה שנרצה

למעלה