רציתי לשתף אתכם במה שעבר עלי היום ..

רציתי לשתף אתכם במה שעבר עלי היום ..

היום בבוקר הלכתי לבית ספר והכל היה נחמד עד שכמובן התחילו כולם לדבר על טקס פרסי העמ"י, כמובן שכולם דיברו על ההברזה של דנה מהטקס,ואני כמובן הסברתי שהיא חולה ושכל מה שרשום בשאר האתרים זה שמועות טיפשיות ושיקריות
אבל לצערי , הרבה אבל ממש הרבה אמרו שדנה שחצנית שלא באה לטקס בגלל ששמעה שלא זכתה בזמרת השנה ובקליפ השנה שבכלל לא הייתה מועמדת , ובקיצור יצא כך שכולם האמינו למה שכתוב בוואלה,מומה,וכל האתרי רכילות האלה שפירסמו אתמולל שקריםם
.. ואני כמובן התעצבנתי על זה שככה הם ירדו על דנה וזה וממש רבתי עם חברה שלי היא ממש עיצבנה אותי פשוט שעה ישבנו והתכווחנו .. היא כמובן האמינה ל "וואלה" שכתבו שדנה לא הגיעה לטקס בגלל ששמעה שלא זכתה .. ואני התעקשתי על זה שדנה חולה
ופשוט כך ישבנו ורבנו איזה שעה ומשהו עד שפתאום היא אומרת לי ומה תגידי על זה שדנה הופיעה אתמול באיזה מועדון בתל אביב שהיה כתוב בוואלה , ואני הייתי בשוווק ופשוט שתקתי ולא היה לי מה להגיד . בכל מיקרה גם אם זה נכון שדנה הופיעה במועדון אחר לפי דעתי עשתה בשכל , הטקס היה פשוט מזוויע , מירי מסיקה יצאה כל כך מטומטמת מאיך שהיא אמרה את התודות שקראה מכף היד שלה
אפילו רון שובל צחק עליה .. ובכלל שלא לדבר על יואב קוטנר, איש מזוויע וחצוף במיוחד , מזל שהוא עוזב את הערוץ
הלוואי שעכשיו הערוץ ישתנה בזכות זה שהוא יעזוב . ובקיצור, לצערי המון מהאנשים מאמינים למה שכתבו בוואלה וכל האתרים האלה שדנה הבריזה מהטקס בגלל שידעה שלא זכתה. זה כל כך ציער אותי לשמוע תזה שאנשים מאמינים לזה. בכל מיקרה בשבילי גם אם דנה לא זכתה בטקס ברור שהיא עשתה כל כך הרבה השנה והיא זמרת מס' 1 בשבילנו
. אין זמרת לפי דעתי שעשתה כל כך הרבה מה שדנה עשתה , ובטח שאין זמרת שהוציאה 3 קליפים בשנה ולא סתם קליפים,קליפים אחד אחד מושקעים
. ולסיכום ערוץ ה24 יצא זוועה אתמול , ודנה ? יצאה מ-נ-צ-ח-ת

למעלה