רציתי לשתף אתכם במשהו נחמד

nikit1

New member
רציתי לשתף אתכם במשהו נחמד

אתמול הוזמנו לחנוכת בית של חברים טובים. הכל היה לחוץ- חנוכת הבית בבאר שבע (!), לקח לי שעות למצוא מתנה כי רציתי משהו מיוחד שיקלע לטעם שלהם, בדרך עצרנו אלף פעם כי אסף היה ממש עייף והתקשה להתמקד בנהיגה...בקיצור אחרי כל התלאות הגענו לדירה שלהם וכשפתחנו את הדלת קפצו עלינו חברים של אסף ושלי (שכמובן לא ציפינו לראות שם) עם בלונים וקונפטי, מברכים אותנו לרגל האירוסין
! הינו בהלם טוטאלי כיוון שהחברים של שני הצדדים לא מכירים אחד את השני, לא האמנו שהם יגיעו מהמרכז לבאר שבע ופרט שולי נוסף- הכרזנו על האירוסין לפני כארבעה חודשים... בכל מקרה- היה מדהים ומרגש, כמובן שהכל צולם בוידאו שיוקרן בחתונה והינו מאושרים עד הגג. זריקת עידוד קטנה באמצע כל המהומה של ההכנות... אז רק רציתי לשתף

יעלי2

New member
לניקיט1 זה נשמע מדהים ובטח לא תשכחו

את ההפתעה והעיתוי עוד הרבה זמן. יש לכם מזל גדול שיש לכם חברים כאלו שחושבים עליכם. כה לחי!

הילית*

New member
נשמע נפלא..

אם החברים של שני הצדדים הכירו בכזאת הפתעה אז יש סיכוי טוב שהם יעשו יחד הרבה שמח בחתונה שלכם. אמן !

nikit1

New member
תודה על התגובות, הם באמת חברים

נפלאים, החיוך לא יורד לי מהשפתיים עד עכשיו

אפילו אני לא חשבתי על כזה דבר

אחלה רעיון, אחלה חבר´ה, ולפי כל הסימנים (ואני לא נביא או משהו כזה פשוט תחושה מבפנים) נראה לי שהחתונה תהייה פשוט אחל´ה הלוואי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אייל....

למעלה