רציתי לשתף אתכם במשהו קטן..

רציתי לשתף אתכם במשהו קטן..

אז ככה: אני בת 25, נשואה כבר שנתיים וחצי בערך ואני בהריון בפעם השלישית... שתי ההריונות האחרונים שלי הסתיימו בכי רע, הראשון הסתיים בירידת מים בשבוע ב-16 והשני בלידה מוקדמת בשבוע ה-24. היום ב"ה אני שוב בהריון ואני בשבוע ה-30 ואין לי מושג למה מציף אותי פתאום פחד...כל כאב קטן שיש לי מכניס אותי ללחץ (אגב, מידי פעם תוקפים אותי כאבי בטן-זה דבר שקורה בשלב הזה?) ובכלל כל העניין הזה של לידה די מלחיץ.... ......הצילו.....

נירית1

New member
שלום לך ../images/Emo20.gif

דבר ראשון ברוך בואך לפורום , לגבי הפחדים הם ברורים מאד לאחר כל מה שעברת ואני מקווה שהפעם תחזיקי מעמד ותספיקי אולי לקטר שאת בשבוע 40 ועוד לא ילדת. תאמיני לי הלידה היא כבר חלק קטן לאחר כל הסבל שעברת. אז אני מחזיקה אצבעות לעוד 10 שבועות קלים ובריאים ולידה קלה

טל66

New member
שלום וברוכה הבאה לפורום

אולי כאבי הבטן באים מפחד ולחץ? נסי להרגע, לנוח הרבה ולחשוב רק חיובי. עוד מעט מאד זמן, כבר לא יהיה לך זמן לנוח ותתגעגעי לימים שקטים. חזקי ואימצי. טל

ashlaya

New member
מאחלת לך 10 שבועות של ציפיה ../images/Emo77.gif

ומקווה שהאוצר החדש שתקבלי מתנה יפצה על כל מה שעברת כולנו איתך

inbale

New member
קודם כל עברת את השלב הקריטי

שבוע 30 זה בהחלט השלב שבו את יכולה טיפה לשחרר את לחץ ולנסות לקחת אוויר ולמשום. עם היסטוריה כמו שלך אין פלא שאת בלחץ. את בשבוע מתקדם. לידה זאת באמת חוויה מלחיצה אבל חשוב להגיע מוכנה ועם הרבה ידע. זקוקה לעזרה ספציפית? אני אשמח לעזור. יש מאחורי נסיון של שתי לידות ואני אחות. בהצלחה!

למעלה