רציתי לשתף אתכם במשהו שהכעיס אותי מאוד

רציתי לשתף אתכם במשהו שהכעיס אותי מאוד

וגם את ועדי ההורים של בית הספר. בבי"ס של הגדולה שלי תוכנן הפנינג חגיגי לקראת סיום שנת הלימודים, ובו חנות ספרים ירושלמית תמכור ספרים לשנת הלימודים הבאה עם הנחות. בשנה שעברה התקיים ההפנינג הזה והוא היה מוצלח מאוד. אפילו דיברתי עם המנהלת וציינתי בפניה את שביעות רצוני. נודע לי השבוע מאמא שחברה בוועד ההורים בבית הספר שההפנינג לא יצא לפועל בגלל לחצים שחנויות ספרים במעלה אדומים הפעילו על עיריית מעלה אדומים. עצוב לי לדעת שאם כבר יש התארגנות חיובית כזאת בבית ספר, שנועדה לחסוך זמן וכסף להורים שצריכים לקנות ספרי לימוד לשנה הבאה, היא לא יוצאת לפועל בגלל שיקולים אלו ואחרים. חבל !

מי שמעוניין בשם של החנות שמכרה ספרי לימוד

בשנה שעברה בבית ספר של בתי, מוזמן לשלוח לי מסר ויקבל במסר חוזר את פרטי החנות.

ZiV GiLbOa

New member
באמת חבל שזה לא יצא לפועל

זו יוזמה מבורכת אבל לצערי אני מסכים עם העירייה ובית הספר שלא הסכימו לקיים את היריד עם חנות ירושלמית, בכל זאת, זו עיר אחרת. ניתן לקנות ספרים משומשים, לקנות בזול מתלמידים ודרכים דומות לחסכון בספרי הלימוד היקרים.

תראה, אני כותבת מנק' מבט של אמא, שרוצה לחסוך

קצת זמן המתנה בחנויות וגם לחסוך קצת כסף. אני כבר יודעת שבפרינציפ אנחנו לא נקנה את הספרים השנה בחנויות אצלנו במעלה אדומים. רצו למנוע את היריד בבית הספר ? אין בעיה, אני רק מקוה שעוד הורים יעשו כמוני ויחרימו את החנויות במעלה אדומים שנתנו יד לעוולה הזאת. ספרים משומשים - הבת שלי עדיין בכיתה שאי אפשר למכור ספרים משומשים כי הרוב (יותר מ- 90%) הוא חוברות שהיא כתבה בתוכן. את המילון היא תצטרך גם בשנה הבאה.

ZiV GiLbOa

New member
אני מסכים איתך לחלוטין

שצריך לחסוך, אבל את בטח מסכימה איתי שהעירייה צריכה לדאוג לבתי העסק בעיר. זה לכאן ולכאן, צאיך להסתכל על שני הצדדים. אבל שוב, אני לגמרי מסכים איתך שצריך לחסוך וחבל שאת ספרי כיתה א' אי אפשר למכור.

רק הבהרה קטנה - היריד היה יוזמה של בית הספר

ושל ועד ההורים, העיריה התערבה וביקשה לא לקיים את היריד בשם החנויות במעלה אדומים.

האמא של הנסיכות

שלחתי לך מסר איש בו כתבתי מה אני חושבת על מה שכתבת. כאן ,בפרהסיה אומר ,כי בעירייה אוהבים להתערב בכל מיני נושאים לא להם . והשתיקה לי כעת - יפה היא......

ZiV GiLbOa

New member
לא הבנתיף

",כי בעירייה אוהבים להתערב בכל מיני נושאים לא להם..." מה זאת אומרת לא להם? למיטב ידיעתי, כל נושא שקשור לעיר מעלה אדומים הוא עניין העירייה ובטח ובטח הדאגה לבתי העסק בעיר ובתי הספר בעיר. אשמח אם תסבירי

זיו - העירייה התערבה כאן בצורה די בוטה ביוזמה

ברוכה של בי"ס וועד ההורים המרכזי שלו. לא ברור לי למה אתה מגן על העירייה בחירוף נפש כזה. אין לי שום דבר נגד עיריית מעלה אדומים, נהפוך הוא, אבל העניין הזה קומם אותי מאוד.

ZiV GiLbOa

New member
אני לא מגן על העירייה

אני אישית חושב שזה בסדר המהלך שביצעה העירייה, אני חושב שעל העירייה להגן ולשמור על בתי העסק בעיר. תחשבי שאם עוד בתי ספר יעשו את אותו מהלך שעשה מגדים, חנוית הספרים בעיר יפלו וזה חבל. אבל גם העירייה לא הייתה בסדר, היה עלייה למצוא עסקה הולמת וחלופית לבית הספר.

למעלה