רציתי לשתף אתכם במשהו שיש לי בלב חרוזיתי נעלמה לי
ח חרוזית חמודית New member 18/2/06 #3 חוצמזה... במקום להתחיל איתי כל הזמן מה דעתך להראות לנו קצת תכשיטים! אנחנו כבר יודעים שאתה מוכשר בטירוף אז העם דורש תמונות.
חוצמזה... במקום להתחיל איתי כל הזמן מה דעתך להראות לנו קצת תכשיטים! אנחנו כבר יודעים שאתה מוכשר בטירוף אז העם דורש תמונות.
מ מר טיני 1 New member 18/2/06 #4 זה קצת בעיה מותק אין לי מצלמה ולא סורק אבל יש לי כלב חמודדדדדדדדדד אה ומצלמה בפון שלא פה
ח חרוזית חמודית New member 19/2/06 #8 טוב אני בעד הצבעה!!! מי בוחר בכלבה שלי ומי בכלב של מר טיני?? יאללה להצביע!
מ מר טיני 1 New member 19/2/06 #9 לא צריך הצבעה אני ואת עוד מעט משפחה רק שעירית וטליה יכינו לך כבר שרשרת לשמלת כלה וזהו אה כן את גם צריכה להתגרש קודם
לא צריך הצבעה אני ואת עוד מעט משפחה רק שעירית וטליה יכינו לך כבר שרשרת לשמלת כלה וזהו אה כן את גם צריכה להתגרש קודם
ח חרוזית חמודית New member 19/2/06 #10 אין מצב מאמי!!! רק המוות יפריד ביני לבינו. ואני מקווה שלא תנסה לעשות מעשה שיכניס אותך לכלא.... חוצמזה גם הוא קורא את כל מה שאתה כותב!!!
אין מצב מאמי!!! רק המוות יפריד ביני לבינו. ואני מקווה שלא תנסה לעשות מעשה שיכניס אותך לכלא.... חוצמזה גם הוא קורא את כל מה שאתה כותב!!!