רציתי לשתף אתכם במשהו שעברתי היום..

oshratush

New member
רציתי לשתף אתכם במשהו שעברתי היום..

היום הייתי לי ברמת גן, בעודני מחכה לאוטובוס מסויים, עומדת לידי בחורה שמתחילה לשוחח עמי, הבחורה מטבריה, לפני כשבועיים נחתה בתוך הבית שלהם קטיושה, (נראה לי היא רצתה להתפרק ולכן גם סיפרה לי הכל....), והיא כ"כ הסטרית, כל הזמן שאלה שאלות..כל הזמן היא חיה בצל של משהו, היא מאוד פחדה להיות לבד......וממש כאב לי לראות שאנשים ככה מגיעים למצבים כאלה......ולא יודעת, זה נראה שאנו חיים בבועה שלנו...כאילו כלום לא קורה..... סתם כאב לי הלב לראות אותה, בגיל כזה עם בעותים כאלה......ורציתי לשתף אתכם זה הציק לי.

renazid

New member
מה אני אגיד

אני מהצפון ... חייה בחרדה מהקטיושות שנופלות או בכפר או מסביב לכפר או עוברות מעל הכפר... ובאותו הזמן חייה בפחד של התוצאה הסופית למועמדות שלי לרפואה בטכנין ובי"ם.... אני מתקשרת כדי לברר מתי יהיה אפשר לקבל תשובה.. ומדגישה שאני מהצפון...ואף אחד לא מתחשב.. אין מה לעשות... אני מקווה שהמצב ישתפר...ובהקדם האפשרי....

oshratush

New member
מבינה אותך מאוד../images/Emo201.gif

כל שבוע שעבר ,אחות של אמא שלי הייתה אצל הבת שלה, התקשרתי אלייה בתחילת השבוע, שתבוא אלינו....היא הייתה יומיים בבית, וחטפה שוק, והמון חרדה שיום למחרת חזרה שוב למרכז...... כואב לי לשמוע שלא מתייחסים, אבל זה מוסדות כאלה שהבירוקרטיה כ"כ שולטת בהם..., והם אינם יודעים לעתים להתייחס בצורה הנכונה והמתחשבת בתושבים כמוך, אבל ילדה....אנחנו כאן בשביל זה, ותפרקי תמיד כל אשר על ליבך, בטוחה שפורום שלם יהיה לצידך ומאחל לך להתקבל ללימודי הרפואה ,ככולנו. אני ניסיתי לעשות מבחינתי את המירב, שבוע שעבר ארחתי חייל מהצפון בביתי, רק שהוא גם הוקף למילואים, והיום בעצמי השארתי הודעה ביחידת מילואים....

renazid

New member
באמת תודה...

ואין לי ספק.. שתמיד תהיו מוכנים להקשיב אלי.. ולכולנו כמובן... ולעזור כולי תקווה שכולנו נחזור לחיים שקטים ... ומכל לבי מקווה שהשלום יתרומם בשמי המזרח התיכון... לטובת כל האנשים...

למעלה