רציתי לשתף אתכם במשהו..

דגנילי

New member
רציתי לשתף אתכם במשהו..

אני קצת בדיכאון..מרגישה זיפת כזה.. אני מחפשת עבודה, אנחנו אמורים לעבור דירה באוקטובר - ואין לנו מקום חדש - היחסים עם הבעל לא משהו - אני מרגישה שאני לא משקיעה יותר מדי בילדים - הכל כזה חרא! אבל... אני בריאה! וזה נותן לי הרגשה שהכל שטויות..הכל יסתדר.. אני ימצא עבודה בקרוב! נמצא דירה בסופו של דבר! בעלי? יהיה פ'סדר! בגלל שאני בריאה יש לי את היכולת להתמודד עם הכל! יותר מצב רוח..פחות מצב רוח.. הלואי שאלו יהיו הבעיות שלי בחיים!! וכבר אני מרגישה יותר מעודדת...חחחחח

"אין כמו הבריאות" ../images/Emo6.gif

אמנם נשמע קצת קלישאה, אבל לא אצלנו, שעוברים את המלחמה הזו יום יום שעה שעה. וחלק מהמלחמה שלנו היא לא רק במחלה עצמה, אלא בכל מה שמסביב. ואני באמת בטוחה שכל הדברים האחרים יהיו בסדר. רק תני לזה קצת זמן. ומותר לך קצת להיות עסוקה עם עצמך. הילדים ובעלך קיבלו את המתנה הכי גדולה שלהם: אותך! בהצלחה גם עם היתר מיכל

דגנילי

New member
תודה מיכל..

האמת שכשהתחלתי לכתוב רציתי רק לשתף שרע לי.. ותוך כדי כתיבה - באה לי התובנה שאני מתעסקת בנושאים שכשהייתי חולה חלמתי להתעסק בהם, קינאתי באנשים שיש להם בעיות נורמליות ורגילות..

lili the one

New member
הכל מתגמד לעומת הבריאות

מבינה אותך כל כך. המאבק במחלה הזו צורך כל כך הרבה עד שאין לנו את הכוחות להעניק אפילו ליקירים שלנו. אני מאמינה שלאחר שתמצאו דירה ותמצאי עבודה שאר הדברים יסתדרו מאליהם.

מיליתו

New member
הי - מותר להרגיש רע גם מ"שטויות"

זה שסרטן זה הרבה יותר גרוע זה נכון, אבל שה לא אומר ששאר הדברים בחיים כבר לא חשובים. דרך אגב, טוב שאת מעודדת את עצמך, ככה את מעודדת גם אותי...

למעלה