רציתי לשתף אתכם במשהו....

ysofer

New member
רציתי לשתף אתכם במשהו....

היום הייתה לי שיחה עם אחי הגדול (28, גולנצ`יק לשעבר) בקשר לעתידי הצבאי... הוא שמע על שאיפותיי הגבוהות, ושהמינימום שאני רוצה זה צנחנים והוא אמר שאם אני אהיה צנחן אני לא נכנס הביתה...חחחחחח.. הוא אמר שהצנחנים חנונים, ושיש שם דיסטאנס עצבני, לדוגמא הוא הביא לי את חבר שלו שהיא בגדוד 890 (שמונה מאות טיפשים :) ) של צנחנים, ושחצי מהשירות שלו הוא קרא למפקד :``כן המפקד הסמל!`` כשאחי קרא למפקד בשמו כמעט כל הזמן... הוא גם אמר שגבעתי הומואים, ושנח``ל כוסיות ושגדוד 50 זה לא מה שהיה פעם... הוא אמר שאני אהיה רק גולני ויהי מה! מה אתם אומרים? ללכת בעקבות אחי??? ינון

דוד17

New member
צנחן לעתיד

חמוד שלי , אני מתגייס לצנחנים ב- 26 לחודש הזה , ואח שלך מבלבל לך את המוח או יותר נכון קיים אצלו מה שנקרא ``גאוות יחידה`` . אז ככה , זה שאח שלך קרא למפקד בשם הפרטי שלו זה כבר אומר משהו על גולני שהמשמעת אצלם על הפנים וזה רק מחזק את סטיגמות על גולני שהם ערסים טיפשים ודפר``ים. אין שום דבר רע במשמעת גבוהה וזה מה שאכן יש בצנחנים , שלפי דעתי זה הההמקום ללכת אליו , וזה היה החלום שלי להגיע לשם , ואכן הגעתי. בקיצור ולעניין אחרי לצנחנים........

ysofer

New member
אהההההה.... אתה מעוות!

הוא התכוון לומר שיש משפחה בגולני, לא שהמשמעת על הפנים.. לא הבנת נכון... חוצמזה שזה בולשיט שכולם ערסים טיפשים...ערסים טיפשים יש רק במג``ב.. ויסלחו לי המג``בניקים..

למעלה