רציתי לשתף אתכם שתראו עד כמה נדפקתי ותיזהרו

eran544

New member
רציתי לשתף אתכם שתראו עד כמה נדפקתי ותיזהרו

אז בתור מי שמיועד לקבל תפקיד ממש טוב בחיל האוויר שסודר ע"י תומר, אני מרגיש מיואש.
התגייסתי לפני שבועיים, עברתי טירונות, נשבעתי למדינה... וחשבתי שממחר אני מגיע לתפקיד שכל כך רציתי.
אז זהו... שממש לא!
מסתבר שאני עדיין לא אושרתי לתפקיד מבחינת הסיווג, שנערך לפני יותר מחודשיים!!! יותר מזה, מסתבר שבחיל האוויר חשבו שאני מתגייס באוקטובר! כשבאתי לשדה דב תומר התפלא לראות אותי שם. ולכן אני תקוע כרגע בלי תפקיד! מחר אני מגיע למדור מתנדבים אבל אני מרגיש ממש גרוע. תומר אמר שאין לו מושג כמה זמן יקח עד שיאושר לי הסיווג אם בכלל. מכיוון שלפי הפטורים מותר לי לעסוק רק בעבודה משרדית, קצת לא ברור לי מה הם כן יכולים להציע לי לעשות עד אז.
התקשרתי למפקד שלי שאמר שמי שאחראי אצלו על ביטחון מידע ביקש שיזרזו את זה דרך הקשרים שהיו לו וגם הוא אמר שאין לו יותר מידי מושג, עדיין התחושות מאוד קשות, זה ליפול חזק. זה לראות את כל החברים מקבלים תפקיד ומתחילים לעבוד ורק אני תקוע

נ ו ע ה 12

New member
היי ערן

לי אישית אישרו את הסיווג כשבוע לאחר התחקיר הבטחוני, ולפעמים אפילו אפשר לסגור את זה בפחות זמן, אבל לפעמים סיווג יכול להתעכב כמה חודשים טובים, בגלל משהו קטן שאתה אפילו לא חושב עליו (ולא מודע לו)... חבל לי לשמוע שזה קרה לך ועוד יותר מוזר לי שגייסו אותך בלי קבלת סיווג בטחוני באופן סופי ובכלל שבח"א לא ידעו שאתה מתגייס במועד הזה. משהו מוזר קרה שם... בכל מקרה, את הנעשה אין להשיב, ואני ממש מקווה שהעניין ייפתר במהרה ותוכל להתחיל לעבוד. בכל זאת אני בטוחה שיקבלו אותך מחר בשמחה ותוכל כבר להיכנס לעניינים, גם אם לא לעבוד ממש על התכנים הסודיים. שים לב שבמידה ובסופו של דבר (מה שאני מקווה שלא יקרה) לא תקבל סיווג, כנראה שתעבור תפקיד. שיהיה לך יום מוצלח מחר.

eran544

New member
אני לא מגיע מחר לקריה

שולחים אותי למדור מתנדבים, והאמת שאין לי מושג מה יכול לקרות שם.

eran544

New member
אני לא מגיע מחר ליחידה שלי

אין לי מה לעשות שם בלי סיווג. לכן שלחו אותי למדור מתנדבים כשאני בחוסר ידיעה מוחלט, אין לי מושג מה אמור לקרות שם. האמת, אחרי חודשיים וחצי שאני מצפה למשהו אחד, אני לא מוכן לשום דבר אחר.
עברתי הרבה מאוד בירוקרטיה לכל אורך הדרך והייתי בטח שעם היום גיוס (או לפחות אחריו, כי גם ביום גיוס עשו לי צרות) הכל יגמר.
להגיד את האמת, אני מאוד מיואש ואין לי מושג מה לעשות... הפעלתי כל סוג אפשרי של קשר ופרוטקציה ואני עדיין עצבני ומתוח (ואני ממש לא כזה).

נ ו ע ה 12

New member
תעדכן אותנו מחר...

האמת שגם אחרי הגיוס יש כל מיני בעיות, אבל הן לא משתוות למה שהיה טרם הגיוס. העניין הוא שכאן המדור לא יכול לשלוט במתן/אי מתן הסיווג.
בכל מקרה תהיה מוכן לזה שהתחלפה שם קצינה (לירון עברה תפקיד).

eran544

New member
לא הכרתי כל כך מישהי בשם לירון שם

בכל מקרה הפרוטקציות בפעולה ברגעים אלו :)

סיווג יכול לקחת זמן

אני קיבלתי אישור אחרי ארבע וחצי חודשים.
מקווה בשבילך שתקבל מהר. חוץ מזה סתכל על הצד החיובי שאתה כבר בתוך המערכת בטוחה שזה יותר קל מבפנים

eran544

New member
עדכון 26.8

אז ישבתי עם קצינת המתנדבים (שקוראים לה נטע) נכון לעכשיו המצב הוא שמנסים למצוא לי תפקיד זמני בחיל האוויר, העניין הוא שאני לא יודע אם הבגלל כל הקשרים זה יכול להיגמר תוך יום יומיים או שזה ייקח יותר זמן. לא בא לי לבוא ליחידה כלשהי רק כדי לעזוב אותה ביום למחרת.

נ ו ע ה 12

New member
תסתכל על זה ממבט חיובי

אם תגיע ותעזוב למחרת סימן שהבעיה נפתרה ושתגיע ליחידה שיועדת אליה מהר

אז לאן אתה הולך מחר בעצם? לימ"מ?

נ ו ע ה 12

New member
לפחות הפז"מ דופק...

סתם... אני פשוט מנסה לעודד קצת, אבל אני מבינה את האכזבה שלך. הקשרים נראה לך יעבדו?
כמובן שבהחלטה על מתן/אי מתן הסיווג אי אפשר להשפיע, אבל לפחות לנסות לזרז את העניינים

למעלה