רציתי לשתף אתכם!

תומרס1

New member
רציתי לשתף אתכם!

רציתי לשתף אתכם ברגשות ובתחושות שלי... הכל התחיל מיום רביעי בערב... כהרגלי צפיתי בפרק של אמא'לה עם אורנה בנאי, לאחר צפייה בת חצי שעה לערך פתאום משום מקום מבזק מיוחד, בתוך תוכי ידעתי שמשהו לא בסדר עם שרון, תחושה חזקה... למרות שבמדינה שלנו אין לדעת מה אומר מבזק מיוחד עד שלא מתחילים לדבר שם... יכול להיות פיגוע לא עלינו או מסיבת עיתונאים של מישהו שחשוב לו להפריע לנו באמצע צפייה בתוכנית אהובה... אבל התחושה הייתה חזקה, ידעתי שמשהו נורא נורא מתרחש וזו הייתה תחושה שלצערי הרב הייתה נכונה... באותו ערב כבר הייתי מרותק לטלויזיה, מבולבל, מפוחד. לא מרוכז כל כך.. לא ישנתי כל הלילה למרות שיש לי לימודים בבוקר, אבל לא יכולתי לעזוב את מרקע הטלויזיה ומיותר לציין שלא הלכתי לבסוף ללימודים וגם לא לעבודה... הייתי כל הזמן דבוק לטלויזיה מעביר בין כל הערוצים 22,10 ו-11, שאבתי כל פיסת מידע וכל דבר חדש שיש בנוגע למצב... כל היום לא תיפקדתי, לא הייתי מרוכז, נעלם לי החיוך וכוחותיי אבדו לי.. במשך כל היום הייתי עייף אך לא יכולתי לחשוב על הרעיון לעזוב את הטלויזיה, כל היום מרותק לטלויזיה ולאיטרנט מתוך מחשבה שאני יכול לתרום במשהו, יכול לעזור במשהו, הרגשתי שאני שם... ליד המיטה של שרון.. תומך בו, עוזר לו, מעביר לו אנרגיות טובות וחיוביות.. אני חייב לציין שלפחות בלילה הראשון ובבוקר של יום חמישי התקשורת הייתה מאוד בוגרת, נותנת תתחושה של ביחד, נותנת לי ולנו את ההרגשה שאנחנו באמת ליד אריק.. באמת הייתה דאגה וראית על פניהם של המגישים והפרשנים עצב ודאגה עמוקה למצב... אבל כל זה השתנה במהלך היום ובפרט בשעות הערב ושעות הערב המאוחרות.. במילה אחת התקשורת כבר הרגה אותו... הראיון האחרון, המשפט האחרון, הבן אדם שלא הספיק לפגוש ועוד ועוד ומה שהיה נורא מכל שדיברו על ההיסטוריה שלו, על הדרך שעשה במין הספד שאומרים לאחר מותו של אדם.. זה עיצבן אותי, רציתי ללכת לאולפנים ופשוט להשתיק אותם, להגיד להם די!! אל תהרגו לי אותו, אל תהרגו לנו אותו.. הוא עדיין לא... כמובן שכל היום זה עשה לי לא טוב וכל ההספדים והסיפורים עליו גרמו לי להיות עצוב יותר, מתוסכל יותר ולהיתכנס בתוך עצמי ולחשוב מחשבות נוראיות על שרון ועל עתידה של מדינת ישראל.. זה המשיך גם אתמול ביום שישי, כל היום הייתי בהרגשת עצבות נוראית. המשכתי כמובן לראות טלויזיה בשקיקה ובצורך עז לדעת עוד. ראיתי איך התקשורת ממשיכה בהספד הנורא ובעיסוק הפוליטי..נדהמתי לגלות שאין להם גבולות והם ממשיכים וממשיכים ובכל ראיון עם פוליטקיאי זה או אחר הם מוליכים אותו אל הנושא הפוליטי וזה למרות שהוא מנסה להתחמק מהעניין ומבקש.. כמעט מתחנן לא לעסוק בפוליטיקה כעת. זה לא הזמן.. כולנו צריכים להיות ביחד ולהתפלל לשלומו של שרון ולעמוד מאחורי אהוד אולמרט ולעזור לו בניהול המדינה.. אני לא תמים אני יודע שהפוליטיקאים עוסקים בפוליטיקה בשביל זה הם קיימים.. אבל הם עושים זאת כרגע בשקט בשקט.. בינתיים! בשעה 22:00 כבר הסתיימו כל השידורים וההתעסקות בנושא, זה גרם לי לחשוב שגם אני יכול לצאת למנוחה קלה אז הלכתי לשכב קצת.. התלבטתי קשות אם אני צריך לצאת בלילה.. מצד אחד הייתי בדיכאון ועצוב ורציתי להיות בבית עם עצמי, עם מחשבותיי וכמובן להיות עם יד על הדופק שאם חלילה יקרה משהו.. אני כאן! ומצד שני חשבתי שאני צריך לצאת.. לנשום אויר, לשנות אוירה, אני זקוק לזה וגם כל החברים שלי ניסו לשכנע אותי לצאת, אני חייב לציין שגם הם מרגישים כמוני ודואגים כמוני וזה משהו שגורם לי הקלה.. אני לא לבד.. לבסוף החלטתי לצאת אבל בלב כבד.. יצאנו למועדון כאן בקיבוץ, שתיתי די הרבה אלכוהול בשביל קצת לשכוח, היו הרבה אנשים עצובים אבל גם הרבה שהשתחררו.. למרות האלכוהול ולמרות המוזיקה והריקודים זה לא יצא לי מהראש, לא יכולתי להשתחרר מזה.. ואחרי שעתיים פרשתי. הלכתי לביתי וישנתי... סוף סוף.. קמתי היום לעוד יום אפרורי ואפילו השמיים בוכים.. רואה טלויזיה, רואה את העידכונים שעה אחרי שעה ומחכה כמו כולנו לשעה 18:00 שיהיה עדכון מבית החולים הדסה על מצבו של שרון.. אני מתפלל הרבה ומבקש מאלוהים שיעשה נס.. אני שולח לשרון רפואה שלמה והרבה בריאות, מבקש שיהיה חזק במערכה הקשה הזאת ומקווה בכל ליבי שיהיה טוב... שרון אני אוהב אותך, כולנו אוהבים אותך ומתפללים... תהיה חזק ותתאושש אם רק היית יכול רק לרגע להביט מהחלון, לראות טלויזיה, לשמוע אותנו והיית רואה כמה אהבה יש באויר, כמה דאגה, כמה עצבות.. מי ייתן ותצא מזה בשלום.. תקווה גדולה בליבי... אוהב אותך.. תהיו חזקים ותמשיכו להתפלל יש מי ששומע.. שבת שלום לכולכם..

bhnadav

New member
../images/Emo10.gif

התאמצתי שלא להזיל דמעה...
יום חמישי היה בשבילי יום קודר מאוד. הייתי סהרורי משעות הבוקר, וכמעט ולא הצלחתי להעלות חיוך על פניי. הלכתי לישון רק ב-3, ובשעתיים הראשונות עוד היה לי מבחן במתמטיקה, בו רוב הזמן חשבתי על שרון, על המדינה, על מה שיקרה כאן בהמשך... כל שעה התקשרתי בפלאפון לחדשות 22 וערוץ 10, ניסיתי להתעדכן לגבי כל פיסת מידע שקיימת... בערב שלפני כן, ברגע שעלה מזכיר הממשלה בפעם הראשונה בערוצי הטלוויזיה, עוד לפני שפתח את פיו, נתקפתי חרדה עצומה. הייתי לבד בבית, וכבר ראיתי אותו במו עניי אומר את הנורא מכל. פתאום נתקפתי סחרחורת, אחרי מספר דקות בחילות, והרגשה שאני עוד רגע הולך להתעלף. עד שבאו ההורים שתיתי כמה כוסות מים והשתדלתי לנסות להתכתב עם אנשים באינטרנט, שמא יקרה לי משהו... גם ביום שלמחרת, בחמישי, היו מספר רגעים שנתקפתי בחילות איומות, ונדרשתי להעביר את היום במציצת סוכריות ושתיית מים... סיימתי את יום הלימודים ב-2, אך הייתי צריך להיות בבית הספר גם מהשעה 3 עד 5. הרגשתי צורך לחזור הבייתה בשעה הזו, לשבת בנחת, לצפות בחדשות... אכן כך עשיתי, ובשעה 3 חזרתי לבית הספר עד השעה 5. שבתי הבייתה, מרותק לטלוויזיה ולאינטרנט... והמצב קשה. טוב, מהדורת חדשות כרגע. נקווה לטוב

יש אופטימיות באוויר../images/Emo57.gif

צריך להתפלל ולהמשיך להאמין לא לעזוב לרגע לפי מה שאמרו בהודעה הרשמית ב-18:00 הוא לא יצא עדיין מכלל סכנה לחייו, אבל יש שיפור בסריקות שהרופאים בדקו, כל הפרמטרים יציבים...אין משהו ממשי שמסכן אותו והוא ייצא מזה, בעזרת השם.

sknr 1

New member
זה לא הזמן להסביר...

אולי בזמן אחר אני יסביר לך.

תודה ששיתפת

גם אני הרגשתי נורא בלילה ההוא, לא יכלתי לישון, הייתי מאוד נסערת, שתיתי משהו חם ודיברתי עם אמא שלי עד מאוחר מאוד בלילה...זה כבר לא קשור לפוליטיקה, אני אוהבת את הבנאדם מאוד, כבר תקופה ארוכה, כאילו הוא סבא שלי.איך אפשר שלא, עם כל מה שהוא משדר...
הרגשתי נורא..הכול קרה מהר מדיי,הרי אני זוכרת איך הוא יצא מבית החולים אחרי השבץ הקל, איך הוא לחץ את היד למנכ"ל הדסה, כל כך התרגשתי ושמחתי שזה נגמר...ופתאום, כל כך מהר-הוא קרוב למוות...היה לי קשה לעכל, עדיין.. זה נורא, כל היום אני מול הטלוויזיה, היום כבר היה שקט, אבל שלשום ואתמול.. לפי מה שנאמר עד כה בהודעות הרשמיות-יש תקווה אפילו אמא שלי שבהתחלה אמרה שעדיף שהוא ימות כדי שלא יסבול-עכשיו סבורה שאכן ייתכן והוא יהיה במצב טוב יותר מצמח ושעדיף לו לחיות. אני עדיין מאמינה,וזה מתגבר
וגם אתם חייבים להאמין כי כל האנרגיות החיוביות האלה והתפילות יעזרו... אני לא מדברת עכשיו על חזרתו לפוליטיקה, אבל אני מייחלת על כך שיחזור לחיוו, שלא ימות עדיין...אולי הוא יהיה מוגבל מבחינה מסוימת, אך יש סיכוי שהוא יחיה, במצב יותר טוב מלהיות צמח, עדיין לא ניתן לדעת אבל אם כן, אם אכן הוא יחזור ויוכל לחיות, יוכל להבין מה קרה לו, מה סובב אותו, שהוא יכול לצפות מן הצד בקדימה מתפתחת ובינתיים לחיות את שארית חייו, ברוגע, לצד משפחתו הקרובה...עוד כמה שנים...ואז יסיים את חייו אחרת, ולא כך. זה מה שאני רוצה שיקרה..הלוואי
יש עוד תקווה לכך שהוא ישוב אלינו.

תומרס1

New member
תודה שגם את שיתפת...

אנחנו צריכים להמשיך ולהתפלל ולא לאבד תקווה..

trigotrigo

New member
סליחה על תגובה פחות אוהדת..

אני מבין אתכם טוב מאוד, וגם אני דואג ומתפלל כל יום לשלומו ובריאותו של ראש הממשלה שרון. למרות זאת, ההודעות שלכם נראות לי כמספידות את רה"מ. אני לא יודע מה כוונתכם, אבל זה פשוט נראה לי שההודעה שלכם היא כתגובה להודעה על מותו. כל מה שאני מבקש הוא קצת אופטימיות.

בוביבן

New member
ממש מרגש

כל כך צודק מרגש נהיה חזקים ונמשיך ליתפלל וכמובן שיש מי ששומע ובעזרת השם היה נס ואריק מלך ישראל חי וקיים

למעלה