רציתי לשתף אתכן בחוויות מסוף השבוע

rinutza

New member
רציתי לשתף אתכן בחוויות מסוף השבוע

בעלי המתוק כבר כמה ימים מאז שהוא חזר ממילואים אומר שהוא מתכנן לקחת אותי לאיזשהו מקום בשבת. כל השבוע ניסיתי לנחש וכלום - הבחור לא מוכן לגלות. אתמול בבוקר קמנו ונסענו ל-SOS חיות ליום האימוץ ולקחנו הביתה כלבת זאב מעורבת מקסימה בת 4 חודשים. היא כמובן עדיין עושה בלגן וצרכים בבית אבל היא מטריפה. זהו - רק רציתי לשתף אתכן בהפתעה שאילן עשה לי - אני כבר המון זמן רוצה כלב.

dorlim

New member
תתחדשו ../images/Emo9.gif

איזה כיף

אופה3

New member
גם אני רוצה כלב, אבל בעלי לא רוצה

אנחנו לא אוהבים כלבים, בגלל השערות והקרציות, וכל הבלאגנים, אבל אני מתה לפינצר, אבל לא נראה לי שיהיה לי בזמן הקרוב אחלה הפתעה כייף לך האופה

תמרה*

New member
ובוני הקטנה שלנו

שהיום קצת יותר גדולה, ואני לא יודעת איך היא תתמודד עם זה שעוד מעט יהיה בבית יצור קטן וצורח שיגזול ממנה את מרכז תשומת הלב

rinutza

New member
הכלבה שלנו ממש ממש דומה לו ../images/Emo107.gif

זה אכן כיף רק שיש בעיה עם שעות השינה. הכלבה החליטה שב-ארבע לפנות בוקר זו שעה מצויינת למשחקים ושום דבר לא עזר. אח"כ בשש בבוקר היא החליטה שהגיע הזמן לצאת וכמובן שמאותו רגע כבר אי אפשר לישון. מה אתן עושות עם המצב הזה???

יעלי2

New member
אפליה מתקנת../images/Emo108.gif

למרות שאני מתה על כלבים וחיות אחרות, יש לי חתולה שהושארה אחר כבוד אצל הורי, אבל היא שלי קוראים לה קיקי וזו תמונה מייצגת. במות הקיץ היא נמרחת על הכיסא שלה, ומתעקשת לא לזוז ממנו עד שיורד הערב. פדלה כזו!

Ronnie*

New member
אמנם אני משוויצה איתו הרבה

בזמן האחרון... ובכל זאת, הנה עוד תמונה אופיינית של ארתור (הידוע גם בשם ארתול).

יעלי2

New member
זה נכון../images/Emo4.gif../images/Emo9.gif כי היא

מעוקרת, והן נוטות לקבל ממש כרס גדולה אחרי הניתוח. הבאסה הוא שהיא נפלה לא טוב (זה קורה גם לחתולים) ובגלל המשקל, היא קצת צולעת מאז. אבל כמה שאנחנו משתדלים לתת לה אוכל מאוזן (מנות בשר וכאלה), היא משתגעת על הגרגרים = שהם כמו הלחם שלנו!

נופר30

New member
אני מבינה שהיום משווצים עם הילדים

הבעיה שהתמונה שלנו גדולה מידי ואני לא יכולה לשוויץ בילדים שלי מישהי יודעת אך מקטינים אותן ( היא 380 במקום 250?)? או שיכולה לעזור לנו ?

נופר30

New member
עכשוו גם אני יכולה להשוויץ

בילדים שלי צילה וג´וניור שלנו ותודה לשמופית שעזרה לי

danonit

New member
מחזקת את החתוליים בגאווה ../images/Emo13.gif

עם אוישי(השחור) ואיזבל(הטורטית) שהם אמא ובן

למעלה