רציתי לשתף אתכן כי אני כ"כ עצובה

meme1975

New member
רציתי לשתף אתכן כי אני כ"כ עצובה../images/Emo46.gif

שלום לכן, אני מציצה כאן לא מעט ומתחשק לי לכתוב את שעל ליבי, מי שרוצה תגיב (לא חובה). אני בת 28, נשואה הרבה זמן לבעל מקסים ואוהב, עברנו לא מעט קשיים, עליות ומורדות אך בתמיכה ואהבה הגענו למקום הטוב!!! לפני שבוע וחצי גיליתי שמסתמן אצלי תחילת הריון (בטא 25), אחרי כשבוע עשיתי עוד ב. דם והבטא היתה 82 ואתמול בהמלצת רופא שוב - נפלתי!!! הבטא היתה 178, לאחר איחור של שבוע, שזה מן הסתם מאוד לא תקין. בבדיקת אולטראסאונד הרופא לא ראה בעיה אבל גם לא הסתמן שק עוברים. הוא אמר לי שכנראה זה הריון לא תקין, לא מתפתח (כימי???) ומאתמול אני בוכה. לא מתחשק לי כלום, לא בא לי על החג הקרוב (כי חשבתי שיהיו לי בשורות טובות וכעת כבר לא), גם לא בא לי על יום הולדתי הממש מתקרב (עוד פחות משבועיים). אני ממש עצובה כי כ"כ רציתי שזה יקרה סוף סוף!!!!!!!!וגם ברגע כתיבת מילים אלו, זולגות הדמעות מעצמן......
למה זה מגיע לי???????? אני יודעת שלהרבה נשים זה קורה, אבל זה ממש לא מעודד. אני מיואשת ולא מבינה למה דברים לא הולכים חלק. מקווה שאמצא נחמה אצלכן, אני די עוקבת אחרי השיחות כאן אבל לא ממש מעורבת ובכל זאת אשמח לשמוע אתכן!!

פוקית27

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifכל כך מבינה לליבך,לפ-

ני כ4 חודשים הייתי בדיוק באותו מצב וכמה שאני כעסתי . כעסתי שעוד הפעם לוקחים לי את ההריון שכל כך חיכיתי לו. אין לי מילים לנחם אבל יש לי תמיכה אהבה וחיבוקים ומה שתמיד מחזיק אותי כל פעם מחדש הוא שאני מאמינה שביום שבו הכל יסתדר ויהיה הריון והוא יהיה תקין אני יודעת שאני אשכח את כל ההרגשות שהיו בכל הנפילות. אני אשכח את הבכי הדיכאונות ואשאר עם האושר שבהריון ובבחילות. שולחת לך המון
ים ו-
ות

פּוֹנְג

New member
זה באמת עצוב וקבלי ../images/Emo24.gifגם ממני

אבל קחי בחשבון שאם זה הריון כימי אז זה רק לטובה. הגוף דוחה הריונות לא תקינים. זה עדיף שזה קרה עכשיו מאשר היה מתגלה בשלב מאוחר יותר. זה אומר גם שהגוף שלך יודע לבייץ והזרעים והביציות נפגשו - שזה מצויין. בהצלחה לך בפעם הבאה.

meme1975

New member
בנות ../images/Emo51.gif

תודה על המילים!!! מנסה לקבל הכל פנימה ולהפסיק לבכות כי המקלדת כבר רטובה, מחפשת כל הזמן לקרוא באינטרנט כל דבר שקשור להריון ולאיך לדעת שהכל תקין ומה כדאי לעשות. אתן יודעות אולי איך אדע עכשיו מה קורה? מעבר לזה שאדבר עם הרופא, אם כי זה לא יהיה כ"כ מיידי..... הכוונה היא שאם לא אקבל מחזור ואם ההריון הבעייתי הזה לא יתמוסס והבטא לא תהפוך שלילית, אני בכלל לא יכולה לנסות להיכנס שוב להיריון - כלומר אין טעם בשלב זה? כמה זמן זה עשוי לקחת????

פוקית27

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifכל כך מבינה לליבך,לפ-

ני כ4 חודשים הייתי בדיוק באותו מצב וכמה שאני כעסתי . כעסתי שעוד הפעם לוקחים לי את ההריון שכל כך חיכיתי לו. אין לי מילים לנחם אבל יש לי תמיכה אהבה וחיבוקים ומה שתמיד מחזיק אותי כל פעם מחדש הוא שאני מאמינה שביום שבו הכל יסתדר ויהיה הריון והוא יהיה תקין אני יודעת שאני אשכח את כל ההרגשות שהיו בכל הנפילות. אני אשכח את הבכי הדיכאונות ואשאר עם האושר שבהריון ובבחילות. שולחת לך המון
ים ו-
ות

Gill Gallad

New member
מבינה ללבך!!!

גם לי היתה הפלה בשבוע מוקדם של ההריון וכמוני לעוד בנות פה בפורום. קשה לעודד במספר מילים, חוצמיזה שאני חושבת שכל אחת צריכה להתאבל לפי הקצב שלה ולא להרגיש מחוייבת מייד להתאושש ולחזור לשגרה משום ש"מכסת" ימי העצב שהוקצתה לה תמה. אני הרגשתי מאוד רע עוד זמן רב אחרי שכבר היה לי לא נעים לבלבל לחברות שלי את המוח. החצי השני שלי היה לצידי כל העת, תומך ואוהב, אבל חסרה היתה לי התמיכה הנשית של מי שעברה זאת ומבינה אותי "מבפנים". לשמחתי הגעתי לפורום הנהדר הזה והתאוששתי. אז מה אני מנסה להגיד? - אולי שזה בסדר גמור להיות קצת בדכאון, ולקחת את הזמן. לא רוצה יומולדת? לא חייבת! - בסופו של דבר מתאוששים ורואים את העתיד המבטיח שלפנינו. מבטיחה! ובנוסף אני שולחת לך המון
, דעי לך שאת לא לבד!

meme1975

New member
כ"כ צודקת../images/Emo127.gifאבל כ"כ עצוב לי

גיל, את כ"כ צודקת, אבל מה עושים עם ה"פיכסה" שבפנים?????? חוץ מלשפוך הכל כאן??? איך ממשיכים? איך יודעים שאפשר לנסות שוב? מתי בעצם המערכת תחזור לתיקנה? שהרי עוד אין לי מחזור ובטח לא ביוץ ואין לי מושג מתי אוכל לנסות שוב....זה יכול לקחת זמן? כ"כ הרבה שאלות ויחד עם זאת כ"כ הרבה אכזבה ועצב. ובעיקר למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?

Gill Gallad

New member
אין פתרון קסם ואין תשובות פשוטות

לגבי הפיכסה, כן... זו הפיכסה המוכרת. פשוט לקבל את העובדה שעכשיו פיכסה, ועוד ימשיך להיות פיכסה, ולא ביום אחד פתאום קמים בבוקר וכאילו כלום. זהו תהליך אינדבידואלי של שכול פרטי בו את קוברת את העובר שלא התפתח ואת החלומות שהיו כל כך קרובים והתנפצו. לכל אחת זמן החלמה אישי, אבל לאט לאט מתגברים וזה עובר, ופתאום מההתעסקות האובססיבית שהיתה לי ב"מה קרה לי" ו"למה" אני מושקעת כל כולי בלרקום את החלום הבא, שהוא ההריון הבא. מסתכלת קדימה בחיוב ובתקווה. המקרה הפרטי שלך הוא אכן יותר מסובך מאחר שלא היתה הפלה חד משמעית. את נשמעת לי די "תלויה באויר". מה הטיפול או המעקב שנרשמו לך? - אצלי ההריון נפל באופן טבעי בלי עזרה, אך אצלך לא ברור לי מה הסטטוס? אם מדובר בהריון שלא התפתח ומצד שני לא יוצא מעצמו, עד כמה שידוע לי עושים גרידה. גם כשיש הפלה טבעית בודקים בסוף התהליך באמצעות אולטרסאונד וגינלי שהרחם נקי ואין שאריות הריון ואם יש עושים גרידה. אני ממליצה לך לחזור אל הרופא שלך על מנת להמשיך את המעקב. אחרי הפלה, ואחרי שהרחם נקי (נקי או נקיה?), מחכים לוסת הבאה שמגיעה באופן טבעי אחרי 4-6 שבועות. אח"כ מחכים לביוץ הבא והופלה... לעבודה! ובכל מקרה, אני בהחלט מקווה מאוד שזו "מהומה רבה על לא מאומה" ושבעצם יתברר שההריון עוד צעיר והכל יהיה בסדר.

meme1975

New member
הלוואי וזו היתה מהומה רבה על לא דבר

זה ממש לא כך, ההריון ה"צעיר" לא הגיוני עם כמות הבטא הזעירה הזו. משהו פה לא תקין ואני אכן תלויה באוויר כי מצד אחד לא מדממת ומצד שני לא בטוחה מה עושים. מקווה לתפוס מחר את הרופא שלי בטלפון ולבדוק מה הלאה כי אני כ"כ מיואשת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל תודה על ההקשבה

בהחלט עצוב אבל אני עדיין אופטימית

אולי בסופו של דבר זה כן הריון תקין אמן ואמן
אבל גם ממני תקבלי

גורבי

New member
עצובה איתך - שולחת לך ../images/Emo24.gif

ומאמינה שזה יקרה בקרוב!

smagi

New member
אל תהיי עצובה ../images/Emo24.gif

כמו שאמרו כאן הבנות עדיף הריון כימי על הריון שמתפתח ובשלב מאוחר יותר מתבצעת הפלה. הכי חשוב שאת יודעת שאין לך בעיה להיקלט!!! אז בע"ה בחודש הבא תעברי לפורום השכן. בינתיים המון
מגי

m i c h a l y

New member
חמודה ../images/Emo140.gif

אני מקווה שתוכלי לשבת ולבכות כמה ימם שתצטרכי, כי אני באמת מאמינה (כמו שכבר נכתב כאן) שלכל אחת קצב ההתמודדות שלה, וכל נסיון לזרז או להתעלם רק יחמירו את המצב. אני מאחלת לךהפתעה כבר בהריון הזה, אני חושבת שעדיין יש תקווה - אחרת הרופא כבר היה ממליץ להפסיק את ההריון, לא? בכל אופן, תתנחימ בכך שהמנגנון עובד, ואם לא עכשיו - אז בקרוב! חיבוק חם ישר מהלב, מיכל.

meme1975

New member
../images/Emo7.gifשוב תודה בנות אבל.....

לא נראה לי שיש טעם להמשיך את העניין. אני בכלל לא בטוחה שהרופא ימליץ להמשיך את ההריון כי הבטא ממש ממש ממש נמוכה לשלב הזה. אני כ"כ פוחדת שאצטרך לעבור גרידא (אני בעברי הלא רחוק סבלתי מווגיניסמוס + וסטיבוליטיס, למי שמבינה מה זה) והיסטרית מבדיקות חודרניות!!!! תודה על המילים ועל העידוד ומחזיקה אצבעות שכולנו נעבור לפורום האחר כמה שיותר בקרוב..........

למעלה