רציתי לשתף אתכן קצת - אתמול היה לנו

רציתי לשתף אתכן קצת - אתמול היה לנו

מפגש שכבה של התיכון. לכבוד יום הולדת 40 של רוב השכבה (אני בקטנים, "רק" בת 39) - בפעם הראשונה מאז התיכון. התלבטתי אם ללכת, הרי במשך השנים אני בקשר עם מי שאני רוצה ואני מאוד לא אוהבת מפגשים המוניים. הלכתי ומאוד נהנתי. היו מאה אנשים לפחות - לא ספרתי. קשה כמובן לדבר עם כולם ולשמוע מה כולם עושים, איפה גרים, כמה ילדים... וכל השאלות הרגילות - אבל בהחלט היו כמה שמאוד שמחתי לפגוש אחרי 22 שנים גם אם הפעם הבאה שניפגש תהיה עוד 22 שנה. יש לנו בשכבה הורים לבן 23 - כן, תעשנה את החשבון לבד. יש עוד מישהי עם ילדה בת 21 שמתחילה ללמוד באוניברסיטה ומצד שני שמתי לראות שיש גם המון תינוקות והרבה הורים מאוחרים כמוני. כל שאר הדברים הם רגילים, מי נשאר בירושלים מי עזב, מי התחתן עם מי בכיתה ג' ולמה... היינו שכבה גדולה של 8 כיתות (נדמה לי) ברנה-קסין שלפחות אז היה בית ספר מאוד מיוחד ומוצלח. המפגש התחיל ב-8 וחצי - אני עזבתי ב-1 וחצי בלילה ולא הייתי בין האחרונים - נדמה לי שזה סימן שהיה די מוצלח. סגירת מעגלים.

daldan

New member
נשמע מאד נחמד

בטווח כזה של שנים מהתיכון יש כל כך הרבה הבדלים בין האנשים. זה בא לידי ביטוי בגילאים של הילדים, אבל גם בקריירות השונות. וזה נחמד כאשר אתה בא להנות אבל לא שופט את עצמך ביחס לאחרים. אני הייתי מאד שמחה לפגוש את החברה מהתיכון, בעיקר את אלה שהקשר עימם ניתק עם השנים (ופחות את אלה שמעולם לא היה לי קשר איתם)

אלינה12

New member
איזה כיף!

מאוד הייתי רוצה לפגוש את אלה שלמדו איתי, אבל אני גרה כאן וכיתה שלנו פזורה בכל העולם (חלק בישראל, חלק נשאר באוקראינה, חלק בארה"ב וחלק באוסטרליה). עם חלק מהאנשים אני עדיין בקשר- אלה שגרים בישראל וחלק הייתי מתה לדעת מה קורה איתם, אבל אין אפשרות. אז אני ממש ירוקה מקינא
(במובן טוב...)

למעלה