רציתי לשתף אתכן

רציתי לשתף אתכן

בהודעה שכתבתי בפורום הורים לפגים (אני צריכה לפרוק קצת היום, תרשו לי?) "אל תמהר.. אל תמהר לצאת אל רגע האמת אל תישבר בסוף תצא אליי ואקח אותך בזרועתיי, אני תמיד אוהב זה ודאי יכאב כי אפילו אם האל שומר בחוץ זה לפעמים בוער" כולם מכירים את השיר (מילים של אהוד בנאי)...ואיזה משמעות מצמררת הוא מקבל כשמדובר בתינוקות הפגים שלנו.... אתמול הייתי בערב התרמה של העמותה בה אני מתנדבת - צביקה הדר הגיע בהתנדבות יחד עם כל ההפקה שלו "לא נפסיק לשיר כוכב נולד". שירי מיימון שרה את השיר הזה בעוצמה מדהימה ואני למרות שמכירה את השיר , פתאום ראיתי את המילים על המסך ונחנקתי מדמעות... דמעות אל כך ש"רגע האמת" של פלג ושני היה כל כך כואב ולא לקחתי אותם "בזרועתי" אלא רצו איתם לטיפול נמרץ, חיטטו בהם במחטים וצינורות, הכאיבו להם, איזו כניסה כואבת לעולם... ואני רק החזקתי אותם כמה ימים אחרי הלידה - כמה לא טבעי להם ולי הפרידה הזו, כמה היא היתה כואבת, כמה הצלחתי להדחיק והנה הכל עלה והדמעות.. דווקא ברגע לא צפוי כל כך. איזה מיליים חזקות נתן לרגע הזה אהוד בנאי וכמה הן מתעצמות כשחושבים על לידת פג...

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אף פעם לא חשבתי על השיר הזה בהקשר כזה. כ"כ מבינה את הדמעות שלך, אבל לא מבינה את המשמעות של ילד שלא נמצא לידי אחרי הלידה. אני בטוחה שזה היה מאד קשה. העיקר שעכשיו הם קרובים אליך וכל פעם שתזכרי בשיר הזה פשוט תחבקי אותם חזק.

אפרת12

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif

אוי זה היה לי כל כך עצוב לקרוא את זה. אני שמחה שבאמת בסופו של דברים הקטנים גדלו והם בסדר.

yaelia

New member
עשית לי צמרמורת ../images/Emo24.gif

אני נזכרת בפצפון שלי שנולד לפני הזמן וכמה פעוט הוא היה, אפילו שהיה רק שבועיים בתינוקייה ולא בפגיה. מזל שהם גדלים ומשלימים פערים אחרכך.

השיר הזה עשה לי צמרמורת בכל הגוף

מהרגע שידעתי שיש לי תאומים. כל ההריון חששתי מפגות ואכן הייתי בשמירת הריון הרבה זמן וגם אני לא החזקתי על הידיים כשנולדו אלא לקחו לפגיה. אבל בסופו של דבר יצאנו "בזול" כי כבר למחרת החזקתי על הידיים, הם היו יחסית בסדר ושהו רק שבועיים בפגיה. רחל

ornaok

New member
בחדר של טכנאית הUS

במרפאת הריון בסיכון גבוה תלוי השיר הזה, ואז, לראשונה, הבנתי את משמעותו - אפילו ששמעתי אותו פעמים רבות. שיר מדהים ומרגש! מזדהה עם העצב בפרידה הכפויה הזו.... ומחבקת אותך על הכוח שלך. אני נפרדתי מלירי "רק" לחמישה ימים...ומאז אני מפצה אותה וצמודה אליה.

nikit1

New member
הצטמררתי../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif

מלקרוא את המלים בהקשר הזה, כמה עצוב...באמת כניסה כואבת לעולם אבל עכשיו הקטנים שלך כן "בזרועותיך", איתך וזה מה שחשוב

עינבלית

New member
|טיפה|עשית לי דמעות|טיפה|../images/Emo24.gif

מילים חזקות מאוד, והמילים שלך- יותר. התרגשתי!

wieci

New member
עשית לי צמרמורת בכל הגוף ../images/Emo24.gif

זה כ"כ הזכיר לי את התקופה שאחותי ילדה במפתיע בשבוע 32 פג 1.5ק"ג שהיה מאושפז כמעט 7 שבועות בפגיה, ואיך היה לה קשה (וכמה שניסינו לעזור ולנחם, זה ממש לא זה). ואף פעם לא חשבתי על השיר בהקשר הזה, וכמה שהמילים נכונות ונוגעות במקום הכי פנימי

מפחיד החשש ללידת פג

כל תקופת האישפוז חששנו שתהיה טעות בהערכת המשקל כלפי מטה ונעה תיוולד פחות משני ק"ג בסוף היא נולדה מעל 2 ק"ג אבל מחוץ לאחוזים של שבוע 38 ממש על הגבול

למעלה