עשית לי צמרמורת. כל מילה כאילו יצאהרציתי לשתף אתכן
אתמול יצאתי שוב לדרך עם הזריקה הראשונה. פרוטוקול חדש, פעם ראשונה צטרוסייד ואני מקווה שיניב תוצאות טובות. אז לכבוד הדרך החדשה רציתי לשתף אתכן במשהו שכתבתי.
פשוט אין מיליםרציתי לשתף אתכן
אתמול יצאתי שוב לדרך עם הזריקה הראשונה. פרוטוקול חדש, פעם ראשונה צטרוסייד ואני מקווה שיניב תוצאות טובות. אז לכבוד הדרך החדשה רציתי לשתף אתכן במשהו שכתבתי.
אמאלה,זה מקסיםרציתי לשתף אתכן
הי ענתאמאלה,זה מקסים
שהילדים שלך יהיו גדולים,תיתני להם לקרא את זה. מקסים,מרגש,אמיתי,בא מתוך ה
התלבטתי אם להגיב כי זה כבר לא יקפיץרציתי לשתף אתכן
התלבטתי אם להגיב כי זה כבר לא יקפיץ
אבל אז ראיתי שאת בעצמך הגבת לפני זמן קצר. זה מקסים ומרגש. אני בכיתי כשקראתי. בדרך כלל אין לי כזה כשרון כתיבה רק לעיתים נדירות נחה עלי המוזה, אבל אני כל הזמן מחבקת את עידן ואומרת לו: איפה היית? למה לקח לך כל כך הרבה זמן להגיע? והוא מסתכל ולא מבין. אני חייבת להפסיק עם זה כי הוא כבר ממש גדול ומבין הכל...
בכיתי...רציתי לשתף אתכן
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.