רציתי לשתף אתכן

מצב
הנושא נעול.

אמאלה2

New member
רציתי לשתף אתכן

רציתי לשתף אתכן
אתמול יצאתי שוב לדרך עם הזריקה הראשונה. פרוטוקול חדש, פעם ראשונה צטרוסייד ואני מקווה שיניב תוצאות טובות. אז לכבוד הדרך החדשה רציתי לשתף אתכן במשהו שכתבתי.

עשית לי צמרמורת. כל מילה כאילו יצאה

רציתי לשתף אתכן
אתמול יצאתי שוב לדרך עם הזריקה הראשונה. פרוטוקול חדש, פעם ראשונה צטרוסייד ואני מקווה שיניב תוצאות טובות. אז לכבוד הדרך החדשה רציתי לשתף אתכן במשהו שכתבתי.
עשית לי צמרמורת. כל מילה כאילו יצאה
גם מהלב שלי. השארת אותי פשוט פעורת פה. אין לי כישרון כתיבה כמו שלך אבל את היטבת להביע את רגשותייך שמייצגים גם את שלי. אוף הלוואי שהם יגיעו כבר הילדים שלנו, אנחנו כבר בהחלט מוכנות לקרתם.

פשוט אין מילים

רציתי לשתף אתכן
פשוט אין מילים
בכל מילה שכתבת ,פשוט נצבט הלב

אמאלה,זה מקסים../images/Emo99.gif

רציתי לשתף אתכן
אמאלה,זה מקסים

שהילדים שלך יהיו גדולים,תיתני להם לקרא את זה. מקסים,מרגש,אמיתי,בא מתוך ה

אמאלה2

New member
הי ענת

אמאלה,זה מקסים

שהילדים שלך יהיו גדולים,תיתני להם לקרא את זה. מקסים,מרגש,אמיתי,בא מתוך ה
הי ענת
אני אכן אשמור את זה. מרגע שהוצאתי את זה החוצה אני מרגישה יותר טוב ויותר אופטימית ואני מקווה שהיום שבו אוכל להמשיך את הסיפור ולכתוב לילד שבא הוא קרוב.

העין ה 3

New member
התלבטתי אם להגיב כי זה כבר לא יקפיץ

רציתי לשתף אתכן
אבל אז ראיתי שאת בעצמך הגבת לפני זמן קצר. זה מקסים ומרגש. אני בכיתי כשקראתי. בדרך כלל אין לי כזה כשרון כתיבה רק לעיתים נדירות נחה עלי המוזה, אבל אני כל הזמן מחבקת את עידן ואומרת לו: איפה היית? למה לקח לך כל כך הרבה זמן להגיע? והוא מסתכל ולא מבין. אני חייבת להפסיק עם זה כי הוא כבר ממש גדול ומבין הכל...

אמאלה2

New member
../images/Emo51.gif

אבל אז ראיתי שאת בעצמך הגבת לפני זמן קצר. זה מקסים ומרגש. אני בכיתי כשקראתי. בדרך כלל אין לי כזה כשרון כתיבה רק לעיתים נדירות נחה עלי המוזה, אבל אני כל הזמן מחבקת את עידן ואומרת לו: איפה היית? למה לקח לך כל כך הרבה זמן להגיע? והוא מסתכל ולא מבין. אני חייבת להפסיק עם זה כי הוא כבר ממש גדול ומבין הכל...

אני מאוד אוהבת לכתוב והרבה פעמים זה מאוד עוזר לי.

בכיתי...

רציתי לשתף אתכן
בכיתי...
בכיתי כי הרגשתי כמוך. יש לי את ליאור לאחר 10 שנים. הוצאת לי את כל המשפטים והמילים מהנשמה, מהלב, ומהפה. זה פשוט לא פייר !!! יש לי חברות שרק תגידי לידם הריון - והם בהריון. אין להם שום בעיה, מפסיקים גלולות והן בהריון. ויותר "גרוע" - גיסתי עם התקן +גלולות ונכנסה להריון !!!. (לא משנה שהיא הפילה כי לא רצתה ילד רביעי) ומה אתנו ??? כנראה שהנסיך/כה שיגיע אלינו שווה את כל ההמתמנה והכאב והיסורים האלו - כך אני חושבת ורוצה להעביר זאת גם אליך. ההמתנה והכאב שלך שווים את זה לעובר תינוק ילד שיגיע אליך במהרה. א מ ן !!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה